Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.09.2006, 14:38   #221
Goosia
Guest

Domyślnie

Ja gram tylko i wyłącznie w Miłowie. Więc tak Morti Ćwir utopił sie w basenie swoich sąsiadów stworzonych przezemnie Kasandra została wykorzystana przez Dona zaszła w ciąże i ma synka, Dona nie chce znać. Alexander jest nastolatkiem dorósł z problemami jest brzydki i pryszczaty :wacko:

Siostry Kaliente jedna z nich ta ruda chyba Nina nie żyje spłonęła w pożarze, jej siostra zaszła w ciąże z Donem i urodziła bliźniaki córke i syna.

Balbina dorobiła się wielkiej kasy i wybudowała sobie super chatkę. Jej synowie nie żyją ;( To smutne wiem... Balbinie został tylko jeden syn najmłodszy.

Siostry Przyjemniaczek nie żyją. Marysia i Daniel kupili nowy dom i adoptowali dziecko, pogodzili się i kochają się jak nigdy wcześniej. Daniel romansuje oczywiście z każdą kobitką z mojej rodzinki, ale to szczegół... xP

Don zaszedł w ciążę za pomocą kodu boolProp i urodził syna Dona Juniora, za pomoca tego samego kodu sprowadziłam do niego tę nastolatke blondynkę Marte Słomke szybko dorosła i została żoną Dona i w tym samym czasie co on zaszła w ciąże urodzili tego samego dnia Ona urodziła córkę Kamile.

Marzyciel Darek spokojnie się zestarzał u boku mojej simki, a jego synek Szczepciu zginął (nie pamiętam jak) :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.09.2006, 18:53   #222
ja:)
Guest

Domyślnie

Grałam głównie w Miłowie, jak większość ;) Więc, tak:

- Przyjemniaczek:
Daniel zerwał z pokojówką i zaczął romansować z żoną. Andżelika i Liliana przestały być wrogami, ale nie zostały przyjaciółkami. Marysia urodziła trzecie dziecko, córeczkę Julię. Daniel stał się emerytem, potem Marysia. Daniel zmarł z powodu niskiej aspiracji :P, a Marysia wraz z Lilianą i Julią oraz rodziną Prócho zamieszkała w domku w Miłowie. Andżelika zamieszkała z dorosłym Damianem Biedakiem i stała się panią Biedak. Obecnie jest w ciąży. Julia jest nastolatką.

- Biedak:
Damian dorósł i ożenił się z Andżeliką. Błażej stał się nastolatkiem (zauroczył się w Julii Przyjemniaczek). Stefan (3 syn) jest dzieckiem. Balbina ma pragnienie urodzić 10 dzieci. Na razie ma 5: Damiana, Błażeja i Stefana ze zmarłym mężem, Dariusza i Olgierda z opiekunem, którego zrobiłam sama (bo nie miał kto się zajmować dziećmi, Balbina ciągle w ciąży). Kolejne dzieciaki mam zamiar nazwać: Cyrus, Helena, Renata, Danuta i Malwina.

- Marzyciel:
Dariusz ożenił się z Kasandrą, mają syna - Mikołaja, którego zmarła żona Dariusza ciągle "przeklina". Szczepan wciąż jest nastolatkiem, ale już niedługo :P.

- Ćwir
Mortimier zmarł ze starości.
Aleksander stał się nastolatkiem, mieszka sam w wielkim domu.

- Kaliente & Lotario
Dina się wyprowadziła, a Nina i Don się pobrali. Obecnie Nina jest w ciąży, a Dina czeka aż ją wyjmę ze skrzyni rodzin:P.

Dziwnowo:

- Kowal
Jasiek dorósł i ożenił się z Ofelią Widmo. Janka stała się nastolatkiem, a Technik Zapylacz się zestarzał.

To tyle:). Tyle zrobiłam przez wakacje właściwie przez 1,5 miesiąca bo musiałam przeinstalować system w połowie lipca.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.12.2006, 18:43   #223
Sims Men
Guest

Domyślnie Jak sie potoczyla moja historia... ;)

Hej, ja sie troche pobawilem i wymyslilem niezłą historie. nadawałaby sie na serial...

