|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystkie Simy starzeją się według ustawionego czasu, więc Simy Katki też by musiały. Chociaż zauważyłam, że na przykład w nieaktywnej rodzinie bardzo szybko rosną noworodki - kiedyś przy długim życiu kazałam jednej babce zajść w ciążę, a kilka simowych dni później miała już małe dziecko.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
jeszcze chcę przeciągnąć temat rozpocząty przez nmin. Jeżeli zainwestuje w jakiś budynek publiczny to kapitał będzie dostarczany "do końca świata" czy jak mój sim umrze, jego potomkowie nie będą już mogli z tego korzystać?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Będą mogli z tego korzystać. Ekwipunek zmarłego zostanie automatycznie przeniesiony do plecaka najstarszego Sima w domu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czy wy również po nowej aktualizacji 2.2 straciliście wszystkie cechy?
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
UWAGA!!!
Akutalizacja jest do The Sims 3 Wymarzone Podróże Jesli nie masz gry nie sciągaj jej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
akurat niektórym działa poprawnie :/
Po za tym powinna pojawić się jakaś wzmianka o tym od EA. Chyba, że to kolejny judaszowaty chwyt: jak ktoś pobierze łatkę to nie ma wyboru- musisz kupić WP.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O kurna.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Z tą łatką w ogóle coś dziwnego bo w zmianach pisze między innymi, że dodano możliwość tworzenia piwnic i dachów w stylu pagody, które dochodzą w WP czyli zakładamy, że łatka do podstawki skoro dochodzi coś co jest w dodatku a nie ma w podstawowej wersji, jednak w dalszej jej części są wymieniane poprawki dotyczące Wymarzonych Podróży co by wskazywało, że łatka jest jednak przeznaczona dla dodatku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 19
|
![]()
Słuchajcie po zainstalowaniu aktualizacji 1.6 jak wielu osobom Simsy mi się skiepściły, ale wczoraj po zainstalowaniu łatki 1.7 Simy zostały naprawione , a raczej błąd numer 16. Mam pytanie czy to normalne, że po tej aktualizacji przycina się gra, czasami zostają dźwięki przekazywane w opóźnieniu i czy teren wokół piwnicy zawsze jest czarny?
![]() |
#10 |
|
![]()
Teren wokół piwnicy jest czarny. Co do reszty to nie wiem, raczej nie powinno tak być, a o co dokładnie chodzi z tymi dźwiękami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|