|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oooo mam nadzieje, ze jednak bedzie dobrze....moze okaze sie Filip dobrym facetem? Mam nadzieje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
A co jej się dziwicie często tak w życiu jest ze młoda dziewczyna ulega urokowi starszemu mężczyźnie, oni już wiedzą jak to zrobić, niestety trafiła się szybka ciąża. Jeżeli on nie mógł mieć dzieci z poprzednia zona to w sumie dobrze się złożyło dla niego, najważniejsze żeby Hana urodziła słodkiego dzidziusia !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja to czytam od początku , ale skomentuje. Nie mam się co czepiać , bo mały jest słoodki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pisałam Ci już, że Emma jest cudowna?
![]() Hannah w ciąży - można się było tego spodziewać ![]() ![]() ![]() Biedny Jasper, aż mi się go żal zrobiło :<
![]() |
#5 |
|
![]()
No widzę, że z odcinka na odcinek coraz mniej komentarzy, jeśli was zanudzam powiedzcie, naprawdę każda opinia jest dla mnie ważna. Nie chciałabym, aby komentowali tylko Ci, którym się podoba..
Hannah tak jak poradziła jej przyjaciółka zaczęła pisać książkę o jeździectwie, wykorzystując czas bez wyścigów. ![]() Pewnego dnia kiedy siedziała sama w domu i pisała ktoś zapukał do drzwi. Wyszła i zobaczyła czarnowłosą kobietę, która natychmiast do niej wyskoczyła. -A więc to tak wygląda młoda zdzira, która odbija mężów innym kobietom! ![]() -Chwileczkę, niech się pani uspokoi.. Porozmawiajmy na spokojnie, ja naprawdę nie potrzebuję tu krzyków..- uspokajała ją Hannah. ![]() -Uspokoi?! Krzyków nie potrzebujesz, ach no tak, na dzieciaka mojego męża wzięłaś zapomniałam.. Wykorzystałaś to, że tego pragnął ty mała podstępna szmato! -O nie. Na to sobie nie pozwolę, niech się pani stąd wynosi. Chciałam z panią spokojnie porozmawiać, ale widzę, że się nie da. (uważaj lepiej, mam czarny pas w karate xD) ![]() -Spokojnie porozmawiać?! Gówniaro życzę Ci wszystkiego co najgorsze! A żebyś się w piekle spaliła. ![]() -W dupie mam to co mi pani życzy i co myśli. Żegnam- powiedziała stanowczo Hannah. ![]() Kim odeszła, z daleka widział sytuację Felipe, wracający z pracy. Podszedł do zdenerwowanej Hanny. -Już już kochanie, przepraszam Cię za nią, nie denerwuj się, nie możesz. ![]() Dziewczyna była bardzo szczęśliwa. Mijały miesiące. Termin porodu zbliżał się nieubłaganie. Przyszła mama nie mogła doczekać się aż zobaczy swojego szkraba. ![]() Felipe często zabierał ją na plażę. Oboje lubili tam spędzać czas. Felipe łowiąc ryby… ![]() …a Hannah siedząc na kocu i obżerając się za dwoje ![]() ![]() W domu zawsze był czas na czułości. Hannah lubiła całować mężczyznę znienacka. ![]() Nie zaniedbywała również przyjaciółki. Emma uwielbiała czuć jak maleństwo kopie. ![]() Razem spędzały też czas w ulubionej (i jedynej w AP ![]() ![]() ![]() Mam wrażenie, że Hannah troszkę podczas ciąży wyładniała ![]() ![]() ![]() Coraz częściej także gotowała. Wreszcie miała motywacje, że nie robi tego tylko dla siebie. ![]() ![]() Wspólne posiłki zdecydowanie są lepsze niż samotne. ![]() Nadszedł dzień narodzin. Hannah urodziła zdrowego chłopca. Dali mu na imię Ryan. ![]() ![]() Po rozwiązaniu para zdecydowała się na skromny ślub, ze względu na to, że był on 3cim ślubem Felipe. ![]() ![]() Ach ten moment pocałunku, jakby nigdy wcześniej się nie całowali ![]() ![]() A tu macie małego Ryanka. Ostrzegam, że później będzie natłok jego zdjęć, bo zakochałam się w tym brzdącu, jest cudowny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hahaha! To z nią pojechała nasza Hannah. Czarny pas mnie rozwalił
![]() Piękne tło przy ślubie pary. A ja oczekuję mnóstwa zdjęć Ryana! On jest śliczny ![]() ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
oo, jaki słodki ten twój mały Ryan! dawaj go tu więcej xd szkoda że nie będzie na gali OJSG : (
![]() |
#8 |
|
![]()
Ryan jest przeboskozarabisty
![]() ![]() nom ten pas super wyszedl jak tak stala hahahah xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ryan to słodziak!!
![]() ![]() Hannah! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Przyłączę się do Waszego gifowania - mogę? : o
Reakcja na czarny pas Hanny: ![]() A poza tym, to mam nadzieję, że akurat TEJ swojej żony Felipe nie zdradzi.. -.- Swoją drogą, nic dziwnego że przyprawił rogi tej babie - taka wredna, że pffffff. Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|