|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
siemka od 2 dni jak chcę wbić z laską na parcele i tam zamieszkać to jest wszystko ok, tylko przychodzi co do czego to nie mogę gry zapisać a pisze mi błąd zapisywania gry. kod błędu: 0. Ktoś coś ogarnia ?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
próbowałaś dać "zapisz jako..." zamiast "zapisz" ?
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
jak sciagac downloadsy do gry? badz wlasna muzyke ? ( troche nie kminie tego co dzieje sie w EA w Moich dokumentach )
Ostatnio edytowane przez Volturia : 21.09.2014 - 12:28 |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
Cytat:
z muzyka niestety nie pomoge bo nie wiem ![]() Cytat:
a w szkole nigdy nikogo moja simka poznac nie moze ![]() Sciagał ktoś tatuaze do gry i fryzury ? Bo pobrałam dość dużo i ani jednej rzeczy nie mam
Ostatnio edytowane przez xviraszka : 22.09.2014 - 18:32 |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Odnosnie wlasnie DOWNLOADS - pobralam gre ze swojego konta Origin na nowego kompa - nie mam folderu 'packages'. Stworzyłam go więc i wrzuciłam pobrane pliki. Mam nadzieję, że to załatwi sprawę?
|
|
|
|
#7 |
|
|
A ja dopiszę jak można zabić sima, chociaż to chyba tylko przypadkiem. Miałam ogrodzony dom takim niskim płotkiem i jakiś randomowy sim wlazł jakoś za to ogrodzenie i już nie mógł wyjść i w końcu padł :p Drugi też prawie dokonałby swojego żywota ale z litości usunęłam kawałek płotka i sobie poszedł.
Jeszcze co do dzieci, miałam niemowlaka i w sumie dosyć długo był niemowlakiem bo nie chciało mi się go postarzać i jak w końcu sam się zmienił to do razu w takiego dużego dzieciaka. Myślałam że będą etapy jak w 3, że małe dziecko uczy się chodzić, mówić, itp. a tu tak od razu z niemowlaka w dziecko szkolne. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Tak, dokładnie o to mi chodziło. Rozumiem, że dni tygodnia też się pozmieniały? Jeśli tak to wielka szkoda.
Podbijam również moje pytanie z drinkami: "Czy jest możliwość przyrządzenia naraz więcej niż jednego?" |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
[QUOTE=Effie;1833004]Tak, dokładnie o to mi chodziło. Rozumiem, że dni tygodnia też się pozmieniały? Jeśli tak to wielka szkoda.
U mnie wszystko się zmieniło, Simka zyskała umiejętności, bo sobie u tamtego Sima ćwiczyła coś na komputerze czy gotowała, także czas ewidentnie płynął.
|
|
|
#10 |
|
|
Tak, jest taka opcja, jeśli będziesz miała kilku simów w grupie (te biale kryształki)
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|