![]() |
#241 |
Guest
|
![]()
A u mnie za to chyba najciekawiej...
Ćwir: Najpierw Mortimer umarł za starości a Kasandra się rozwiodła z Donem i też umarła. Aleksander został zabrany prze opiekę społeczną. Potem do ich domu wprowadziła się rodzina Hak i Pruchno. Obie rodziny się nienawidziły i to bardzo. Esmeralda Hak zadzwoniła do opieki społecznej i przygarneła Aleksandra spowrotem, a on wskrzeszył Kasandrę i Mortimera. Mortimer odnalazł Bellę i jak narazie jeszcze ich w sobie nie rozkochałam ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja ożeniłam Kasandrę z Donem,Mortimera z Diną.Wyszła Pesofena i Kordula
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 16.08.2007 - 11:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Simów z Dziwnowa i Werony nie widziałam już jakieś pół roku, ale i tak nie byłoby co opisywać, bo nie przestawiałam za bardzo.
Co do Miłowa, to różne rzeczy się działy. Tak więc Don, po tym jak rozkochał w sobie (z moją drobną pomocą) rzeszę (?) Simek i jednego Sima - czysty przypadek ^^ - poczuł się odpowiedzialny i do jego domu wprowadziła się Nina K. w zaawansowanej ciąży. Oczywiście przed planowanymi zaręczynami (a potem ślubem) trzeba było pozbyć się Kas Ć., która jak wiadomo była zaręczona z Donem. Wystarczyło, aby dziedziczka zobaczyła całujących się Ninkę i Dona aby podbiec i dać im po twarzach. ![]() Dinka K. nie mogąc wytrzymać samotnie w czterech ścianach zaciągnęła do ołtarza Mortiego Ć. i całe jej życie się zmieniło. Począwszy od domu (nadal ten sam, ale inne tapety i wyposażenie robią swoje), a skończywszy na rodzicielstwie. Tak, tak... Państwo K. (Morti zgodził się przyjąć nazwisko żony ![]() W tym samym czasie Cas została wyrwana z rozpaczy po utracie Dona przez Dariusza M., który natychmiast się jej oświadczył. Ślub (i przeprowadzka) odbył się dopiero po tym, jak Aleksander dorósł. Chłopak znalazł sobie blond-towarzyszkę życia i mimo tego, że na początku zdawała być się niespełna rozumu (ciągle chciała się z kimś bawić) po urodzeniu pierwszego dziecka stała się bardziej normalna niż jej mąż. Ciekawe co się stanie, kiedy na świat przyjdzie kolejne... Szczepan M. doczekał młodszego rodzeństwa (bliźniaków),które bezsprzecznie było dziełem Dariusza i Kasandry. Cała piątka mieszka w dawnym domu Marzycieli, tyle, że "troszeczkę" przemeblowanym. Szczepek nie mógł się pogodzić z tym, że miejsce jego matki zajęła inna kobieta, ale kiedy ta inna kobieta załatwiła mu szkołę prywatną zmienił zdanie. Damian B. stał się niepełno sprytnym dorosłym, tym samym oddalając się od jego miłości - panny Przyjemniaczek. Nadal mieszka z matką pomagając jej wychować nastoletnie rodzeństwo - Błażeja i Maćka (którzy wciąż imprezują). Sama Balbina chce aby pierworodny miał lepsze życie (a co za tym idzie "odrobinę" pomógł matce) dlatego rozmawia często z rodzicielką młodej Przyjemniaczek. Pozostałe rodziny są w stanie nie tkniętym, ale to zapewne szybko się zmieni... ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Reputacja: 13
|
![]()
Miłowo:
Mortimer Ćwir miał się żenić z tą blondyną Kaliente, ale uciekł sprzed ołtarza. Ta ruda Kaliente ożeniła się z Donem. Ma z nim śliczne bliźniaczki i znowu jest w ciąży. Kasandra kompletnie zmieniła swój wizerunek. Zdjęła okulary, zmieniła fryzurę na długie, rozpuszczone włosy, ma inną szminkę i ciuchy (bardziej twarzowe i kolorowe). Aleksandra zjadły muchy. Kasandra ożeniła się z Dariuszem Marzycielem, a on namalował jej piękny portret. Kasandra urodziła małego murzynka i zaadoptowała Maksa (spoko dzieciak). Balbina Biedak urodziła dwójkę dzieci (nie wiem jak), ten mały to nastolatek, a ten drugi to dorosły i się przeprowadził (ach! Balbina to emerytka :laugh: ). Daniel Przyjemniak zapomniał o tej pokojówce i kocha swoją żonę i dzieci. Siostrzyczki się pogodziły i są najlepszymi przyjaciłółkami. Zmieniły swój wygląd. Kiedy indziej napisze o Dziwnowie i o Weronie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Reputacja: 17
