![]() |
#221 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zakochałam się w sesji zdęciowej
![]() Odcinek bardzo romantyczny, ślub na plaży - MEGA! Co do kończenia historii, to według mnie nie powinnaś tego robić, fajnie się ją czyta, bohaterowie są sympatyczni i jest ona jedną z fajniejszych historii na forum. Tak więc CHCĘ WIĘCEJ! ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Świetny odcinek, cieszę się, że obyło się bez komplikacji..
Wieczór kawalerski hahhah ![]() Coop to ma pomysły.. a Alex ma fajne gatki w owieczki ![]() Spodobał mi się taki spontaniczny ślub, nie ma szans żeby Mila się ze swoim mężusiem kiedykolwiek nudziła ![]() Szczerze to jestem ciekawa na jakiego faceta wyrośnie mały Jayden.. Nie spodziewałam się, że historię mogłabyś zakończyć na ich ślubie ![]() Ale nowa historia czy stara i tak będę zaglądać ![]()
![]() |
![]() |
#223 |
|
![]()
Cudowny, wzruszający odcinek, pięknie wszystko opisałaś. W czasie czytania wczułam sie w tą romantyczną atmosferę. Alex jest wspaniały. Idealny partner dla Mili, nie mogła lepiej trafić.
![]() ![]() Pięknie wygląda w ciąży. Genialnie zrobiłaś ten kameralny ślub, to do nich najbardziej pasowało. Podziwiam jak zrobiłaś wieczór kawalerski, te laski w mundurach ![]() ![]() Na jednym ze zdjęć Alex ma takie słodkie oczy. ![]() Ładnie go chłopaki załatwili, został w samych gatkach he he he, szkoda, że Mila tego nie widziała. ![]() Ojciec Mili dalej mi się podoba, kolejna prośba ... Sqierka zauważyłam obraz Keanu ... mrau ![]() Odcinek świetny, przeczytałam go jednym tchem i po co te obawy. Malusi Jayden bardzo słodki. Wyrośnie na ślicznego chłopca. ![]() Sesja urocza, Aleks tak czule obejmuje brzuszek Mili. Bardzo dobre pozy. ![]() Sorki, że tak chaotycznie, ale to moje pierwsze wrażenia. I jeszcze jedno, nie możesz tego zakończyć! Z niecierpliwością czekam na kolejną serię. ![]()
![]() |
#224 |
Reputacja: 14
|
![]()
Sesja na ślubie świetna
![]() W żadnym wypadku jeszcze nie kończ jeszcze tej rodziny!!!! A gdzie Rob???? Odpuścił ![]() ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Reputacja: 26
|
![]()
Co ja mogę powiedzieć, no... chcę ciągu dalszego!
Rob odegrał tu sporą rolę, nie chcę, żeby go tak zostawiać. Niech może zainteresuje się jakąś koleżanką Mili, jeśli dziewczyna ma... zresztą, ja wiem... No i chcę zobaczyć, co dalej u Mili i Alexa. Będą kolejne dzieciaki? ![]() Fajny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
Witajcie
Chciałam wszystkim bardzo podziękować za nominacje, oraz za głosy w FA. Wielkim zaskoczeniem było samo pojawienie się nominacji mej osoby, a gdy zdobyłam jeszcze kilka głosów w obu sondach to już w ogóle. Z każdego cieszyłam się ogromnie i za każdy bardzo dziękuję! A przy okazji… Dla wszystkich moich czytelników mam małą niespodziankę… ![]() cieszycie się, prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Reputacja: 15
|
![]()
Czyli jednak będzie następny sezon.
"Plakat" naprawdę fajny, tylko okropne oświetlenie. Rozumiem, jaki efekt/klimat miałaś na myśli, ale mimo tego i tak zbyt ciemno. Zwracaj większą uwagę na oświetlenie, bo to naprawdę ważne. Taka rada. ![]()
![]() |
#228 |
Reputacja: 14
|
![]()
Oooo na sam widok już chciałbym poczytać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
|
![]()
Jak ty śmiesz kusić nas zdjęciem?!
Mi się wydaje, czy w tyle stoi Rob i Sam? Czyli jednak będziesz pisać dalej ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
|
![]()
CIESZYMY SIĘ!
![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|