|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Każdy się wypowiada od siebie, a że teraz głównie słyszy się o tym, co zostało usunięte, to nic dziwnego, że to jest najczęściej wspominane. Gdyby EA wyskoczyło z czymś nowym, jakimś filmikiem albo czym podobnym, to pewnie fani zaraz przedyskutowaliby go klatka po klatce, ale że EA tylko wyje o emocjach i CASie, to nic dziwnego, że wieje monotonnią. Nie każdy ma CASa, więc nie może sie wypowiedzieć, a i ci co mają już do bólu go poznali z materiałów promocyjnych, więc to też żadna nowość. Fenomenu emocji chyba też nikt nie rozumie, bo jak na razie nie widać w nich nic oryginalnego poza tym, że można umrzec od śmiechu(lol).
Na dobrą sprawę obecnie jedyne, co ciekawego się dzieje na scenie The Sims 4 to jest wtedy, gdy ktoś wrzuci komentarz o basenach na facebooku i rozpęta się wokół niego wojna. Tylko i wyłącznie dlatego dalej obserwuję facebooka the sims. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 14.07.2014 - 17:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No jasne, bo The Sims 4 opiera się tylko na basenach, a raczej ich braku i robieniem wokół tego afery miesiąca, bo to przecież takie zabawne...
![]() |
#3 |
|
![]()
I w końcu nie wiadomo co myśleć o tej grze, bo wciąż niewiele wiemy, zwłaszcza jeśli chodzi o tryb życia, który dla mnie jest najważniejszy. Te drugie miasteczko nazywa się podobnie jak trójkowe Oasis Landing, ponadto twórcy chyba zaczerpnęli inspirację stąd: http://www.oasisspringsvegas.com/ Niezbyt kreatywnie, ale może będzie takie małe Las Vegas w Simsach, niczego nie przesądzam. :p Trzymajmy kciuki za tą grę, że będzie naprawdę zadowalająca mimo niefajnych zagrywek twórców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie ma sensu, żeby wszystko pokazywali, skoro i tak już większość osób wie, że nic tam nie ma prócz CASu i emocji, i że gra jest beznadziejna
![]() ------------------------------------ Druga okolica: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/07/os1.jpg http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/07/os2.jpg (Źródło: Dotsim) Strasznie mi się podoba wygląd tych simów, ciągle zachwycam się tym jak są różnorodni i mam nadzieję, że w grze będę wyglądali równie pięknie. Widoczne skrawki okolicy też są ładne, ten wodospad, skałki, woda i dinozaur. No po prostu podoba mi się ta gra ![]()
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No muszę powiedzieć,że z tego co zobaczyłem to nawet ładna ta okolica.Ale to i tak mnie nie przekona do tej gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No, bo każdy to umie tylko skrytykować, a spojrzeć na to obiektywnie to już nie. No, bo po co się męczyć, tak? Lepiej od razu z marszu skreślić i gitara. Jakby tak wszyscy robili to życie nie miałoby najmniejszego sensu.
![]() |
#8 |
|
![]()
Tyle,że ta gra ma według mnie więcej minusów niż plusów w porównaniu do tego co nam dała trójka czy dwójka.No bo co ta gra ma więcej?Jakiś nowy cas,emocje ,które są nad wyraz nienaturalne ,sim słucha smutnej muzyki - ma depresję i ta śmierć ze śmiechu (seriously?).A w tym trybie budowania to ja też nie zauważyłem niczego istotnego,jedynie przenoszenie pokoi mogę uznać za przydatne.No wiesz,ja jestem osobą bardzo pozytywną,ale niestety z tego co nam twórcy pokazali nie mogę wiele pozytywów wyciągnąć
![]() Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 14.07.2014 - 18:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Proponuje się mniej spinać, bo to że komuś się gra nie podoba, (chyba) nie ma jakieś wpływu na czyjeś postrzeganie gry i w ogóle życie?
Ta nazwa kojarzy mi się wiadomo z Oasis Landing ![]() Widoczki rzeczywiście ładne, choć sama okolica...nie przepadam za pustynnymi klimatami. Fajna jest simka w różowej bluzce, taka urocza ![]() Na Centrum Simów jedna z użytkowniczek dostała demo. W ogóle to ja muszę się przyjrzeć tym wymaganiom CAS-u, bo ja się tu napalam na to demo, a tu się jeszcze okaże że na moim gruchocie nie odpali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
No ja też uważam,że z trójkową grafiką fajnie by to wyglądało.Trójkowa grafika+te postacie ,całkiem ładna gra by wyszła.Grafika,żeby była ładna nie musi mieć tekstur rodem z np.Crysisa.Ważne,by było dużo szczegółów,tak jak np. w the sims 1.Grafika była dość kiepska(przez 2d),ale szczegółowość obiektów była na bardzo wysokim poziomie mimo grafiki 2d.Tutaj grafika jest taka sobie,zbyt cukierkowa jak dla mnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|