![]() |
#231 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kyle przesadził, naprawdę.
![]() No ale cóż... tacy są faceci. Tak czy siak, to bezczelne, uwodzić kobietę i dawać jej jakieś nadzieje, podczas, gdy ma się narzeczoną i DZIECKO. Niech ten cały Kyle zostawi Vivkę i zajmie się rodziną. Viv będzie przykro, ale lepiej, by nie utrzymywała kontaktu z tym oszustem...
![]() |
|
![]() |
#232 |
|
![]()
up.OMG nie czytałem odcinka i wszedłem na ostatnia strome bo myślałem że jest odcinek i przeczytałem twój komentarz a tu taki BUM -.- co do tematu:
czytam odcinek EDIT:Kyleto świnia.Ale ta córka i narzeczona tego [cenzura] są sweet ![]()
Wbijać na mój kanał YT! nagrywam już długo mam dużo filmów ale mam mało widzów! oblukajcie: http://www.youtube.com/user/thewrogar Ostatnio edytowane przez zły chipsik wrogar : 23.08.2013 - 20:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Odcinek bardzo fajny, czytałam z przyjemnością
![]() Nie spodziewałam się tego po Kyle'u ![]() Ale prawdę mówiąc to lepiej, żeby wrócił do narzeczonej i córki niż zostawił je dla Viv. Ciekawa jestem, co będzie dalej :3
![]() |
#234 |
|
![]()
Witam wszystkich!
![]() Chciałam ogłosić dość nieprzyjemną sprawę :C Mianowicie zepsuł mi się zapis rodziny Lloydów. Nie mam zapisu z Sunset Villey, gdzie była Tiffany, Matt, bliźnięta, nowa Vivienne, Kyle, pieski... wszystko przepadło. Jedyne, co mi zostało, to zapis Fabiana i Renesmee z Bridgeport oraz Amber i bliźniaczek, lecz z tego perypetii nie stworzę ![]() Oczywiście mogłabym stworzyć od nowa ich wszystkich, jednak liczę się z tym, iż nie uda mi się odtworzyć identycznych twarzy itp. Jest mi strasznie przykro to powiedzieć, ale rozważam zakończenie historii, chyba, że coś jeszcze wykombinuję. Macie tu zdjęcie z odcinka, który jest zrobiony tylko do połowy, ponieważ reszty zrobić już nie zdążyłam... ![]()
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
Nie, nie, nie! A tak czekałam na to co dalej będzie z Vivienne i Fabianem, co dalej będzie robił Kyle. Błagam, wykombinuj coś jeszcze, bo Twoje opowiadanie jest naprawdę świetne i trudno byłoby się z nim rozstać. :C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
NIEEEEE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie możesz skończyć najlepszego OJSG na forum! ![]() Zrób podobnych, przymkniemy oko na niedociągnięcia! :< I mam taki jeden pomysł. Na kompie można zrobić tzw. przywracanie systemu do daty - nie wiem, czy to cofnęłoby też zapisy w grze, ale... Przywróciłabyś wtedy kompa o ileśtam dni wstecz i może by podziałało? :<
![]() |
#237 |
|
![]()
ŻE CO? No chyba ze mnie sobie żarty stroisz.
![]() . . . . . Herbacie jest smutno. I to bardzo smutno. Już nie będzie więcej Tiff, Matt, bliźniaków, Viv, ten pedzio maczo, pieski... Dlaczego ta gra jest tak chamska?! ![]() A tak już czekałam na nowy odcinek. I jak Pinkie Pie w skrzynce, to ja tak w wątku. No cóż, mówi się trudno i żyje się dalej. Chciałabym widzieć nową rodzinkę, i mam nadzieję, że to zrobisz. Przepraszam za poniaczowe gify, I'm a Brony C: Nie odpowiadam na koszmary senne! ![]()
![]() |
#238 |
|
![]()
Witam wszystkich!
Ostatnio na moim temacie zero odcinków, tylko jakieś wpisy informacyjne ![]() Usunęłam The Sims 3 ;c Cały czas się ścinały, mój laptop tego nie wytrzymywał i się wyłączał, niestety, takie życie. Za to istnieje przecież druga odsłona tej gry, czyli Sims 2 ![]() Zastanawiam się, czy robić fotostory z tej części, ponieważ mam wielką wenę na pisanie czegoś. OJSG na simsach 2 nie ma większego sensu, ponieważ te tematy są mało oglądalne ![]() Więc jeżeli chcielibyście zobaczyć fotostory w moim wykonaniu - piszcie! ![]() Pozdrawiam:*
![]() |
![]() |
#239 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ach, wiedziałam że z niego jakiś cap. Od początku mi się ten Kyle nie podobał. Ani z wyglądu ani z bycia. Taki pewny siebie kloc..
Alex jest bardzo ładna, ale wydaje mi się, że wcale nie jest taka rozsądna za jaką się uważa. No i co będzie? Już się z nią nie spotka? Och biedna jeszcze z rozpaczy skoczy z mostu Anastasia rzeczywiście jest słodka, ale nie podoba mi się jej fryzurka. Straszny przeskok czasowy. W ostatnim poście była jesień a w kolejnym lato.
![]() |
#240 |
|
![]()
Witam was po raz 634896459 po przerwie
![]() Jest mi okropnie przykro, że Was zostawiłam, przerywając moją historię, ale niestety mój super hiper mega laptop nie daje wytrzymuje i wyłącza się za każdym razem, kiedy gram:C Na szczęście istnieje ktoś taki jak Alcio/Maqryl/Robaczek (jakkolwiek nie chciałby się nazywać), który mieszka 5 minut ode mnie i będzie pożyczać mi kompa na zrobienie zdjęcia do simsów ![]() Także Narcissa powróci w wielkim stylu, z kolejnymi odcinkami, HALO! ![]() Mam nadzieję, że już nie zrobię sobie przerwy, oj nie ![]() Możecie spodziewać się także, że zmienię sobie nazwę użytkownika, ale nazwa działu zostanie chyba taka sama jako mój znak rozpoznawczy ![]() Także do zobaczenia i na razie dziękuję, BĄDŹCIE ZE MNĄ ![]() (A tutaj taki minimalny przedsmak kolejnego odcinka) ![]() :*
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|