Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 1: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.08.2004, 18:50   #1
.:GGA:.
Guest

Domyślnie

:o łooooł no cóż tu duzo gadać nawet nie wspomnę jaka Vega jest genialna bo to wszyscy już wiedzą Zamek po prostu wspaniaaały :o Chociaż troszkę odbiega od średniowiecznych realiów

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.08.2004, 21:56   #2
rtry
Guest

Domyślnie

powiedzcie mi jak wkleić zdjęcia na fporum...
tom wam pokaże moje domki
moje domy są strasznie brzydkue

Acha , wega masz jakieś strone swoją i tam umieszczaasz swoje domy do ściągniecia?
jak tak to załłóż koniecznie , twoje dom są takie fajne...ach! :lol:

stare 11.08.2004, 22:14   #3
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by rtry@Aug 11 2004, 11:07 PM
Ej!
Kto mi powie jak wkleić zdjęcia na forum!!!
Po pierwsze, to sobie poczytaj regulamin, bo to nie miejsce na takie pytania. Po drugie ten problem (o który pytasz) był już poruszany setki razy <_< Odrobina wysiłku wystarczy, by to znaleźć. Ludzie, czy wam wszystko trzeba podtykać pod nos ?? http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6067 Przepraszam, jesli jestem niemiła, ale każda cierpliwość ma swoje granice

PS Chciałam pokazać jeden ze swoich domów, ale Vega po raz kolejny mnie ubiegła -_- Mam większość tych samych przedmiotów i pewnie bym została oskarźona o plagiat ... ech ... Może następnym razem mi się uda.

stare 12.08.2004, 03:28   #4
.:GGA:.
Guest

Domyślnie

Eveline pokaż! koniecznie! W koncu trudno zeby kazdy miał inne przedmioty, a tym bardziej jak sie buduje w tym samym stylu ^_^ (średniowiecznym)

stare 12.08.2004, 09:12   #5
Cocaine
Guest

Domyślnie

BAAAAAAAAARDZo mi milo, Vega rozumiem że twoje domki sa piękne, samej mi sie bardzo podobają...........ale innych opisy tez mówicie że np. są dośc ładne.....a w moich.....w ogole, nic!odkąd napisałam o swoim domciu marzeń usłyszałam jedynie komentarze na temat domu Vegi a na mój domek - ani jednegio........dzięki bardzio wam serdecznie za takich przyjaciol,chyba musze sie zbierać z tego fora bo nikt mnie tu nie lubi.

stare 12.08.2004, 09:13   #6
Cocaine
Guest

Domyślnie

przepraszam że pisze dwa posty jeden pod drugim ale nie wiem jakie forum wybrac i chyba tu zostane.........rto co że spotykam sie tu raczej z ignornacją.

stare 12.08.2004, 11:07   #7
Black Raven
Guest

Domyślnie

łomaterdyjo...
po pierwsze primo: ty nie przepraszaj tylko nie pisz dwóch postów i użyj funkcji EDYTUJ! Znajdziesz w poblizu swojego posta taki guziczek i na nim własnie pisze 'edytuj'
po drugie primo: ignorancja, my jesteśmy źli a ty dobra? Wnerwiają mnie takie posty. Ja obiecałam tutaj chatę i narazie nikt się o nią nie rzucał mimo, że dopiero będzie wgrywana na mój serwer - NIKT NIE MA OBOWIĄZKU KOMENTOWAĆ DOMÓW

stare 12.08.2004, 11:57   #8
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

ja tez dawalam tu swoja chate kiedys ^^ i chyba jedna osoba ocenila, bo akurat justa wstrzelila siem ze swoim domkiem.

ale trudno. nie przejelam siem tym ^^

jezeli uwazasz, ze wszyscy ciebie ignoruja, to zrob cos z tym! na szacunek tez trzeba sobie zasluzyc...
stare 12.08.2004, 12:16   #9
Black Raven
Guest

Domyślnie

jak obiecałam tak i wkońcu jest bo transfer się polepszył więc dało radę wgrać

żadna pikna willa to to nie jest ale dla moich simów wystarczająca(a nawet i tak troszkę za duża )

Rezydencyja jako tako od przodu(jak kto uważny to zauważy, że mam świra na punkcie alarmów przeciw włamaniowych )

Rezydencyja jako tako od tyłu

Pierwsza część ogródka

Druga część ogródka

Trzecia część ogródka

Basenik

A tutaj zaciągam gości

no i jak?

stare 12.08.2004, 13:55   #10
Halo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Black Raven@Aug 12 2004, 01:16 PM
jak obiecałam tak i wkońcu jest bo transfer się polepszył więc dało radę wgrać

żadna pikna willa to to nie jest ale dla moich simów wystarczająca(a nawet i tak troszkę za duża )

Rezydencyja jako tako od przodu(jak kto uważny to zauważy, że mam świra na punkcie alarmów przeciw włamaniowych )

Rezydencyja jako tako od tyłu

Pierwsza część ogródka

Druga część ogródka

Trzecia część ogródka

Basenik

A tutaj zaciągam gości

no i jak?
Super tylko mogę cię poprosić o coś takiego żtbyś przysłał zdjęcia w dzień nie wnocy i żebyć przysłał zdjęcia jak jest w środku!!!!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania