![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie to były podróżę ale niestety sie zawiodłem bo te wakacje na które jeżdzą simy są nudne.
![]() |
#233 |
|
![]()
Na początku miałam tylko podstawę i akcesoria H&M, a potem dostała Cztery pory roku, Osiedlowe życie + Ikeę
![]()
![]() |
#234 |
|
![]()
U mnie było tak pierwszy kupiłam Podróże,ale go nie zainstalowałam.Potem (gdzieś tak tydzień od kupna) kuzynka popsuła mi laptopa (po raz pierwszy i ostatni widziałam vistę do góry nogami) i jeszcze zapominałam o tym dodatku, więc potem kupiłam Osiedlowe życie.
Praktycznie mój pierwszym zainstalowany dodatek to Osiedlowe życie, a kupiony Podróże.
![]() |
#235 |
|
![]()
Dzisiaj idę do sklepu po mój pierwszy dodatek - Cztery pory roku. W przyszłości zamierzam skompletować wszystkie. Ale mam pytanie, czy w czasie instalacji będę musiała skasować 4pr i zainstalować wszystkie dodatki w takiej kolejności jak zostały wydane, czy raczej kolejność nie gra roli? ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Ja gre Sims 2 Double Deluxe (Nocne Życie + dodatek z akcesoriami improezowymi) kupiłam dość późno po wydaniu gry. Chyba około 2 lat. Opłacało się czekać bo z tego co pamiętam cena za jaką kupiłam double deluxe była dużo niższa niż początkowa. Później zaczełam kupować minidodatki były to: szyk i elegancja oraz meble IKEA. Dopiero dwa miesiące temu kupiłam nowy dodatek Cztery Pory Roku (40 zł !!) i zaczęłam grać od nowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moim pierwszym dodatkiem były 4 Pory Roku, za niecały miesiąc Nocne Życie, następnie Na Studiach (kupiłem z allegro za grosze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
|
![]()
Mój pierwszy dodatek to Podróże. Ale wcześniaj dużo grałam u kuzynki w Zwierzaki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Reputacja: 16
|
![]()
Moim pierwszym dodatkiem było Na Studiach. Ponieważ wcześniej już grałem w simsy koleżanki, to tata pozwolił mi oprócz podstawy wziąć jeszcze jakiś dodatek. W tesco były tylko Na Studiach i Nocne Życie. Nie wiedziałem, który wybrać i zapytałem się taty. On widząc nazwę Nocne Życie od razu wybrał Na Studiach. ;DD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A moim pierwszym dodatkiem były zwierzaki.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|