Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.02.2012, 20:14   #251
tallje
Guest

Domyślnie Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje

hm, mnie za to zaciekawilo to:

Cytat:
Konkursy talentów, czyli Simowe Festiwale!

Mało promowaną, ale wartą zauważenia nowością dodatku Zostań Gwiazdą są także… Simowe Festiwale. Tak, festiwale z prawdziwego zdarzenia przypominające znanego wszystkim Openera czy też Coke’a. No… może z tą różnicą, że nie zobaczymy tam namiotów czy aż tak ogromnych tłumów jak na wymienionych imprezach .

Festiwale są organizowane na parkowej scenie, o której wspominałem już wcześniej. Imprezy mają swojego prowadzącego i występujące gwiazdy. Każdy występ poprzedzony jest krótkim komentarzem ze strony konferansjera. Fajnie? Fajnie!

Ciekawostki…
po każdym występie, na ekranie pojawi nam się ocena widzów. Dzięki temu, będziemy mogli doprowadzić swoje show do perfekcji.
w Starlight Shores znajdziemy specjalny klub karaoke
od teraz po mieście krąży także budka z lodami
gwiazdy poruszają się limuzynami
możemy pytać innych simów czy o nas słyszeli
każda gwiazda ma swój terminarz, to tam możecie sprawdzić nadchodzące występy
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.02.2012, 21:12   #252
Juhas

Reputacja: 10

Ciekawe na jakiej zasadzie będzie to działać? Może będą też pokazy talentów itp.? Zauważyliście w tym simowym teledysku z Katy Perry ile dojdzie gier barowych? Ja najbardziej cieszę się z bilarda, mechanicznego byka oraz z foto-budki Ale ktoś się pomylił- wkońcu budkę z lodami mamy już ze zwierzaków Czekam na premierę Czy wiecie może czy i teraz edycja limitowana będzie do kupienia w empiku, jak przy zwierzakach, czy trzeba zamówić przez internet, bo nie mogę znaleźć tej informacji?
stare 28.02.2012, 17:10   #253
Aranahia SaDiablo
Guest

Cytat:
Napisał Juhas Zobacz post
Kto z Was będzie chciał dać moim simom występ?

Ja z chęcią przyjmę każdego Sima Byłabym również szczęśliwa gdybyście przyjęli również moją Simkę...gdyby ktoś był zainteresowany, mój profil na Sims3.com - http://mypage.thesims3.com/mypage/Aranahia
Mam tylko prośbę - moglibyście wysyłać mi Simów w ubraniach i fryzurach z dodatków i akcesoriów? Chciałabym zobaczyć Wasze własne zestawienia, a nie wygenerowane losowo...Mam wszystkie wydane dodatki, więc z tym nie będzie problemu.

Nie jestem jeszcze do końca pewna kiedy dostanę ZG, ale nie będzie to nie później niż 18tego marca - mam wtedy urodziny, na które z założenia powinnam dostać, ale postaram się przekonać mą rodzicielkę o szybsze kupno - będę miała EL z Origin (tą normalną, a nie w tym oczo***nym kolorze...na szczęście nie widzę większej potrzeby posiadania kilku owoców i owocowych ubrań, a fryzura i gitara...obejdę się), więc nawet nie trzeba będzie jechać do sklepu Jeśli jednak nie uda mi się jej przekonać - dostanę w urodziny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2012, 18:10   #254
sebi27

Ja na pewno kupie ZG i też z przyjemnością przyjmę waszych simów do mnie a mój profil jest tam na dole postu a w ogóle to przez nową stronę the sims nie mogę się zalogować bo jest tylko "Dokończ swoją rejestrację w Origin." i nie wiem co mam zrobić też tak macie jak temu zapobiec ?
stare 29.02.2012, 10:13   #255
eyvee

kurcze a ja tak bym chciala powysylac mojego sima innym osobom, a nie moge bo nie mam konta na ea game z simsow, bo mam pozyczone simy ;/ a nie wiem czy z dodatku zostan gwiazda ten kod aktywuje mi zalozone konto na stronie a jak nie to zadowole sie gra taka jaka jest bez simportu

Nie moge sie doczekac tego dodatku, sama nie wiem czy bede akrobata czy piosenkarka,ale nowe opcje i zakladki kariery bardzo mi sie podobaja, misje do odblokowywania i "cele" simow
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.02.2012, 17:19   #256
anie_1981

Na mnie nie liczcie, będę siedziała moimi Simami w mojej grze... Mnie nigdy funkcje społecznościowe nie kręciły. Gram co prawda w WoW'a, ale dla gry, nie chata... A moje emocje wględem tego dodatku są bliskie zeru. Owszem, zawsze to coś nowego... ale ja kupuję Showtime dla bilarda i mikrofonów
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.02.2012, 17:29   #257
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

A ja kupię Showtime dla całokształtu. Podobają mi się nowe meble, kariery i inne duperele. Może do funkcji społecznościochych się przekonam.

(PS. Też z chęcią wyślę moich simów do was. :3 )
stare 29.02.2012, 19:16   #258
Rosemarie

Kurde, nie mogę się doczekać już tego dodatku. Miałam nawet pieniądze na niego odłożone, ale powiedzmy, że zostały wydane na coś innego. XDD Może na koniec marca będę mieć...
Najbardziej chyba nie mogę doczekać się karier, ubrań i nowych interakcji. Meble jakoś mnie niezbyt obchodzą, bo nie lubię budować domów.
No i ja z chęcią też wyślę swoich simów do was.
stare 29.02.2012, 21:20   #259
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

widzę że nie tylko ja wydałam kase którą odłożyłam na dodatek Ja najprawdopodobniej też będę miała ten dodatek na koniec marca albo początek kwietnia. No ja nie mogę się doczekać nowych karier i ubrań najbardziej.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.02.2012, 21:25   #260
sebi27

ja właśnie odwrotnie zbierałem na coś innego a tu się nowe sims'y pojawiły na choryzącie ale jak tu sims'om nie odmówić.Ja pewnie jako pierwszą wezmę karierę pisenkarza albo magika
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania