Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.01.2005, 21:27   #241
Angeo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Czasem się to zdarza. Jest to po prostu błąd w grze. A masz patcha??? Bo on podobno to naprawia. Gdzieś już był ten problem. Ale raczej facet ci nie wróci... Mi się też tak stało, ale wyszłam i nie zapisałam gry.
to sie wlasnie stalo 2 dni po tym jak patcha zainstalowalam i mam oryginalke
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.01.2005, 22:29   #242
Angeo
Guest

Domyślnie

Hm troche was odswieze eksperymentem Rozwiazanie z kometa najczesciej gdy widac ja na niebie spada na sima. Wiem to bo gdy sie pojawila zrobilam pauze, zrobilam zdjecie i kazalam mojej simce patrzec w gwiazdy i buhh po niej
Oto foto:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 18:04   #243
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tavion
Ej, no weź przestań. Kto się nabierze na tego karła? Ewidentnie widać cheat'y.
Ni masz racji poniewaz ja mialam tak samo tyle ze z chopakiem oto zdjecia:
oraz

A ta reke to tak dlatego ze kiedy wyszlam z tej rodzinki to akurat cos jadl
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 09:21   #244
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Cóż wczoraj jak grałem z przyjacielem zdarzyło się coś dziwnego. Rodzinka jednoosobowa, siedzi sim i telefon, odbiera, a tu dziewczynka dzwoni, my wkurzani odkładamy słuchawkę, następnego dnia znowu dzwoni, tak codziennie. Pewnego dnia potrzebowaliśmjy przyjaciół do awansu, więc ja mówie, że skoro ona tak dzwoni, to może już się z nią zaprzyjaźnimy? Dobra dzwonimy do niej, gadamy i jest przyjaciel. Wybiła godzina 22, sim poszedł coś zjeść, a ja patrze, a tu matka tej dziewcztnki w klopie siedzi! Przeciesz jej nie zapraszaliśmy, potem zaczęła obrażać naszego sima, to my ją i wywaliliśmy ja z domu. Następnego dnia dzwonimy do dziewczynki znów, a potem wieczorem znowu ta krowa przyszała :[. Mieliście coś takiego?

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 09:38   #245
aquamarine
Guest

Domyślnie

Ja miałam coś podobnego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 10:30   #246
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Ja miałam jedną dziwną sytuacje z udziałem diny kaliente.... akurat była w ciąży (ale brzuszka jeszcze nie było widać ) więc puki jeszcze mogła wychodzić z domu zabrałam ją do miasta zeby kupić jakieś ciuszki dla dzidzi... wszystko było ok do czasu kiedy zabrałam ją do domu.. tuż po wyjściu z taksówki zrobiła scene w stylu amerykańskich horrorów i stopniowo upadała na ziemie, ryczała i jakby błagała o coś... ja patrze a tu kostucha idzie a że mieszkała sama nikt nie mógl nawet targować się o jej życie dodam jeszcze że miała dobre samopoczucie i nic nie wzkazywało na to że miałaby zaraz umrzeć mieliście co.ś takiego? 8|
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 10:44   #247
witch-cool
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał kylie_
hmmmm... co sie u mnie dziwneg stało......?? No np. w jednej rodzince raz dałam postaraj sie o dziecko i babka od razu była w ciąży......w innej juz z 10 raz "starali sie o dziecko" i nic!!! bezpłodnosc to chyba nie jest.......?? :\ no nie??
U mnie w grze jest tak że jeśli po postaraj się o dziecko to jeśli simka zajdzie w ciąże słychać taką melodyjkę jak w karuzelach dla dzieci. Jeśli nie to próbój dalej czsem nie wychodzi za pierwszym razem....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 14:20   #248
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał *Mila*
Ja miałam jedną dziwną sytuacje z udziałem diny kaliente.... akurat była w ciąży (ale brzuszka jeszcze nie było widać ) więc puki jeszcze mogła wychodzić z domu zabrałam ją do miasta zeby kupić jakieś ciuszki dla dzidzi... wszystko było ok do czasu kiedy zabrałam ją do domu.. tuż po wyjściu z taksówki zrobiła scene w stylu amerykańskich horrorów i stopniowo upadała na ziemie, ryczała i jakby błagała o coś... ja patrze a tu kostucha idzie a że mieszkała sama nikt nie mógl nawet targować się o jej życie dodam jeszcze że miała dobre samopoczucie i nic nie wzkazywało na to że miałaby zaraz umrzeć mieliście co.ś takiego? 8|
Czasem sie niestety tak zdarza... U mnie też tak było, pani sobie wróciła z pracy i po jakimś czasie zaczęła umierać. Myślałam, że ją z nowu zaniedbałam, więc wyszłam z gry niezapisując jej. Gdy z nowu weszłam to zaczęłam pilnować tej simki... Miała wszystko ok, lecz także przyszła kostucha. Jednak mieszkała z rodzinką i na szczęście udało się ją uratować. Takie przypadki zdarzały się też u innych osób (było to w jakims temacie). Nie ma chyba sposobu na to...
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 14:28   #249
Esi
Guest

Domyślnie

Mój sim spokojnie gotuje sobie obiad. Nagle wpada jeden z braci Dziwaków (w ciązy) zaczyna bawić się w przepychanki z moim simem, potem siada na podłodze, zaczyna płakać i umiera.
No cóż, miła wizyta.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2005, 15:58   #250
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał SSWK
Mój sim spokojnie gotuje sobie obiad. Nagle wpada jeden z braci Dziwaków (w ciązy) zaczyna bawić się w przepychanki z moim simem, potem siada na podłodze, zaczyna płakać i umiera.
No cóż, miła wizyta.
A może to było tak: Twój sim był dziadkiem i miał obawę, żeby z nikim nie przegrać zabawy w przepychanki, a gdy przegrał miał czerwoną aspirację i zmarł?
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania