![]() |
#241 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Hm troche was odswieze eksperymentem
![]() ![]() Oto foto: ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A ta reke to tak dlatego ze kiedy wyszlam z tej rodzinki to akurat cos jadl |
|
![]() |
![]() |
#244 |
Reputacja: 11
|
![]()
Cóż wczoraj jak grałem z przyjacielem zdarzyło się coś dziwnego. Rodzinka jednoosobowa, siedzi sim i telefon, odbiera, a tu dziewczynka dzwoni, my wkurzani odkładamy słuchawkę, następnego dnia znowu dzwoni, tak codziennie. Pewnego dnia potrzebowaliśmjy przyjaciół do awansu, więc ja mówie, że skoro ona tak dzwoni, to może już się z nią zaprzyjaźnimy? Dobra dzwonimy do niej, gadamy i jest przyjaciel. Wybiła godzina 22, sim poszedł coś zjeść, a ja patrze, a tu matka tej dziewcztnki w klopie siedzi! Przeciesz jej nie zapraszaliśmy, potem zaczęła obrażać naszego sima, to my ją i wywaliliśmy ja z domu. Następnego dnia dzwonimy do dziewczynki znów, a potem wieczorem znowu ta krowa przyszała :[. Mieliście coś takiego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Ja miałam coś podobnego
|
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
Ja miałam jedną dziwną sytuacje z udziałem diny kaliente.... akurat była w ciąży (ale brzuszka jeszcze nie było widać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#248 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
Mój sim spokojnie gotuje sobie obiad. Nagle wpada jeden z braci Dziwaków (w ciązy) zaczyna bawić się w przepychanki z moim simem, potem siada na podłodze, zaczyna płakać i umiera.
No cóż, miła wizyta. |
![]() |
![]() |
#250 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |