|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chyba chodziło im o to że mogą się różne rasy mieszać koń z koniem a pies z psem i kot z kotem np perski z dachowcem o to im raczej chodziło. Bo zauważ że jednorożec może się tylko rozmnażać z jednorożcem więc, nie będzie możliwe by powstawały hybrydy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możliwe. Dwuznacznie to napisali
![]() Musimy jeszcze zauważyć, że można rozmnożyć jednorożce... Czyli, że w mieście musi być ich kilka, bądź co najmniej para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Co do jednorożca (http://sims.mixei.ru/the-sims-3-pito...-pitomczy.html), to myślałam, że będzie ładniejszy. ![]() ![]() Nie mogłam się doczekać jednorożcy, ale teraz chyba zmieniłam zdanie ;(
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Muszę przyznać, że na trailerze jednorożec był dużo ładniejszy. Ten rzeczywiście wygląda koszmarnie. Bardziej przypomina kozę niż konia. Miałam nadzieje, że jednorożec będzie lśniąco biały i czarny, oraz że będzie można krzyżować go ze zwykłymi końmi. Mam nadzieję, że do premiery EA dokona kilku drobnych poprawek w tej kwestii ...
![]() |
#6 |
|
![]()
Wątpię. Poza tym, to mnie osobiście jednorożec ani ziębi ani grzeje. I tak nie będę nim grała, choćby nie wiem co potrafił.
Podoba mi się taka duża rzeźba, gdzie na koniu stoi pies, a na psie kot. Kiczowate, ale w dobry sposób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Myślę, że z nowych, znanych nam już akcesoriów do gry to właśnie rzeźby są najlepsze.Oby ea miało lepsze nowości dla Simów, gdyż nie zawsze ilość, ale jakość się liczy : )
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ciekawe jakie bede nowe ubrania i fryzury dla simow.
Mogliby tez dac nowosci dla malych dzieci, bo rzadko to sie zdarza. http://translate.googleusercontent.c...C3G9ZPRMVmqhtg Super jest to zdjecie. na pewno fajna zabawa z tym laserkiem. Jezeli ktos juz je wrzucal,to przepraszam. Ostatnio edytowane przez -anisia- : 20.08.2011 - 17:17 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ten jednorożec jest okropny! Zrobili go na słitaśnego... Wolałem tego z trailera...
Wiecie może gdzie można obejrzeć powtórkę tej konferencji? Ostatnio edytowane przez Karel13 : 20.08.2011 - 17:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
a mi się własnie podoba jest taki słodki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |