![]() |
#221 |
Guest
|
![]()
Ja gram tylko i wyłącznie w Miłowie. Więc tak Morti Ćwir utopił sie w basenie swoich sąsiadów stworzonych przezemnie
![]() Siostry Kaliente jedna z nich ta ruda chyba Nina nie żyje spłonęła w pożarze, jej siostra zaszła w ciąże z Donem i urodziła bliźniaki córke i syna. Balbina dorobiła się wielkiej kasy i wybudowała sobie super chatkę. Jej synowie nie żyją ;( To smutne wiem... Balbinie został tylko jeden syn najmłodszy. Siostry Przyjemniaczek nie żyją. Marysia i Daniel kupili nowy dom i adoptowali dziecko, pogodzili się i kochają się jak nigdy wcześniej. Daniel romansuje oczywiście z każdą kobitką z mojej rodzinki, ale to szczegół... xP Don zaszedł w ciążę za pomocą kodu boolProp i urodził syna Dona Juniora, za pomoca tego samego kodu sprowadziłam do niego tę nastolatke blondynkę Marte Słomke szybko dorosła i została żoną Dona i w tym samym czasie co on zaszła w ciąże urodzili tego samego dnia Ona urodziła córkę Kamile. Marzyciel Darek spokojnie się zestarzał u boku mojej simki, a jego synek Szczepciu zginął (nie pamiętam jak) :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Grałam głównie w Miłowie, jak większość ;) Więc, tak:
- Przyjemniaczek: Daniel zerwał z pokojówką i zaczął romansować z żoną. Andżelika i Liliana przestały być wrogami, ale nie zostały przyjaciółkami. Marysia urodziła trzecie dziecko, córeczkę Julię. Daniel stał się emerytem, potem Marysia. Daniel zmarł z powodu niskiej aspiracji :P, a Marysia wraz z Lilianą i Julią oraz rodziną Prócho zamieszkała w domku w Miłowie. Andżelika zamieszkała z dorosłym Damianem Biedakiem i stała się panią Biedak. Obecnie jest w ciąży. Julia jest nastolatką. - Biedak: Damian dorósł i ożenił się z Andżeliką. Błażej stał się nastolatkiem (zauroczył się w Julii Przyjemniaczek). Stefan (3 syn) jest dzieckiem. Balbina ma pragnienie urodzić 10 dzieci. Na razie ma 5: Damiana, Błażeja i Stefana ze zmarłym mężem, Dariusza i Olgierda z opiekunem, którego zrobiłam sama (bo nie miał kto się zajmować dziećmi, Balbina ciągle w ciąży). Kolejne dzieciaki mam zamiar nazwać: Cyrus, Helena, Renata, Danuta i Malwina. - Marzyciel: Dariusz ożenił się z Kasandrą, mają syna - Mikołaja, którego zmarła żona Dariusza ciągle "przeklina". Szczepan wciąż jest nastolatkiem, ale już niedługo :P. - Ćwir Mortimier zmarł ze starości. Aleksander stał się nastolatkiem, mieszka sam w wielkim domu. - Kaliente & Lotario Dina się wyprowadziła, a Nina i Don się pobrali. Obecnie Nina jest w ciąży, a Dina czeka aż ją wyjmę ze skrzyni rodzin:P. Dziwnowo: - Kowal Jasiek dorósł i ożenił się z Ofelią Widmo. Janka stała się nastolatkiem, a Technik Zapylacz się zestarzał. To tyle:). Tyle zrobiłam przez wakacje właściwie przez 1,5 miesiąca bo musiałam przeinstalować system w połowie lipca. |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
Hej, ja sie troche pobawilem i wymyslilem niezłą historie. nadawałaby sie na serial...
