|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() Zrób to dla nauki! Nauka jest wszędzie wokół nas, ale w Aurora Skies to nie tylko coś, czego się uczysz; to coś, co robisz! Potrzebujemy bystrych, młodych umysłów, by zmieniać marzenia o przyszłości w rzeczywistość. Nawet teraz znajdujemy kolejne zastosowania dla śmieci, pomagając planecie. Ładowanie baterii, zasilanie maszyn – nie ma ograniczeń. Nie dalej jak w zeszłym roku stworzyliśmy zmodyfikowany balon na gorące powietrze, wykorzystując jako paliwo odpadki i przerabiając je na czyste powietrze o zapachu sosny. Teraz możesz mieć efektywny środek transportu i przeżyć romantyczną przygodę bez obawy o warstwę ozonową (oraz swój nos)! Każdego roku tworzymy coraz więcej ekscytujących rzeczy w świecie nauki. Serca zasilane śmieciami, samochody zasilane sercami, koty zasilane słońcem; co jeszcze wymyślisz? To zależy tylko od Ciebie. Zrób to dla nauki! Czy wiesz, że...? Balony na gorące powietrze to spektakularny sposób podróżowania, oparty na prostej zasadzie: ciepłe powietrze jest lżejsze od zimnego. Balony unoszą się dzięki zainstalowanemu systemowi palników. Podwyższenie temperatury powietrza wewnątrz balonu sprawia, że staje się lżejsze niż powietrze na zewnątrz i balon zaczyna się unosić. Do uniesienia cięższych rzeczy potrzeba więcej powietrza; to dlatego balony muszą być tak wielkie! Ciekawe, prawda? Aurora Skies A teraz moje odczucia. Kupiłam wersję Gold, więc mam balon ze zwykłej edycji, oraz dwa obiekty dla dzieci, plus jakąś parcelę, jeszcze jej nie oglądałam. Miasto samo w sobie jest przeciętne, a wręcz brzydkie, ale ja od razu to wiedziałam, bo kupowałam dla obiektów. A było warto. Nowe, ładne królicze nory, rośliny i inne obiekty. W wersji Gold mamy dodatkowo sporo obiektów, które najpewniej wchodzą w skład tej dodatkowej parceli. A teraz słówko o balonach... są do bani. Testowałam je chwilkę co prawda, ale sprawdziłam wszystkie interakcji i mówię, że balony są całkowicie bezużyteczne. Wznoszą się nisko nad ziemią, a jak się chce nimi gdzieś polecieć, to tylko na inną parcelę, i teleportują się tam, a nie lecą! Być może one dodają nową, ukrytą umiejętność, jak wyjdzie nowy Master Controller to sprawdzę. Sądzę jednak, że EA Games nie stać na więcej
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Kino „Kryształek” Ciesz się ulubionymi filmami telewizyjnymi w eleganckim wnętrzu Kina „Kryształek”! Ten kinoteatr to szczyt szyku. Wypełniają go meble w motywach art deco, zaciszne sale projekcyjne, a także jest tu bar na balkonie, z widokiem na to wszystko! Obojętnie, czy oglądasz swój ulubiony, stary film, czy tylko popijasz coś ze znajomymi, Kino „Kryształek” to zdecydowanie miejsce, gdzie należy bywać! cena do 22.03.2013 1 700 SimPoints źródło http://store.thesims3.com/setsProduc...epage%2BSplash |
|
|
|
#3 |
|
|
Taka cena za taką "dużą" ilość rzeczy?! Mniejszego pakietu jeszcze nie zrobili.
|
|
|
#4 |
|
|
Mam ten zestaw. Kasa jest rewelacyjna i jeśli ktoś nawet nie chce całego kina (sama go na razie nie używam, bo mi nie pasuje do Monte Vista) warto ją kupić gdyby pojawiła się osobno. Zestaw składa się z automatu na bilety oraz bramki, drzwi i łuku. Przed budynkiem/płotem stawiamy kasę i zagradzamy wejście bramką/drzwiami itp.. Ta bramka ma mnóstwo opcji kogo ma zatrzymywać a kogo przepuszczać. Możliwe jest np. tworzenie klubów nocnych tylko dla dorosłych. Żeby wejść dalej Sim musi kupić bilet czerwony, zielony, niebieski lub żółty. (wybieramy wcześniej z jakim kolorem biletu bramka ma przepuszczać) Wszystkie są po 10 simoleonów. Moje Simy już mają przechlapane.
Żadnych darmówek . Muszą płacić za basen, siłownię, muzeum. Nawet park z łowiskiem zrobiłam im płatny. Jak mi brakuje Własnego Biznesu. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Żyj, Śmiej się, Kochaj Nic Ci nie przeszkodzi w przygotowaniu tego wielkiego dnia! Świętuj najszczęśliwszy dzień Twojego życia z zestawem Żyj, Śmiej się, Kochaj. Nawet jeśli nie bierzesz ślubu na plaży Morza Śródziemnego, ten zestaw sprawi, że dowolny lokal będzie wyglądał jak z katalogu biura podróży! ![]() ![]() ![]() więcej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...OFB-SIM3:63220 |
|
|
|
#6 |
|
|
jak latać tymi balonami? zupełnie nie mogę na to wpaść...
edit:ok, juz odkryłam xd Ch edit: a napiszesz jak to odkryłaś?
Ostatnio edytowane przez Charionette : 22.03.2013 - 23:46 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No właśnie ja też chcę wiedzieć jak latać balonami... Problem w tym, że balon albo wisi raczej nisko nad ziemią, albo teleportuje się na parcelę, gdzie mu się każe (o ile jest tam lądowisko dla balonu). Ja miałam nadzieję na swobodne dryfowanie wysoko nad ziemią, ale EA Games tylko pomysły ma dobre (i to też nie zawsze), bo wykonanie, to "pożal się Boże"...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
U mnie jest tak samo, stoja w balonie na wysokosci 2 pietra i ogladaja widoki przez lornetke, moga wypic szampana i bara bara, nie siedza na laweczce do rozmowy tylko do bara bara, jak chce poleciec na jakas parcele to w 5 sekund sa na miejscu. kicha
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
tutaj możecie zobaczyć co będzie jutro dostępne w Store
http://www.simtimes.de/vorschau-auf-...3-store-13245/ |
|
|
|