|
|
#252 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 |
|
Guest
|
Jeśli mają wyjść w październiku, to gra wyjdzie w październiku na całym świecie, nie będziemy mieli żadnego opóźnienia
Akurat w przypadku Simów jest tak że zanim gra zostanie wydana, poszczególne oddziały robią lokalizacje, i kiedy gra ma premierę jest już odrazu we wszystkich językach na jakie miała być tłumaczona ![]() Krolik1995 -> Ja tez w sumie nie mam dodatków, bo tylko Na Studiach ktore wg mnie nie sa az takie ciekawe jak pozostale W podstawowych simach byli kosmici Na Studiach dodano zombie W Nocnym Życiu Wampiry, Własny biznes - Co doszło? xD bo nie wiemA zwierzaki - wilkołaki Swoją drogą ciekawe kiedy sim będzie się zmieniać w wilkołaka, może po ugryzieniu przez wściekłego skunksa i zagazowaniu?
|
|
|
|
#254 | |
|
Guest
|
Cytat:
A gdzie są te zombie w simach na studia?? Bo ja miałam na studia ale ściągnięte i przez to mi teraz całe The sims 2 nie działają. Ale z zombie się nie spotkałam
|
|
|
|
|
#255 |
|
Guest
|
Sim powraca jako zombie, kiedy się go wskrzesza i da się kosiarzowi za mało pieniędzy :]
|
|
|
|
#256 |
|
Guest
|
Już się doczekać nie mogę
Napewno będzie rodzinka - cztero, pięcio-osobowa. No i pies - na podobieństwo mojego Doca - jakiś śliczny Golden Retriever - pewnie nie jeden I kot może?
|
|
|
|
#257 |
|
Guest
|
Szkoda że nie będzie np koni...fajnie by było jakby dodali jakieś stadniny, fermy ehhh chyba będzie wszystko to samo co w jedynce no cóz...^^
|
|
|
|
#258 |
|
Guest
|
No tak - ja bym też chciała stadninę, świnki, krówki, kaczki
Super to by było do tworzenia FS Może zrobią "The sims 2 - Farma"
|
|
|
|
#259 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#260 |
|
Guest
|
Mam tylko nadzieję że tak jak i w jedynce to i w dwójce dodatkiem będą kręcone schody, ah brakuje mi ich XD
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|