![]() MIŁOWO Ćwir Mortimer ożenił się z Diną, z którą jednak szybko potem wziął rozwód. Mają ze sobą dziecko - Pabla. Potem był z Marysią Przyjemniaczek, która rozwiodła się z Danielem. Jednak gdy ta przyłapała go (zresztą niesłusznie) jak zdradza ją z Diną, odeszła od niego. Następnie Mortimer udał się do Dziwnowa, aby tam odszukać Bellę. Znalazł ją i się pobrali. Jednak miała ona aspirację romansowania i szybko stała się kolejną kochanką Dona Lotario. Weszła w nim w spólkę, aby pozbawić Mortimera majątku. Więzili go w odludnym domku i torturowali. W finale jednak Bella zastrzeliła Dona a sama skoczyła ze skały. Mortimer wrócił cały i zdrowy do domu. Potem okazało się, że tonie była prawdziwa Bella... Po tym zdarzeniu Mortimer miał jeszcze przelotny romans z Esterą Przyjemniaczek (adoptowaną córką Kasi Langerak i Daniela), a aktualnie jest niestety sam. ;( :1smutny: Mieszka wraz z Aleksandrem, Kasandrą, Dariuszem i ich małą córeczką - Botswaną. Kaliente Nina aktualnie jest już matką dwóch dorosłych bliźniaków - Paco i Fabrizia. Paco ożenił się z Marią Przyjemniaczek (córka Kasi i Daniela), a Fabrizio z Lucyną Hak (córką Esmeraldy i Jana). Obie pary spodziewają się dziecka. Także nasza kochana romansistka Nina zostanie wkrótce babcią ![]() A Dinie na razie nie za ciekawie się układa. Mortimer odebrał jej ich syna - Pabla. Potem Dina wyszła za mąż za Dona, wyjechali do Dziwnowa, ona zaszła w ciąże... Następnie Don zginął, a ona bez środków do życia będzie za niedługo rodzić... Ale chyba wskrzeszę Dona bo jednak był fajny.. ![]() WERONA Kapulet Konstanty ożenił się z Esterą Przyjemniaczek i mieli dziecko. Ale krótko po ślubie on z nią zerwał, gdy zobaczył jak całuje się z innym. Wszystkie dzieci Kapulletich poszły na studia, gdzie Romeo zaręczył się z Julią, a Hermia z Pukiem. Montek Kiedy Romeo i Merkucjo poszli na studia, ze starosci zmarł Patryk Montek. Zapisał swojej żonie duży spadek. Po śmierci męża Izabela flirtowała trochę z Oberonem Jutrzenką, jednak coraz bardziej zbliżała się do... Konstantego Kapuleta. I tak, historia w Weronie zakończyła się szczęślwie... Ślub Izabeli i Konstantego odbył się przy udziale Julii, Romeo, Hermii, Tybalta, Merkucja, Grażyny w mężem i dziećmi, Renaty i Pankracego, Antonia z dziećmi i pozostałymi rodzinami z Werony. Oczywiście, nie zabrakło też Jutrzenek. ![]() Jutrzenka Tytania rozstała się z Oberonem bo najwyraźniej do siebie nie pasowali. Przez jakiś czas spotykała się z Konstantym, ale gdy ten zaręczył się z Izą Montek, przyjęła oświadczyny Kenta Kapuleta. Razem zamieszkali w domu Tytanii i wychowują Teodozję, która niebawem już pójdzie na studia. Tymczasem Oberon nie umiał się pogodzić z tym, że Tytania z nim zerwała i opuścił Weronę. Wyjechał do Dziwnowa, gdzie ożenił się z Krsytyną Jedynak. Pozostałością ich związku jest jednak dziecko, które niebawem przyjdzie na świat. Puk zaręczył się z Hermią i razem planują wspólną przyszłość. I tak właśnie pogodziłem dwie zwaśnione od lat rodziny. ![]() ![]() W Dziwnowie nie grałem prawie wogóle. Nerwusa odmieniłem całkowicie, nowa fryza, ciuchy, za pomocą modyfikatora zmieniłem mu rysy twarzy... I aktualnie wspina się po szczeblach kariery biznesu. Mieszka w Weronie, w tym pałacyku z wieżyczką naprzeciwko Monteków... Lucjan i Cecylia oczekują dziecka, które umocni nieco ich związek... Ofelia wyszła za Jaśka. Aktualnie mieszkają w Miłowie. Jadźka rozstała się z Technikiem Zapylaczem i powoli zbliża się do Genarała Kamasza. Chcę, żeby byli razem bo do siebie pasują ![]() Oliwka poznała takiego bardzo młodego faceta - Mrocznego Kosiarza (nazwałem go tak bo ma autentyczne przebranie Mrocznego Kosiarza). On zamieszkał u niej, zaręczyli się, niedługo potem wzięli ślub. Adoptowali dwójkę dzieci - Ignacego i Wandę. Ignacy zakochał się w Jance Kowal, która jednak nie może zapomnieć o Bartłomieju. Ale chyba się przełamie i wyjdzie za Ignacego. Z kolei Wanda jest jeszcze nastolatką, ale co do niej to już mam pewne plany... Będzie albo z Bartłomiejem, albo z dzieckiem Lucjana i Cecylii (o ile urodzi się chłopczyk ![]() Mroczny Kosiarz zestarzał się i został emerytem. Ale nie przeszkadza mu to w adoptowaniu kolejnych dzieci. Właśnie z Oliwką oczekują na swoją trzecią pociechę ![]() Ostatnio edytowane przez Sims Men : 22.12.2006 - 15:52 |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
@up
to o Kalientach ćwirach itp....barwy grzechu? czy jakas inna telenowela??^^ Siostry Kaliente strasznie kłóciły sie o Dona.A ten romansował ze wszystkimi laskami.W końcu Dina wyszła za tego bogatego starucha...Mortimetra.Zmarł ze starości.Załużmy, że Dina go zabiła ![]() Nina zamieszkała z Donem, są już u kresu starości, mają dwójke nieślubnych dzieci. Nastoletnią Samire i małego Tobiasza. Samira zesfatała sie z Biedakiem, który opuścil Andzelike.Andzelika i Liliania kłocily sie caly czas.Marysia tak samo z tym Danielem, ktory baraszkowal z pokojówka.W koncu rozwiodl sie z Marysia i zamieszkal z ta sprzataczka. Marysia dostala depresji, Andzelika tez, bo Daniel ja rzucil dla innej.Mol ksiażkowy i bizneswomen pocieszaly sie nawzajem.Liliana zeszla na dobra droge...ale i tak caly czas byla niegrzeczna dziewczynka.Juz dorosla wyszla za tego Szczepana maja male dziecko Adasia. Kasandra zrobila sobie operacje plastyczna,ktora zasponsorowal ja jej starszy.Wyszla za Marzyciela zabrala ze soba Aleksandra i juz jest troche stara.Mieszka z tym Marzycielem i maja dzieci.Fabiane ;p i Xawiera (bliznieta). Aleksander jest nastolatkiem i zakochal sie w Samirze. Walczy o nia z biedakiem Dina zamierza znalezc sobie przystojnego faceta, z ktorym bedzie juz na zawsze.Oczywiscie bogatego ;p To by bylo na tyle bo w innych otoczeniach nie gram ;dd Ostatnio edytowane przez Vanka : 27.12.2006 - 16:55 |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłam tak:
Biedak: Balbina urodziła syna - Marka, Błażej miał kłopoty ale jego przyszłości już nie znam bo Marka i Błażeja zabrała opieka społeczna. Damian zerwał z Andżeliką i chodzi z Teklą Dalej. Balbina wyszła za Beniamina Wystrzała. Damian chce uciec z domu z psem Azorem bo rodzice nie pozwolili mu iść na studia. zwierzak: pies Azor Marzyciel: Dariusz ożenił się z Kasandrą, i Kasandra jest w ciąży. Szczepan poszedł na studia z Martą Słomką, i są zaręczeni. zwierzak: pies Sunia Kaliente: Nina wyszła za Dona Lotario ale nie mają dzieci, Dina wyprowadziła się do Mortimera. zwierzak: papuga Odyseja Ćwir: Kasandra zerwała z Donem i jest z Dariuszem M. Mortimer ożenił się z Diną jak wiecie, a Dina jak Mortimer umrze zajmie się brzydkim Aleksandrem (który jest strasznie brzydki). Aleksander niedługo pójdzie na studia. zwierzak: kotka Tina Przyjemniak: Daniel rozwiódł się z Marysią, Andżelika i Liliana dorosły ale o nich później. Daniel wyprowadził się do bloku, tak jak Marysia. Marysia umarła bo zatruła się Eliksirem Życia (za niska aspiracja). Daniel wcześniej pogodzony z żoną dostał szału i zmieniłam mu aspiracje na bogactwo. Ożenił się z Amandą Chuligan. zwierzak: szynszyla Ogryzek (chyba, zapomniałam) siostry: Liliana wyszła za mojego Sima Kubę Kastrowicza zamierzają mieć dziecko. zwierzak: pies Rex Andżelika wyszła za mojego sima Matta Taskera mają dziecko - Maćka, ale to najgorsza rodzina. Oto powód: Taskerowie od lat mają aspiracje pragnienia rodziny i stali się bardzo wsiowi. Nie chce narażać Andżeliki na coś takiego więc rozwiodę ich. A Taskerzy już nie będą ulubieńcami Miłowa. |
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
A oto moje rodziny.
W Miłowie i Dziwnowie. MIŁOWO. Ćwir. Kasandra Ćwir roztała się z Donem i została z Dariuszem. Urodziło im się dziecko. Nie pamiętam imienia i płci. Mortimer się ożenił z Diną mieli dziewczynke Nine. Niestety Mortimer zmarł. Lotario. Don ożenił się z Niną lecz nadal filtruje z Kasią i Diną. Nie mają dziecka. Hak. Esmeralda urodziła dziecko. Nie pamiętam płci i imienia. Lucyna dorasta prawidłowie. Dostaje szóstki. A Jan zmienił prace na Medycyne. Kaliente. Dina ożeniła się z Mortimerem, a Nina z Donem. Tylko Dina ma dziecko. Nina jest dziewczynką. Ma 1 roczek. I ma pieska. Próchno. Ta babcia jak jej tam było zaadoptowała dziewczynkę. A ten dziadek zmarł przez ten eliksir życia. ;(. Przyjemniak. Dwie siostry świetnie sobie radzą. Daniel filtruje z Kasią. Biedak. Balbinie nie idzie najlepiej z jej dziećmi. Ma dwóch synów i dwie córki. Balbina ma chłopaka. Jak się nazywa nie pamiętam. DZIWNOWO Kowal. Technik zapylacz starzeje się. Jego żona zmieniła prace. Jasiek ożenił się z Ofelią. Jedynak. Nikt oprócz Loli nie ma chłopaka.Loli nie idzie z nim najlepiej. Inney jej koleżanki chodzą do pracy. A Lola prowadzi sklep z zabawkami. Widmo. Opiekunka Ofeli zmarła. Ofelia jest w ciąży. Jasiek zmienił prace. Dziwak. (Niemapiętam imion) Ten czarno włosy urodził kosmitę. Bląd włosy kosmitke. A ten o ciemniejszej skórze jest w ciąży. Papużka. Ten z rockezem niema dziewczyny. Choć podoba mu się sprzątaczka. Cycilia awansuje. A tem bląd włosy nic się nie przytrafiło. To już wszystko dopisałam. Pozdro Ostatnio edytowane przez W.I.T.C.H. : 28.12.2006 - 10:40 |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Teraz Ja
![]() Oczywiście też gram w Miłowie.... no to tak...: Ćwir: Don zerwał z Kasandrą, ona nie mogła się z tym pogodzić, więc zamieniłam ją w wampira i zaczęła prowadzić nocne życie... Mortimer ożenił się z Niną i mają razem 3 dzieci. Aleksander jest nastolatkiem i mieszka sam, bo Mortimer się wyprowadził. Kaliente: Nina jest z Mortimerem, ale zdradza go z Donem (zmieniłam jej aspiracje). Dina ma dziecko z Mortimerem. ( zrobili se jak Nina była w pracy -.-). Biedak: Balbina przeprowadziła się z synami do Mortimera, znowu była w ciąży... Wzieli ślub i mają razem 2 dzieci.... Przyjemniak: Siostry sie polubiły. Daniel znowu rozkochał w sobie swoja żonę, ale zdradza ją z Kasią L. THE END ;p;p |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
[CENTER]Potrzebuje instalke sims2 !!! jeżeli ktoś zna link przez który może ją ściągnąć to prosze o pomoc !!!!
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Co to jest???(jak jakiś pirat to nie licz na pomoc) 2. To nie ten dział!!!!! Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdro Nikita |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |