![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Ciekawe jak będzie można parkować samochody przy bloku...?
I ciekawe, ile rodzin własnoręcznie stworzonych będzie mogło mieszkać w jednym bloku? |
![]() |
![]() |
#243 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy ktos wstawił link, bo nie chciało mi się tyle czytać (mam nadzieją że mi wybaczycie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
No, to jest strona główna tego forum, więc raczej nie ma potrzeby wstawiania linku. Chyba, że ktoś korzysta tylko z forum i nie zagląda na stronę główną.
Muszę zamówić Osiedlowe Życie. Czarownice bardzo pasują do konwencji jednego z moich miasteczek. ^^ Możliwość budowania domków "na kupie" w zasadzie też się przyda. Mam nadzieję, że nie przekombinują, z każdym dodatkiem opcji jest więcej, wiele z nich mogło by być ze sobą powiązanych, a nie jest bo są w różnych dodatkach. |
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Ciekawę jak to będzie z tą magią.. mam nadzieję,że to nie będzie tylko kociołek,dwa zaklęcia i koniec..Czyli mówicie że oficjalna data premiery 26 sierpnia...(tylko tak się pytam - muszę się upewnić kiedy czatować przed sklepem..
![]() I ciekawe czy osiedle(a) to będzie oddzielna okolica jak np.Miłowo czy pod okolica np.Lazurowa promenada? |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
jest wiele wersji 22.08 26.08 4.09 etc.
Ja tez bym chciała dokładnie wiedzieć bo pierwszego dnia premiery jadę do empiku z rodzicami i niech mi kupują (spóźniony prezent na urodziny). |
![]() |
![]() |
#247 |
Reputacja: 14
|
![]()
wydaje mi sie, że 26.08 bedzie w europie, a 29.08 w USA. Gdzieś tak chyba wyczytałam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy post na tym forum więc dlatego chciałbym się przywitać. A teraz co sądzę o dodatku. Moim zdaniem będzie to jeden z najlepszych. Nowa możliwość tańca, mieszkanie w blokach, będzie można urządzić plac zabaw dla dzieci simów. Ten dodatek będzie super
|
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
Już wiem, że 4 własne rodziny w jednym bloku...
Fajnie... A bloki będą miały garaże!!! ![]() Wiecie coś na temat "przenośnych kampingów"? Przyczepy??? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|