![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
I to jest mniej więcej powód, dla którego ja zawsze robię sobie kopie płyt z grami. One leżą bezpiecznie na półeczce, a ja mam na dysku obrazy płyt
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
|
![]()
Problem naprawiła aktualizacja! I już wiem w czym leżała rzecz. Nie należy instalować pokolei podstawa -> dodatek> aktualizacja -> dodatek -> aktualizacja, tylko podstawa, ta wielka aktualizacja i później wszystko pokolei ładnie leci :3. Mimo wszystko dziękuję za pomoc;p
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Po reinstalacji wciąż to samo :
nie udało się uruchomić gry. Urządzenie 0 nie mogło uruchomić tego tytułu. W karcie grafiki musi być wybrane ustawienie antyaliasingu sterowanego przez aplikację. I JEST ! I NIC ! |
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
Jessica, ja instaluję podstawa -> dodatek> aktualizacja -> dodatek -> aktualizacja itd... Nic się złego z grą nie dzieje... Zawsze każę instalatorowi aktualizować grę. Dodam, że zdarzają się problemy, ale rzadko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Kiedy instaluję 'zwierzaki' w połowie instalacji wyskakuje mi błąd:
Błąd transferu składnika Plik: f:\Thumbnails\AllThumbnails.package Błąd: Błąd danych (CRC) Kiedyś z innymi dodatkami do Simsów też miałem problem, ale błąd przestał wyskakiwać. Czy da się coś z tym zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up A może wyczyść płytkę? Ja miałam tak samo przy instalacji WP. Cały dzień trwała instalacja. Aż w końcu ktoś mądry poradził mi ją wytrzeć. I pomogło.
![]() |
![]() |
#247 |
Reputacja: 11
|
![]()
@upup Błąd CRC to najprawdopodobniej porysowana/brudna płyta. Dokładnie w tym samym miejscu zacina mi się instalacja podstawy, płyta ma jedną rysę, która za to odpowiada. Wystarczy przeczyścić szmatką, a jeśli to nie zadziała, to pastą do zębów (mój ulubiony sposób, przeważnie każda płyta dzięki niemu jest do odczytu!
![]()
![]() |
#248 |
|
![]()
Czy tylko moja gra jest taka złośliwa i ciągle płata mi figle? Ostatnio z wielkim trudem zainstalowałam ''Karierę'' (nie wiedzieć czemu, instalacja stawała w miejscu a napęd szumiał jak oszalały, a kiedy chciałam wyjąć płytę i jeszcze raz włożyć wyskakiwało mi okienko, że ''plik nie jest gotowy''. Ok, ale w końcu się udało. Teraz pozostaje tylko uruchomić grę. I co się dzieje? Dopiero okno się pojawia, a już ''program przestał działać''. Co jest? Dodam jeszcze, że grę mam oczywiście oryginalną, ale kiedyś, kiedyś odinstalowałam ''Karierę'' (wtedy gra działała), a teraz, kiedy naszła mnie ochota na granie, zgubiła mi się instrukcja i cd-key wzięłam z internetu. Kiedyś to samo zrobiłam ze ''Zwierzakami'', ale wszystko poszło pomyślnie, więc nie wiem co się teraz dzieje. Czy to wina płyty i powinnam kupić nową, czy to sprawka czegoś innego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Może masz zbyt mało miejsca na dysku?
![]() |
#250 |
|
![]()
Nienienie, mam trzy czwarte wolnego miejsca jak na razie
![]() ![]() edit: O, już jest git, zastosowałam sposób o którym wspomniała Jessica, mianowicie żeby nie aktualizować gry po zainstalowaniu dodatku. Juhu, teraz mogę wreszcie postawić w otoczeniu puste parcele, bo bez nich nie mogłam wstawiać klubów i innych takich ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 18.08.2012 - 16:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|