![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja przetestowałam już te różne nowe opcje dla dzieciakow w wieku szkolny, więc wysyłam je do internatu, a później, kiedy stają się nastolatkami, to nimi gram, jakoś wole bardziej nastolatkow. WP też mi się znudziły, wiec moi simowie nawet się nimi nie bawią.
![]()
|
![]() |
#242 |
|
![]()
A ja nie wiem, o jakim modzie mówi anie_1981 bo u mnie wszystkie dzieciątka dostały lalki...
Najpierw dostał syn pierworodny, a potem wszystkie córki(trojaczki się trafiły). Na razie motyw przyjaciela bardzo mi się podoba, szczególnie, że bardzo późno odkryłam, że powinnam lalke położyć na ziemi i dopiero wtedy ona urośnie - zajęło mi to dobre kilka dni simowych ![]() Ale jestem trochę zawiedziona. Nie wiem, dlaczego, ale po czytaniu tych wszystkich zapowiedzi i oglądaniu zwiastunów dodatku byłam przekonana, że będzie można zajrzeć do szkoły, zobaczyć, co się tam dzieje, konkretnie jakoś pobrykać czy coś... Czy w ogóle w którychkolwiek simach szkoła była jakoś bardziej dostępna? Nie miałam jedynki ani 2ki więc pytam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
|
![]()
W TS i TS 2 w ogóle budynku szkoły nie było w otoczeniu.
Moi simowie maja dwójkę dzieci i tylko najmłodsza dostała WP, nie wiem od czego do zależy... ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
Moje dzieci wszystkie na starcie mają cechę dobry... Syn miał dodatkowo cechę wysportowany, a córki: odważna, przyjazna i... nie pamiętam, może artystka ale wtedy to było tylko jedno dziecko na 4.
Może to zależy od tego, jak się simką zajmujemy, kiedy jest w ciąży? Tylko, jeśli była pod dobrą opieką to możemy wybierać cechy dla dzieci, więc może z wp jest to samo... A może to jest całkowicie losowe - nie mam pojęcia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Mi się wydaje, że losowe dzieci dostają lalkę. Moje wszystkie dzieci mają cechę "artysta", a nie każde dostaje lalkę (bez moda). Na razie moda się pozbyłam, żeby mniej dzieci miało lalkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
Dodatek bardzo mi się podoba, doszło wiele fajnych przedmiotów (osobiście najbardziej lubię kręcone schody
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Nightfall - Zamrażanie spowodowane jest jak sądzę systemem wspomnień. Całkowicie się go pozbyłam poprzez moda i gra już się nie tnie w ten sposób.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]()
System wspomnień jest tragiczny, bardzo mi brakowało tego dwójkowego i nawet się cieszyłam, że wspomnienia powrócą, ale oczywiście musieli je całkowicie zepsuć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
A jak wyglądały wspomnienia w dwójce?
Mnie osobiście najbardziej drażni, że jedno wspomnienie potrafi się zapisać na 3 sposoby(poszedłem do klubu, wszedłem do klubu, przeszedłem przez drzwi w klubie no dajcie spokój...). |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 89 (0 użytkownik(ów) i 89 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|