|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
powiedzcie mi jak wkleić zdjęcia na fporum...
tom wam pokaże moje domki moje domy są strasznie brzydkue Acha , wega masz jakieś strone swoją i tam umieszczaasz swoje domy do ściągniecia? jak tak to załłóż koniecznie , twoje dom są takie fajne...ach! :lol: |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PS Chciałam pokazać jeden ze swoich domów, ale Vega po raz kolejny mnie ubiegła -_- Mam większość tych samych przedmiotów i pewnie bym została oskarźona o plagiat ... ech ... Może następnym razem mi się uda. |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Eveline pokaż!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
BAAAAAAAAARDZo mi milo, Vega rozumiem że twoje domki sa piękne, samej mi sie bardzo podobają...........ale innych opisy tez mówicie że np. są dośc ładne.....a w moich.....w ogole, nic!odkąd napisałam o swoim domciu marzeń usłyszałam jedynie komentarze na temat domu Vegi a na mój domek - ani jednegio........dzięki bardzio wam serdecznie za takich przyjaciol,chyba musze sie zbierać z tego fora bo nikt mnie tu nie lubi.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
przepraszam że pisze dwa posty jeden pod drugim ale nie wiem jakie forum wybrac i chyba tu zostane.........rto co że spotykam sie tu raczej z ignornacją.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
łomaterdyjo...
po pierwsze primo: ty nie przepraszaj tylko nie pisz dwóch postów i użyj funkcji EDYTUJ! Znajdziesz w poblizu swojego posta taki guziczek i na nim własnie pisze 'edytuj' po drugie primo: ignorancja, my jesteśmy źli a ty dobra? Wnerwiają mnie takie posty. Ja obiecałam tutaj chatę i narazie nikt się o nią nie rzucał mimo, że dopiero będzie wgrywana na mój serwer - NIKT NIE MA OBOWIĄZKU KOMENTOWAĆ DOMÓW |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja tez dawalam tu swoja chate kiedys ^^ i chyba jedna osoba ocenila, bo akurat justa wstrzelila siem ze swoim domkiem.
ale trudno. nie przejelam siem tym ^^ jezeli uwazasz, ze wszyscy ciebie ignoruja, to zrob cos z tym! na szacunek tez trzeba sobie zasluzyc...
#9 |
Guest
|
![]()
jak obiecałam tak i wkońcu jest bo transfer się polepszył więc dało radę wgrać
żadna pikna willa to to nie jest ale dla moich simów wystarczająca(a nawet i tak troszkę za duża ![]() Rezydencyja jako tako od przodu(jak kto uważny to zauważy, że mam świra na punkcie alarmów przeciw włamaniowych ![]() ![]() Rezydencyja jako tako od tyłu ![]() Pierwsza część ogródka ![]() Druga część ogródka ![]() Trzecia część ogródka ![]() Basenik ![]() A tutaj zaciągam gości ![]() no i jak? ![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|