|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie_1981, też się na to zapisałam. Chyba trochę się oszukujesz, że to demo to będzie twój jedyny kontakt z czwórką. W przeciwnym razie po co aż tak byś angażowała się w te wszystkie newsy i pisała o czwórce. Ja myślę, że kupię grę, ale nikogo nie będę zachęcać do tego, by ją nagle polubił, zwłaszcza, że sama jestem sceptyczna wobec niektórych informacji, które zdążyliśmy poznać odnośnie czwórki. Może dzisiaj zostanie pokazany ten piętnastominutowy filmik z trybu życia. :p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Orientuje się ktoś gdzie najtaniej można zakupić The Sims 4?
![]() Ja od początku jestem pozytywnie nastawiona do The Sims 4, najpierw trochę się przestraszyłam grafiki, ale potem sobie pomyślałam... czemu nie? Jakby znowu grafika była taka jak w TS3 to miałabym wrażenie, że to odgrzewany kotlet. Dodatkowo jest szansa, że TS4 nie będzie miało wygórowanych wymagań i mój laptop, który daje sobie radę z TS3, poradzi sobie też z czwórką. Zapisałam się do demo, jak je dostanę i przetestuje to ostatecznie podejmę decyzję czy kupić grę czy nie. Też, podobnie jak Eris234 ciekawa jestem filmiku z trybu życia i czy będzie jeszcze coś, co nas zaskoczy (pozytywnie) czy wszystko już wiemy i to aż 2 miesiące przed premierą, gdzie większość pozytywnych niusów powinna wypływać właśnie teraz by zachęcać do zakupu.
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
eris234, Demo będzie jedynym moim kontaktem z czwórką, bo nie zapłacę tyle kasy za grę, która nie spełnia moich oczekiwań.
Kosia, ja gry kupuję w Merlinie, moim zdaniem jest to fajny sklep i wysyłają dosyć sprawnie, zwykle w dniu polskiej premiery ja dostaję grę, bo oni wysyłają w dniu światowej premiery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
COŚ NA OSŁODĘ
![]() http://www.dobreprogramy.pl/EA-koncz...ews,56479.html chyba EA próbuje nam coś zrekompensować xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Też się zarejestrowałam do tego dema. Ciekawi mnie tylko jak zarejestrować TS2 na originie, kiedy wpisuję kod pisze mi, że jest błędny. Brawo EA
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
http://answers.ea.com/t5/The-Sims-2/...in/td-p/368020
tu coś jest ![]() @Kosia: Można sprawdzić na stronie typu ceneo, gdzie jest najtaniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@Skromny Pan Mroczności
Dzięki bardzo, nie przyszło mi to do głowy. I faktycznie, gdyby ktoś szukał - najtaniej jest na keye.pl, wersja cyfrowa za 130zł. ![]() Co do udostępnienia Sims 2 - fajna sprawa, szczególnie, że dużo osób jeszcze gra w dwójkę, bo mają np. słabsze kompy. ![]() Na dotsim pojawił się nius, że niejaki tedw z mod the sims podmienił kolor skóry sima z niebieskiego na purpurowy. Ciekawe czy do The Sims 4 też doczekamy się tak wiele nieoficjalnych dodatków jak do trójki, od mebli przez ubrania do różnych światów. Ciężko mi wyobrazić sobie grę bez takich dodatków, bo często gracze mają świetne pomysły. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
(mroczny, spadaj, wyglądasz jak ja z rangą więcej -_-)
powiem tylko tyle, że śmiech na sali, bo gra niby ma PEGI (nie wiem ile, ale coś koło 12, 6 czy coś takiego, nie ?) a żeby zarejestrować się na tej stronie podanej w newsach trzeba mieć 18... walić logikę
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: serio?!
![]() To się nazywa dyskryminacja! ![]() No i ofc "liczba miejsc ograniczona" ![]() O tyle dobrze, że mam skończone 18, ale pewnie i tak dema nie dostanę ![]() Kuuuuuuurde, z tą rejestracją TS2 też mnie wkurzyli - ostatni płytowy dodatek mam z 2008 roku ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 16.07.2014 - 11:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 41
|
![]()
Tak mam podać kod do The Sims 2 , który zgubiłem 2 lata temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |