![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Fever poprawiła się w następnym poście, ale nie chciałam już tego cytować.
![]() Albo wiecie co? Bella Ćwir z Dziwnowa nie jest klonem, nie jest fałszywa. Oczywiście, to nie ta sama Bella, ale stwórcy zrobili tak, że Bellę z Miłowa wywalili, a stworzyli nową w Dziwnowie i ona właśnie zastępuje ją w tej historii. ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
|
![]()
Ritty, może być też i tak. W końcu na zdjęciu pokazane jest, że Bella Ćwir patrzy przez teleskop, a potem we wspomnieniach Mortimera możemy wyczytać, że porwali ją kosmici. Wszystko wskazywałoby na to, że kosmici porzucili ją w Dziwnowie i stąd ta druga Bella, która ma ją niby zastępować
![]() A tak w ogóle zwróciliście uwagę na okienko, które pojawia się po wejściu do Dziwnowa? Tam pisze coś takiego: "W Dziwnowie nic nie jest takie, jakim się wydaje". Tutaj właśnie może chodzić o Bellę... Niedoświadczeni gracze myślą, że Bella z Dziwnowa jest tą prawdziwą, która niegdyś zamieszkiwała Miłowo. Prawdą jest jednak, że to nie ona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
A moze to było tak :
Bella siostra Michała Kawalera znając dobrze Dinę (romanse itd.) nie chciała zgodzić się na ich śłub XP.Więc Dina się wściekła poszła do Dona i go poprosiła by Bellę rozkochał a później nakłonił by popatrzyła sobie przez teleskop.A Dina poszuka krewnego (miała dziadka kosmitę), który by porwał Bellę.Po porwaniu Belli i ślubie Michała z Diną, Michał zaczął się domyślać, że porwanie było ukartowane, a Dinie Michał się odwidział i zachciała Mortimera (kasa i w ogóle ![]() ![]() ![]() Wiem, brzmi to jak telenowela, ale pracownicy Maxisa chyba mają manię na wątki z telenowel (Daniel Przyjemniaczek zdraza żonę, siostry Kaliente [wyglądają jak z telenoweli brazylijskiej] miejskie podrywaczki, Don samotny uwodziciel).Co o tym myślicie ??? PS Kilka stron temu ktoś zapytał o simów z pierwszej części The Sims, tych z drugiego otoczenia.Wydaje mi się że to Lucjan(?) i ta ruda w okularach co się znencają nad Nerwusem, Papużki ![]()
"It was an April morning when they told us we should go As I turn to you, you smiled at me How could we say no?" Ostatnio edytowane przez mysza95 : 02.10.2008 - 19:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Ale siostry Kaliente przybyły przeddzień zniknięcia Belli, więc to niemożliwe, żeby Dina tak szybko sie rozkochała w Michale.
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
Masz racjé, w dodatku to jest na drzewie genalogicznym i w jej wspomnieniach (tu sié juz chyba jednak mylé...)(Moglo Ci sié to jednak pomylic Fever - bo tak samo oznacza sié jak i rodzenstwo jak i malzonka na drzewie genealogicznym ale zauwaz ze rodzice Belli i Michala: 1) Sa tacy sami 2) Majá na nazwisko 'Kawaler' - jak Michal - Bella ma nazwisko po mézu).
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
Jakby nei byla taka upierdliwa w sims 1 i nie przylazila do kazdego nowego sasiada, to by ja zostawili w spokoju.
|
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Gdy bella umrze jeśli masz dodatek na studiach do ja wskrzesza za pomocą wskrzesamaniatu.
![]() |
![]() |
#250 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bella żyje w miłowie! Można ją spotkać na parcelach publicznych! Najczęściej znajdziecie ją w tym parku w miłowie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|