|
![]()
Widziałam w kontaktach Marzyciela że kocha Kasandrę i wszędzie (w historii) o tym piszą,ale on chyba nie flirtował z nią skoro ona ma ponad 80 a nie kocha go.Więc to kolejna sztuczka czy jak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam nowe simy i narazie to tylko grałam w miłowie więc:
Przyjemniak ![]() Biedak:Błażej jest już dzieckiem, Balbina jest w ciąży, przeremontowałam im dom na większy
![]() |
#247 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kasandra zerwała zaręczyny z Donem i wyszła za mąż za Dariusza Marzyciela. Mieszka u nich, zmieniła fryzurę, makijaż i zdjęła okulary.
Don jest z pokojówką Kasią Langerak, oboje mieszkają u niego. Planuję ślub i potem może z 2 dzieci ![]() Siostry Kaliente pochłonął pożar (nie zamierzony!), ale planuję je ożywić. Sprowadziłam (za pomocą kodu) prawdziwą Bellę Ćwir i wyszła za Mortimera oczywiście. Chcę żeby mieli jeszcze jedno dziecko, ale zobaczymy czy się uda. Balbina zmieni ła wygląd, urodziła synka który teraz jest w wieku małego dziecka i stworzyłam dla niej przystojnego, bogatego kawalera z wielką chatą ![]() W Weronę grać nie lubię, ale we wcześniejszych Simsach wysłałam ich oboje na studia, wynajęłam prywatne lokum, Romeo się oświadczył i kiedy wrócili do głównego otoczenia, wzięli razem ślub ![]() Przyjemniaków skasowałam, bo jakoś mi nie podchodzili ![]() THE END! ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
Miłowo - Marysia i Daniel są razem jednak Daniel zrobił dziecko Kasi Lagnerak która się wyprowadziła mieszka sama i czeka na mężczyxne swojego życia. Siostry są najlepszymi przyjaciołkami Lilianie zmieniłam image. Lila ma wysoki poziom anspiracji i wyszła za Szczepana. Andżelika poradziła sobię super ma meża- tego Biedaka wyprowadziła się mieszka w ślicznym domku i ma 2 dzieci Zuzię i Jolę.
Kasandre, Don porzucił przed ołtarzem więc ta na razie jest w depresji. Jednak poźniej ożenie ją z Marzycielem. Innymi rodzinami nie gram Dziwnowo -Ofelia i Jasiek się pobrali na razie Ofelia jest w ciąży zmieniłam jej ubranie i uczesanie. Werona -Pamiętacie Biankę Montek??To moja ulubiona simka. Wprowadziłam Biankę do małego domu urządziłam go byle jak i czekałam na faceta. Poznałam ją z Cyrylem Szerwegowcem zakochali się w sobie, zaręczyli i wzieli piękny ślub ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
Jaka sztuczka??? Przeciesz od początku było zaplanowane że kasandra będzie z marzycielem bo przeciesz wchodzimy poraz pierwszy do parceli ćwirów i tam jest don i oni się całują a tam pisze wtedy że co to był a pocałunek i żeby teraz szypko nacisnąć na łuk weselny(czy ślubny niewiem) To najwięcej grajacych tak zrobiło i don zawsze rzuca kasandre przed ołtarzem i jej pozostaje Marzyciel...
|
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
Według mnie to może być taka sztuczka. Bo na początku gry mają bardzo dobre kontakty i Marzyciel kocha Kasandrę, a ona ma go tylko jako najlepszego przyjaciela. A gdyby flirtowali to zakochali by się w sobie oboje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|