![]() |
#231 |
Guest
|
![]()
eee....ja tam nie wiem...ale moim zdaniem grafika w tej grze jest okropna, tam są mutanty nie ludzie....tacy troche nieproporcjonalni... o.O" simsy niby prostrze a za to ładniejsze...i milion razy bardziej grywalne... to mi się tnie jak cholera... a simsy śmigają na full detalach itp... chore ... O.O"...chyba to gówno sprzedam...ha!..tylko bym musiała wystawić a 10 zeta :/ bo chyba nikt tego nie kupi...
|
![]() |
|
![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
Mnie sie ta gra nie podoba :/ jest nudna i w ogole...Nawet sie z simami nie rowna i mnie tez sie *****iscie scina nawet pelna wersja a simy nie!
|
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
A mnie ty chyba zaraz rozwali .... ;/ grrrr
Muszę ściągnąć sterowniki już chyba ściagnełam z 10 i żaden nie działa ja nie wiem pewnie zły ściagnałam ale ja już nie wiem gdzie mam szukac o.o mpja karta graficzna to Rage - 128 Pro wiem że cienka ale kit xD No kto mi pomoże ;( |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ATI Rage128 nie ma akceleracji 3D, a Singles wymagają akceleratora zgodnego przynajmniej z DirectX 7 i ze sprzetową obsługą T&L. http://www.singles.techland.pl/engli...ml#technisches Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Btw. zna ktoś jakiś działający trainer, kody, edytor? Bo jak patrzę na te puste okienka to mnie krew zalewa ;x
Będę wdzięczna. |
![]() |
![]() |
#236 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#237 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jak znajdę coś ciekawego to podrzucę ![]() Trainera nie miałem, są kody na kasę i różne opcje (cenzura, poprawienie nastroju ... te rzeczy). W Singles mozna łatwo edytować parametry, wszystko jest w plikach tekstowych. Cytat:
![]() Musisz uzbierać ~60zł (tyle kosztuje najtańsza używana karta GF2MX ). Przyda się, bo każda nowa gra używa przynajmniej T&L ![]() |
||
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Nie no spoko ;> przed tobą każdy mi mówił żę mi będzie działać lol. Mmm dzięki za radddeee ale tak już jest.
|
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba grafika. Nie moge stwierdzoc ze gra jest gorsza lub lepsza od the sims 2 bo nie gralam w singles
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|