![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
Witam
poczytalam poczytalam i mam pytanie? Doszedl juz ktos do 3 ambicji? Czy tam tez tak jak w 2 trzeba wszystko od poczatku robic? |
![]() |
![]() |
#233 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: zdaje mi się, że we wszystkich ambicjach jest tak samo, czyli rozbudowujemy królestwo od nowa. Po prostu zmieniają się ambicje: w pierwszej trzeba zbudować określoną liczbę budynków, w drugiej: podbić ileś tam krain, w trzeciej: ukończyć daną liczbę misji na określonym poziomie itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
heh...a miałam cichą nadzieję,że od drugiej ambicji nie trzeba będzie od nowa budowac królestwa....
|
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
niestety,trzeba wszystko od nowa
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Reputacja: 19
|
![]()
Niestety trzeba zaczynać budowę królestwa od podstaw, ale można mieć tego samego monarchę co w poprzednim królestwie. Wystarczy w naszym początkowym królestwie zakończyć misję "Wolna wola" czy "Wolna rozgrywka" i rozpocząć jedyny dostępny quest - nie pamiętam dokładnej nazwy, ale coś ze zmianą królestwa. Oczywiście musimy trochę pomaszerować naszym monarchą do różnych osób wziąć od nich potrzebne rzeczy i wyruszamy w podróż - nasz monarcha przenosi się do nowego królestwa. :-)
![]() |
#237 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
tylko że wtedy monarcha traci wszystkie pieniądze i rzeczy z ekwipunku - jedyne co zachowuje,to poziom (chyba)
|
![]() |
![]() |
#239 |
Reputacja: 19
|
![]()
Pieniądze traci, bo zostawia je w swoim starym królestwie, a z ekwipunkiem to nie wiem jak jest. Myślę, że dobre i tyle. Mamy przynajmniej swojego monarchę w nowym królestwie.
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
ech... dzieki za odpowiedz. Po zakonczeniu pierwszej ambicji gralam parenascie godzin swoja krolowa w tej misji czas wolny. Nie mialam zadnych zadan do wykonania i nuda wialo ale myslalam ze to minie i cos sie pojawi. Nic z tego :/ Zrobilam nowe krolestwo stara krolowa, postawilam ten zamek w pudelku czy jak to tam sie nazywa. Wyposazylam nowe krolestwo w stara krolowa ale nic sie nie dzialo wiec zrobie sobie ambicje z tymi misjami. Zawiodlam sie troche na tej grze. Najgorsze jest to, ze te same misje trzeba robic. Myslalam ze rozbudowa krolestwa bedzie polegala na dalszym stawianiu nowych budynkow. Jacys rolnicy, rzemieslnicy i takie tam a tu to samo i to samo. No nic uparta dusza ze mnie to pogram do konca chyba ze mi naprawde sie znudzi
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|