|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chodzi mi o to, że jak w sims 2 wchodziły na twoją parcelę zwierzęta psy i koty to miały imiona i czy teraz też tak będzie xd
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Koniki słodkie, ale te terraria.... MIODZIO! Bałam się, że dadzą znowu jakieś miniaturowe karcery dla drobnej zwierzyny, przecież to chomiko-świnko-szynszyloniewiadomo co z dwójki miało taką malutką tą klatkę... Klatka dla papugi jest taka jak w dwójce, może da się ją wypuszczać, inaczej ta klatka byłaby nieco za mała. I mam nadzieję, że dopracują wypuszczanie papugi. W dwójce potrafiła sobie sama otworzyć drzwi do pokojów i latała po całym piętrze, nie uciekała nawet jakby postawić otwartą klatkę na podwórku, nienaturalne. No i mogłaby zachowywać się jak papuga, czyli nie, że lot po domu i powrót do klatki, ale żeby siadała na różnych obiektach czy coś.
Myślę, że ten gryzoń to koszatniczka, ale pewna nie jestem. http://www.google.pl/search?q=koszat...2&ved=0CCMQsAQ Sami porównajcie. Jak na szynszyla to za mało puchate, zwłaszcza ogon i uszy nie pasują mi do szylków, a ja miałam kiedyś szykli i szylek to to nie jest, ale bardzo możliwe, że koszatniczka. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 22.08.2011 - 08:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
to może być też myszoskoczek, suseł, albo wiewiórka. wiewiórki też można trzymać w domu
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie trzymałabym wiewióry w domu to takie... nieetyczne. Na myszoskoczka za duże, miałam kiedyś (brat właściwie), one są nieco mniejsze od chomika syryjskiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W ogóle te zwierzęta powinny żyć na wolności. Nam się tylko wydaje, że one lubią nasze pieszczoty, a one to po prostu tolerują bo muszą. Jedynie psy nas kochają
![]() ![]() Terraria są super. Mogliby jeszcze dodać jakieś większe akwarium, żeby te ryby były naturalnych wielkości, a nie zminiaturyzowane. Bardzo bym chciał w grze mieć szympansa lub inną małpę. Chociażby szerokonose takie jak marmozety... W rzeczywistości są zbyt drogie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
W końcu jest zdjęcie, gdzie udowodnili na, że jednak będą małe gryzonie! Hurra! Oby tylko ich wybór był większy.
Fajnie, że będą jeże, wiewiórki i ryjówki ![]() A co do jednorożna. Kilka stron wcześniej narzekaliście, że ten z niebieską grzywą jest brzydki, że ładniejszy był ten cały biały. A ja uważam, że po dodaniu jednorożca do rodziny będzie można zmienić jego ubarwienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja uważam, że jeśli ktoś może zapewnić zwierzakowi dobre warunki, a zwierzę nie jest z odłowu, to czemu nie...
![]() No a wracając do tematu to trudno powiedzieć jaki to gryzoń, pasuje mi trochę na wiewiórkę, trochę na koszatniczkę i trochę na szynszyla, wiem, to ostatnie raczej nie, ale miałam kiedyś smukłego, krótkowłosego samca z długim ogonem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ojej ale fajnie konie będą chodzić w stadach, tak jak mustangi, A ta terraria i akwarium dla gryzoni, są bardzo fajnie, mają zabawki w środku itp. Na tylko mam nadzieję , że będąz nimi jakieś interakcje typu weź na ręce, pobiegaj po pokoju
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|