![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Ja to nie wiem jak to jest... Na bliźniaki sposób taki - Simka je dużo ciasteczek ;] Naprawdę duuużo... Ale wtdedy rodzą mi się dziewczynka i chłopiec... A ja chcę bliźnięta jednojajowe :1smutny: A kod nie działa :con:
|
![]() |
![]() |
#253 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
Co tam płeć dziecka, byle było zdrowe
![]() Mi się rodzi po równo, a czasem w rodzinie sami chłopcy lub same dziewczynki. Bliźniaki rzadziej, ale się zdaża xP |
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Szkoda, że nie ma w simsach smutków związanych z ciążą... Byłoby naturalniej! Np. poronienia, chore dzieci itd. To trochę okrutne, ale tak simsy są za idealne i nie mają prawie rzadnych zmartwień...
|
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
wiesz to dobry pomysł
![]() Wtrące coś na marginesie. Po czym poznac ze simka jest w ciązy?Jest jakiś napis? |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
Nie ma żadnego napisu
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
ja mam taki sposób, który jeszcze ani razu mnie nie zawiódł - jesli chcę mieć dziecko - dziewczynkę, klikam simem facetem na simkę "postaraj się o dziecko", a jak chłopca - odwrotnie, simką na sima. Zawsze działa, ale tylko na łóżku. W jacuzzi i innych nie działa (przynajmniej mnie)
:* Martencja |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
...jest na odwrót
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Gdzieś widziałam, że jeżeli przed ekhem simka zje sernik to urodzą się bliźniaki
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |