|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
@Kamil, akurat w tych kartach można cały majątek stracić, moja rodzina miała raz około 48 tys., wybrałam źle i straciłam 50 tys., czyli miałam zero, a mieli jechać na wakacje po tym jak ten facet miał wrócić z pracy ;_;
mnie denerwuje wiele rzeczy, m.in. to, jak sim ma obawę, że jakies zwierze coś gryzie/drapie, przez takie coś można dużo tych punktów stracić :/ denerwuje mnie jak wampiry się budzą w środku dnia albo jak pracownicy się zwalniają po pierwszych 3 godzinach pracy ![]() i... DZIECI, są denerwujące pod wieloma względami ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię zatrudniać simów do pracy we Własnym Biznesie, bo potem oni gdzieś idą (np. na lodowisko) i nie chcą zejść.
A w podstawie to niezbyt lubię tworzyć domy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
1.Budować i dekorować domy z wieloma pokojami ( dużo czasu to zajmuje).
2.Normalnego starzenia się simów. 2.Ładowania gry, otoczeń itp. 3.Podnosić ciągle kosz jak ktoś go kopnie. 4.Gdy jest mało miejsca w domu. 5.Wizyt opieki społecznej i komornika -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
O dziwo nie lubię gdy po moich ulubionych Simów przychodzi Śmierć... co rozumie się także przez ich zabijanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie lubię gdy:
- Przychodzą goście, biorą dzieci na ręce i zamiast położyć je do łóżeczka, kładą na podłogę D:< ; - Pani Zadecka z uporem maniaka okłada mnie torebką; - Nakazuję coś Simowi, a on to ma w dupie i idzie grać w SSX'a; - Kupuję nową wannę, a ktoś co chwila, bez potrzeby się w niej kąpie; - Muszę szybko wyłączyć grę, a zapisywanie trwa 10 minut; - W dużym domu muszę wstawić dużo okien; - Opiekunka do dziecka zamiast małego przewinąć to karmi go butelką do nieprzytomności, albo ogląda telewizję; - Zapraszam kobietę w ciąży, a ona rzyga mi do kibla i nie sprząta; - Ciągle ktoś kradnie mi krasnale. To tyle. XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 39
|
![]()
@up, to tak można?
![]() Najbardziej nie lubię ekranów ładowania. Co prawda każdy nie trwa dłużej niż 4 minuty, ale i tak dostaję szału. Co do rozgrywki, to trudno mi prowadzić własny biznes, czego bym nie robiła, to zawsze moi simowie wychodzą na minusie ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie za dobrze wychodzi mi zajmowanie się.. psem.
![]() Poza tym drażni mnie to zatrzymywanie się czasu, gdy jestem na parceli publicznej ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Lekcje! Lekcje są do bani! Pełno ksiazek na podłodze :}
![]() |
#9 |
|
![]()
Mnie absolutnie wkurzają opiekunki i to, że jak jest niemowlę w domu to co chwilę Simowie je biorą i karmią chociaż nie jest głodne... Zagapię się, patrzę a dziecko już w kuchni na podłodze leży... A Simowie zamiast wykonywać swoje obowiązki to po dziecko idą. Wkurza mnie to na maksa, bo gram na włączonej wolnej woli xD Albo jeszcze anulowanie interakcji - karze coś Simowi a ten tego nie robi, interakcja znika. Albo zaraz ma coś ważnego do zrobienia a ten idzie sobie spać albo np. po niemowlę zawala na 3 piętro xD No i małe dzieci wkurzają jak chce im się spać np., dziecko beczy ale wziąć się go do łóżeczka nie da bo przez kilka godzin siada i wstaje na okrągło i w ten sposób porusza się po pokoju zanim w końcu zaśnie na tej podłodze (bo trzeba najpierw dobrą miejscówke znaleźć >.<) i w tym czasie dziecko może się do tego zsikać i zgłodnieć, i dopiero jak się kliknie "obudź" to dziecko można zabrać do łóżeczka, a jak się nie zdąrzy po przebudzeniu to znowu, dziecko siada i wstaje aż znajdzie miejsce gdzie zaśnie >.< i jeszcze jak beczą, o Boże. Ale tak poza tym to niemowlęta i małe dzieci są fajne xD No i wkurza mnie jeszcze, jak Simowi się przywidzi łóżko pościelić, a tej interakcji nie da się anulować i trzeba czekać aż ten Sim pójdzie i to pościeli. Jak się samemu nakarze Simowi pościelić to też nie da się anulować, Sim pójdzie i pościeli. Wkurza mnie jeszcze jak podczas pożaru karze Simowi zadzwonić na straż pożarną a temu się co chwila interakcja anuluje i biegnie do tego pożaru żeby się spalić...
![]() |
#10 |
|
![]()
Hmmm budować
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|