![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wpisujesz kod testingcheatsenabled true, potem wpisujesz kod buydebug on, wchodzisz w tryb kupowania mebli, będzie tam nowa ikonka "znak zapytania" i tam są wszystkie obiekty, których twórcy użyli przy tworzeniu terenów podróży, gdzieś tam będzie też wieża Eiffel'a
![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 08.12.2009 - 22:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam 10 poziom wędkowania i nie natrafiłam na żadne miejsce w którym są ryby mimie, dlatego pytam gdzie dokładnie można je znaleźć. Również we Francji po jednym dniu sprzedawcy nie ma, mało tego dał mi do wykonania zadanie i teraz nie mogę go skończyć, bo tego kolesia nie ma.... mi również Simy z wakacji młodsze wracają....
A gdzie wieża Eiffla ślepa jestem, ale jej nie widzę, a ponoć jest.... ehhh bez łatki chyba nie pogram. ![]()
![]() |
#234 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Też nie znalazłem wieży Eiffla we Francji. Mało tego, Francja to chyba najbardziej "uwalona" okolica podróży.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
Miał ktoś okazję z kluczem do grobowca Isael i z kluczem do grobowca Jana Nectaux? Oba są pod nektarnią. Już trzeci raz mój sim siedzi we Francji i nadal nie może dostać tych okazji, tylko ciągle mu nektar każą robić :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
|
![]() Cytat:
![]() ja mialam tylko klatwe od mumii ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Tak, Simka spała w sarkofagu. Złożyłam go z części znalezionych w grobowcach - za którymś razem trafił mi się Przeklęty Sarkofag Królów. Wygląda tak:
[IMG]http://i47.************/33boea8.jpg[/IMG] Żeby odwrócić "efekt mumii", trzeba się przespać w Błogosławionym Sarkofagu Królów. No i właśnie mam taki problem, że wygląd Simki powrócił, ale zachowanie się nie zmieniło. Nawet mieszkańcy miasta nadal mają odruch wymiotny na jej widok ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
Hmm
Jestem w Francji i dostałam zadanie sprawdzenia piwnicy. Schodzę do piwnicy, wkładam klucz, przechodze przez drzwi i nie wiem co dalej. Mam 3 posągi i 2 kolorowe dywany niebieski i czerwony, próbowałam poustawiac te posągi na rózne sposooby ale drzwi sie nie chcą otworzyc, wie ktos co trzeba zrobić? |
![]() |
![]() |
#240 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |