|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mika - zdaję sobie z tego sprawę
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Boże, jaki ty jesteś *. Aż strach patrzeć, że w wieku 15 lat jeszcze mózg jest na takim poziomie rozwoju. Daj sobie dziecko siana z pouczaniem całego forum i zajmnij się lepiej cykaniem kolejnych seksownych fot na profilu.
Wybaczcie mi ;_; --- @down zawsze świeciłem a Boga nie ma =* paciorek i spać./ban24h - można kogoś zjechać kulturalniej Ostatnio edytowane przez Eámanë : 29.09.2008 - 08:36 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
lal no to chyba wmowiles sobie ze jestes modem =)
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ej dobra jakby nie bylo to jednak amer ma troche racji - sa modzi co to kiedys robili bog wie co, wielkie wojny z administracja prowadzili a tylko dostali rangi i rzeznie to naraz swieci i wzory do nasladowania. powiem nawet, ze desperacko chca ukryc to co niektorzy z nas o nich wiedza
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dsquared - weź się ogarnij i popatrz na swojego głupiego i mało inteligentnego posta. Myślisz że masz 19 lat i świecisz. Weź już idź spać albo coś w tym stylu. Pomódl się o lepszy rozum, albo żeby Bóg z nieba ci zesłał mózg.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bez mozgu to on by nie mogl nic zrobic, myslalam ze akurat w tym wieku na biologii juz o tym mowia, ze bez mozgu zwyczajnie nie da sie zyc =)
Prawda jest taka, ze kiedy ja czy dsquared mielismy 15 lat nie bylismy tacy nierozgarnieci i dziecinni jak ty jestes. Moze nie przyznawaj sie po prostu do swojego wieku albo przestan sie zachowywac jak hot sweet dwunastka =) |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
skończcie, naprawdę, a ściślej mówiąc - skończcie złe konto i kubuss, bo czuję się z jednej strony zalana humorem klozetowym, a z drugiej wazeliną.
żebyście nie czuli się cenzurowani usuwam tylko część postów, ale nie kontynuujcie już tej dyskusji.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Forum bardzo mi się podoba i wszystko pasuje. Fajnie, że istenieje temat do offtopu i inne, co można rozmawiać nie tylko o sims, a także poznawać ludzi. Fajnie jest to, że wszystko jest posegregowane, czyli, że nie ma jednego tematu do sims 2, tylko podzielone na dodatki i można się wypowiedzieć. Ogólnie jest super i nic bym nie zmieniała. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#10 |
|
|
Hej, ja nie chce wywolywac zadnych klótni...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|