MIŁOWO

Ćwir

Mortimer ożenił się z Diną, z którą jednak szybko potem wziął rozwód. Mają ze sobą dziecko - Pabla. Potem był z Marysią Przyjemniaczek, która rozwiodła się z Danielem. Jednak gdy ta przyłapała go (zresztą niesłusznie) jak zdradza ją z Diną, odeszła od niego. Następnie Mortimer udał się do Dziwnowa, aby tam odszukać Bellę. Znalazł ją i się pobrali. Jednak miała ona aspirację romansowania i szybko stała się kolejną kochanką Dona Lotario. Weszła w nim w spólkę, aby pozbawić Mortimera majątku. Więzili go w odludnym domku i torturowali. W finale jednak Bella zastrzeliła Dona a sama skoczyła ze skały. Mortimer wrócił cały i zdrowy do domu. Potem okazało się, że tonie była prawdziwa Bella...
Po tym zdarzeniu Mortimer miał jeszcze przelotny romans z Esterą Przyjemniaczek (adoptowaną córką Kasi Langerak i Daniela), a aktualnie jest niestety sam. ;( :1smutny: Mieszka wraz z Aleksandrem, Kasandrą, Dariuszem i ich małą córeczką - Botswaną.

Kaliente

Nina aktualnie jest już matką dwóch dorosłych bliźniaków - Paco i Fabrizia. Paco ożenił się z Marią Przyjemniaczek (córka Kasi i Daniela), a Fabrizio z Lucyną Hak (córką Esmeraldy i Jana). Obie pary spodziewają się dziecka. Także nasza kochana romansistka Nina zostanie wkrótce babcią

A Dinie na razie nie za ciekawie się układa. Mortimer odebrał jej ich syna - Pabla. Potem Dina wyszła za mąż za Dona, wyjechali do Dziwnowa, ona zaszła w ciąże... Następnie Don zginął, a ona bez środków do życia będzie za niedługo rodzić...

Ale chyba wskrzeszę Dona bo jednak był fajny..

WERONA

Kapulet

Konstanty ożenił się z Esterą Przyjemniaczek i mieli dziecko. Ale krótko po ślubie on z nią zerwał, gdy zobaczył jak całuje się z innym. Wszystkie dzieci Kapulletich poszły na studia, gdzie Romeo zaręczył się z Julią, a Hermia z Pukiem.

Montek

Kiedy Romeo i Merkucjo poszli na studia, ze starosci zmarł Patryk Montek. Zapisał swojej żonie duży spadek. Po śmierci męża Izabela flirtowała trochę z Oberonem Jutrzenką, jednak coraz bardziej zbliżała się do... Konstantego Kapuleta. I tak, historia w Weronie zakończyła się szczęślwie... Ślub Izabeli i Konstantego odbył się przy udziale Julii, Romeo, Hermii, Tybalta, Merkucja, Grażyny w mężem i dziećmi, Renaty i Pankracego, Antonia z dziećmi i pozostałymi rodzinami z Werony. Oczywiście, nie zabrakło też Jutrzenek.

Jutrzenka

Tytania rozstała się z Oberonem bo najwyraźniej do siebie nie pasowali. Przez jakiś czas spotykała się z Konstantym, ale gdy ten zaręczył się z Izą Montek, przyjęła oświadczyny Kenta Kapuleta. Razem zamieszkali w domu Tytanii i wychowują Teodozję, która niebawem już pójdzie na studia. Tymczasem Oberon nie umiał się pogodzić z tym, że Tytania z nim zerwała i opuścił Weronę. Wyjechał do Dziwnowa, gdzie ożenił się z Krsytyną Jedynak. Pozostałością ich związku jest jednak dziecko, które niebawem przyjdzie na świat.
Puk zaręczył się z Hermią i razem planują wspólną przyszłość.

I tak właśnie pogodziłem dwie zwaśnione od lat rodziny.

W Dziwnowie nie grałem prawie wogóle. Nerwusa odmieniłem całkowicie, nowa fryza, ciuchy, za pomocą modyfikatora zmieniłem mu rysy twarzy... I aktualnie wspina się po szczeblach kariery biznesu. Mieszka w Weronie, w tym pałacyku z wieżyczką naprzeciwko Monteków...
Lucjan i Cecylia oczekują dziecka, które umocni nieco ich związek...

Ofelia wyszła za Jaśka. Aktualnie mieszkają w Miłowie.

Jadźka rozstała się z Technikiem Zapylaczem i powoli zbliża się do Genarała Kamasza. Chcę, żeby byli razem bo do siebie pasują . Janka i Bartłomiej już dorosli i zakochali się w sobie. Niebawem przyjdzie na świat ich dziecko. Ale niestety, nie jest pisane im być razem...A jeśli chodzi o Technika Zapylacza to jeszcze nie wiem co z nim zrobię...

Oliwka poznała takiego bardzo młodego faceta - Mrocznego Kosiarza (nazwałem go tak bo ma autentyczne przebranie Mrocznego Kosiarza). On zamieszkał u niej, zaręczyli się, niedługo potem wzięli ślub. Adoptowali dwójkę dzieci - Ignacego i Wandę. Ignacy zakochał się w Jance Kowal, która jednak nie może zapomnieć o Bartłomieju. Ale chyba się przełamie i wyjdzie za Ignacego. Z kolei Wanda jest jeszcze nastolatką, ale co do niej to już mam pewne plany... Będzie albo z Bartłomiejem, albo z dzieckiem Lucjana i Cecylii (o ile urodzi się chłopczyk ).
Mroczny Kosiarz zestarzał się i został emerytem. Ale nie przeszkadza mu to w adoptowaniu kolejnych dzieci. Właśnie z Oliwką oczekują na swoją trzecią pociechę .

Ostatnio edytowane przez Sims Men : 22.12.2006 - 15:52
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2006, 16:49   #224
Vanka
Guest

Domyślnie

@up
to o Kalientach ćwirach itp....barwy grzechu? czy jakas inna telenowela??^^

Siostry Kaliente strasznie kłóciły sie o Dona.A ten romansował ze wszystkimi laskami.W końcu Dina wyszła za tego bogatego starucha...Mortimetra.Zmarł ze starości.Załużmy, że Dina go zabiła
Nina zamieszkała z Donem, są już u kresu starości, mają dwójke nieślubnych dzieci. Nastoletnią Samire i małego Tobiasza.
Samira zesfatała sie z Biedakiem, który opuścil Andzelike.Andzelika i Liliania kłocily sie caly czas.Marysia tak samo z tym Danielem, ktory baraszkowal z pokojówka.W koncu rozwiodl sie z Marysia i zamieszkal z ta sprzataczka.
Marysia dostala depresji, Andzelika tez, bo Daniel ja rzucil dla innej.Mol ksiażkowy i bizneswomen pocieszaly sie nawzajem.Liliana zeszla na dobra droge...ale i tak caly czas byla niegrzeczna dziewczynka.Juz dorosla wyszla za tego Szczepana maja male dziecko Adasia.
Kasandra zrobila sobie operacje plastyczna,ktora zasponsorowal ja jej starszy.Wyszla za Marzyciela zabrala ze soba Aleksandra i juz jest troche stara.Mieszka z tym Marzycielem i maja dzieci.Fabiane ;p i Xawiera (bliznieta).
Aleksander jest nastolatkiem i zakochal sie w Samirze. Walczy o nia z biedakiem
Dina zamierza znalezc sobie przystojnego faceta, z ktorym bedzie juz na zawsze.Oczywiscie bogatego ;p
To by bylo na tyle bo w innych otoczeniach nie gram ;dd

Ostatnio edytowane przez Vanka : 27.12.2006 - 16:55
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2006, 18:07   #225
stagnacja
Guest

Smile Teraz ja :)

Ja zrobiłam tak:

Biedak:
Balbina urodziła syna - Marka, Błażej miał kłopoty ale jego przyszłości już nie znam bo Marka i Błażeja zabrała opieka społeczna. Damian zerwał z Andżeliką i chodzi z Teklą Dalej. Balbina wyszła za Beniamina Wystrzała. Damian chce uciec z domu z psem Azorem bo rodzice nie pozwolili mu iść na studia.
zwierzak: pies Azor

Marzyciel:
Dariusz ożenił się z Kasandrą, i Kasandra jest w ciąży. Szczepan poszedł na studia z Martą Słomką, i są zaręczeni.
zwierzak: pies Sunia

Kaliente:
Nina wyszła za Dona Lotario ale nie mają dzieci, Dina wyprowadziła się do Mortimera.
zwierzak: papuga Odyseja

Ćwir:
Kasandra zerwała z Donem i jest z Dariuszem M. Mortimer ożenił się z Diną jak wiecie, a Dina jak Mortimer umrze zajmie się brzydkim Aleksandrem (który jest strasznie brzydki). Aleksander niedługo pójdzie na studia.
zwierzak: kotka Tina

Przyjemniak:
Daniel rozwiódł się z Marysią, Andżelika i Liliana dorosły ale o nich później. Daniel wyprowadził się do bloku, tak jak Marysia. Marysia umarła bo zatruła się Eliksirem Życia (za niska aspiracja). Daniel wcześniej pogodzony z żoną dostał szału i zmieniłam mu aspiracje na bogactwo. Ożenił się z Amandą Chuligan.
zwierzak: szynszyla Ogryzek (chyba, zapomniałam)

siostry:
Liliana wyszła za mojego Sima Kubę Kastrowicza zamierzają mieć dziecko.
zwierzak: pies Rex

Andżelika wyszła za mojego sima Matta Taskera mają dziecko - Maćka, ale to najgorsza rodzina. Oto powód: Taskerowie od lat mają aspiracje pragnienia rodziny i stali się bardzo wsiowi. Nie chce narażać Andżeliki na coś takiego więc rozwiodę ich. A Taskerzy już nie będą ulubieńcami Miłowa.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2006, 19:23   #226
W.I.T.C.H.
Guest

Domyślnie

A oto moje rodziny.
W Miłowie i Dziwnowie.

MIŁOWO.

Ćwir.
Kasandra Ćwir roztała się z Donem i została z Dariuszem.
Urodziło im się dziecko. Nie pamiętam imienia i płci.
Mortimer się ożenił z Diną mieli dziewczynke Nine.
Niestety Mortimer zmarł.

Lotario.
Don ożenił się z Niną lecz nadal filtruje z Kasią i Diną.
Nie mają dziecka.

Hak.
Esmeralda urodziła dziecko.
Nie pamiętam płci i imienia.
Lucyna dorasta prawidłowie.
Dostaje szóstki.
A Jan zmienił prace na Medycyne.

Kaliente.
Dina ożeniła się z Mortimerem, a Nina z Donem.
Tylko Dina ma dziecko.
Nina jest dziewczynką.
Ma 1 roczek.
I ma pieska.

Próchno.
Ta babcia jak jej tam było zaadoptowała
dziewczynkę.
A ten dziadek zmarł przez ten eliksir życia.
;(.

Przyjemniak.
Dwie siostry świetnie sobie radzą.
Daniel filtruje z Kasią.

Biedak.
Balbinie nie idzie najlepiej z jej dziećmi.
Ma dwóch synów i dwie córki.
Balbina ma chłopaka.
Jak się nazywa nie pamiętam.

DZIWNOWO

Kowal.
Technik zapylacz starzeje się.
Jego żona zmieniła prace.
Jasiek ożenił się z Ofelią.

Jedynak.
Nikt oprócz Loli nie ma chłopaka.Loli nie idzie z nim najlepiej.
Inney jej koleżanki chodzą do pracy.
A Lola prowadzi sklep z zabawkami.

Widmo.
Opiekunka Ofeli zmarła.
Ofelia jest w ciąży.
Jasiek zmienił prace.

Dziwak.
(Niemapiętam imion)
Ten czarno włosy urodził kosmitę.
Bląd włosy kosmitke.
A ten o ciemniejszej skórze jest w ciąży.

Papużka.
Ten z rockezem niema dziewczyny.
Choć podoba mu się sprzątaczka.
Cycilia awansuje.
A tem bląd włosy nic się nie przytrafiło.

To już wszystko dopisałam.
Pozdro

Ostatnio edytowane przez W.I.T.C.H. : 28.12.2006 - 10:40
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2006, 20:44   #227
Oladelbezel
Guest

Grin

Teraz Ja
Oczywiście też gram w Miłowie....
no to tak...:
Ćwir: Don zerwał z Kasandrą, ona nie mogła się z tym pogodzić, więc zamieniłam ją w wampira i zaczęła prowadzić nocne życie... Mortimer ożenił się z Niną i mają razem 3 dzieci. Aleksander jest nastolatkiem i mieszka sam, bo Mortimer się wyprowadził.
Kaliente: Nina jest z Mortimerem, ale zdradza go z Donem (zmieniłam jej aspiracje). Dina ma dziecko z Mortimerem. ( zrobili se jak Nina była w pracy -.-).
Biedak: Balbina przeprowadziła się z synami do Mortimera, znowu była w ciąży... Wzieli ślub i mają razem 2 dzieci....
Przyjemniak: Siostry sie polubiły. Daniel znowu rozkochał w sobie swoja żonę, ale zdradza ją z Kasią L.

THE END ;p;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2006, 19:22   #228
maxior
Guest

[CENTER]Potrzebuje instalke sims2 !!! jeżeli ktoś zna link przez który może ją ściągnąć to prosze o pomoc !!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2006, 19:45   #229
W.I.T.C.H.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał maxior
[CENTER]Potrzebuje instalke sims2 !!! jeżeli ktoś zna link przez który może ją ściągnąć to prosze o pomoc !!!!

1. Co to jest???(jak jakiś pirat to nie licz na pomoc)
2. To nie ten dział!!!!!
Pozdro
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2006, 22:28   #230
stagnacja
Guest

Cool Heh....

Cytat:
Napisał Goosia
Ja gram tylko i wyłącznie w Miłowie. Więc tak Morti Ćwir utopił sie w basenie swoich sąsiadów stworzonych przezemnie Kasandra została wykorzystana przez Dona zaszła w ciąże i ma synka, Dona nie chce znać. Alexander jest nastolatkiem dorósł z problemami jest brzydki i pryszczaty :wacko:

Siostry Kaliente jedna z nich ta ruda chyba Nina nie żyje spłonęła w pożarze, jej siostra zaszła w ciąże z Donem i urodziła bliźniaki córke i syna.

Balbina dorobiła się wielkiej kasy i wybudowała sobie super chatkę. Jej synowie nie żyją ;( To smutne wiem... Balbinie został tylko jeden syn najmłodszy.

Siostry Przyjemniaczek nie żyją. Marysia i Daniel kupili nowy dom i adoptowali dziecko, pogodzili się i kochają się jak nigdy wcześniej. Daniel romansuje oczywiście z każdą kobitką z mojej rodzinki, ale to szczegół... xP

Don zaszedł w ciążę za pomocą kodu boolProp i urodził syna Dona Juniora, za pomoca tego samego kodu sprowadziłam do niego tę nastolatke blondynkę Marte Słomke szybko dorosła i została żoną Dona i w tym samym czasie co on zaszła w ciąże urodzili tego samego dnia Ona urodziła córkę Kamile.

Marzyciel Darek spokojnie się zestarzał u boku mojej simki, a jego synek Szczepciu zginął (nie pamiętam jak) :wacko:
Bez obrazy (tylko dla żartów) chyba lubisz zabijać Simów, co? Ja też zabijam jak są mi niepotrzebni albo jak stwarzają zagrożenie dla innych, np. tak sfiksowałam Tybalta Kapuleta że chciał pozabijać siostry. No i go utopiłam. Ale sorki że nie pisze na temat ale i tak napisałam o swoich rodzinkach.

Pozdro
Nikita
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania