![]() |
#251 | |
Guest
|
![]()
hm, mnie za to zaciekawilo to:
Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawe na jakiej zasadzie będzie to działać?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#253 |
Guest
|
![]() Ja z chęcią przyjmę każdego Sima ![]() Mam tylko prośbę - moglibyście wysyłać mi Simów w ubraniach i fryzurach z dodatków i akcesoriów? Chciałabym zobaczyć Wasze własne zestawienia, a nie wygenerowane losowo...Mam wszystkie wydane dodatki, więc z tym nie będzie problemu. Nie jestem jeszcze do końca pewna kiedy dostanę ZG, ale nie będzie to nie później niż 18tego marca - mam wtedy urodziny, na które z założenia powinnam dostać, ale postaram się przekonać mą rodzicielkę o szybsze kupno - będę miała EL z Origin (tą normalną, a nie w tym oczo***nym kolorze...na szczęście nie widzę większej potrzeby posiadania kilku owoców i owocowych ubrań, a fryzura i gitara...obejdę się), więc nawet nie trzeba będzie jechać do sklepu ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
Ja na pewno kupie ZG i też z przyjemnością przyjmę waszych simów do mnie a mój profil jest tam na dole postu a w ogóle to przez nową stronę the sims nie mogę się zalogować bo jest tylko "Dokończ swoją rejestrację w Origin." i nie wiem co mam zrobić też tak macie jak temu zapobiec ?
![]() |
#255 |
|
![]()
kurcze a ja tak bym chciala powysylac mojego sima innym osobom, a nie moge bo nie mam konta na ea game z simsow, bo mam pozyczone simy ;/ a nie wiem czy z dodatku zostan gwiazda ten kod aktywuje mi zalozone konto na stronie
![]() ![]() Nie moge sie doczekac tego dodatku, sama nie wiem czy bede akrobata czy piosenkarka,ale nowe opcje i zakladki kariery bardzo mi sie podobaja, misje do odblokowywania i "cele" simow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Na mnie nie liczcie, będę siedziała moimi Simami w mojej grze...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A ja kupię Showtime dla całokształtu. Podobają mi się nowe meble, kariery i inne duperele. Może do funkcji społecznościochych się przekonam.
(PS. Też z chęcią wyślę moich simów do was. :3 )
![]() |
#258 |
|
![]()
Kurde, nie mogę się doczekać już tego dodatku. Miałam nawet pieniądze na niego odłożone, ale powiedzmy, że zostały wydane na coś innego. XDD Może na koniec marca będę mieć...
Najbardziej chyba nie mogę doczekać się karier, ubrań i nowych interakcji. Meble jakoś mnie niezbyt obchodzą, bo nie lubię budować domów. No i ja z chęcią też wyślę swoich simów do was. ![]()
![]() |
#259 |
Reputacja: 11
|
![]()
widzę że nie tylko ja wydałam kase którą odłożyłam na dodatek
![]()
![]() |
#260 |
|
![]()
ja właśnie odwrotnie zbierałem na coś innego a tu się nowe sims'y pojawiły na choryzącie ale jak tu sims'om nie odmówić.Ja pewnie jako pierwszą wezmę karierę pisenkarza albo magika
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|