![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Naruto, świetne są te Twoje zwierzaczki.
Mnie już simy nudzą, pewnie dlatego, że wiem, że już niedługo dojdą do nich zwierzaki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
|
![]()
Mnie tak samo zwykłe Simy już nudzą, w sensie, że chcę już Zwierzaki. Dlatego bawię się Demem, dla zabicia czasu. No i mogę przynajmniej popatrzeć na koniki...
![]() Zbudowałam moim koniom taką niby stajnię... Zamykam je na noc, nie podoba im się to ![]() ![]() Moja ślicznotka, Kometa... Czyż nie ma uroczej mordki? ![]() ![]() Próbowałam z tą nową stroną, ale jak dla mnie odpada totalnie. Nie znam tego przeklętego niemieckiego i nie wiem który link to "bezpośredni", nie polecam strony nieznającym niemieckiego. U góry są jakieś 3 wersje linków, żaden nie pojawia się na forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
|
![]() Cytat:
Größe ändern - wybrać rozmiar (wybierasz przed wybraniem zdjęć) Na następnej stronie patrzysz na linki wypisane na dole i wybierasz "Direktlink für Originalgröße (Hotlink)", to jest link bezpośredni do rozmiaru, który wcześniej wybrałaś (lub oryginalnego, jeśli tego nie zrobiłaś). Na forum wstawiasz go w tagi "img". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
nmin, wiem jak się wstawia zdjęcia na forum, ale nie znam tamtej strony, ani niemieckiego, więc ją olewam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Wiem, że wiesz, jak się wstawia, ale powiedziałaś, że nie możesz znaleźć po niemiecku bezpośredniego linku, więc powiedziałam, gdzie jest i co oznacza co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#247 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 05.10.2011 - 14:54 |
|
![]() |
![]() |
#248 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Ja tam lubię wiedzieć więcej przed premierą, więc korzystam z wszelkich informacji, screenów, filmików i Dema
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
anie mi tak samo tez dodatek sie napewno nie znudzi, na zwierzaki do TS3 czekalam jak jeszcze nie bylo wiadomo czy wyjdzie taki dodatek, hehe niedlugo mam miec gosci na "wakacje" widze jak ich ugoszcze bd grala calymi dniami w simy bo tak bardzo na nie czekam xD tylko wielka szkoda ze do tego dodatku nie bedzie kur to jest jakis minus bo mialam nadzieje ze beda ale mowi sie trudno. W demo poki co gram calymi dniami i poki co w nim jeszcze ani jeden szczegol mi sie nie znudzil heh to co dopiero bedzie jak zwierzaki z "pelnego kotypa" wyrusza do Appaloosa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|