|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Skiero, robisz mi mętlik w głowie.
W poprzednim odcinku Alex jest najpierw dobry, potem zły, gorszy, a dzisiaj najpierw wydaje mi się, że jednak nie jest taki paskudny... i oczywiście na koniec otrząsam się ze wszystkich nadziei. Niech mi on tylko spróbuje zdradzić Milę z tą wysokoczołą lekarką, ja mu dam... Zabić! Mały Jayden jest przesłodki, oczka ma po mamusi, na szczęście. ![]() Czekam na więcej. 3
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
O proszę, czyżby pomiędzy nową panią doktor a Alexem miało zaiskrzyć?
Szykuje się jakiś mały skok w bok? Ech, Alex zupełnie nie docenia tego, co ma... wcześniej tak walczył o swoją żonę, a teraz? Mogę się założyć, że jeszcze będzie tego wszystkiego żałował. Biedna Mila, współczuję jej tego małżeństwa. Pewnie jest zdezorientowana, Alex co rusz to ma inny humor i nie wiadomo czego się można po szanownym panie doktorku spodziewać!;/ Oby tylko Rob pojawił się w odpowiednim momencie. ![]() Jayden jest słoooodki! Oby nie odziedziczył charakterku po tatusiu...
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Alex, co ty do jasnej ciasnej wyprawiasz ?
Nie podoba mi się bardzo jego zachowanie. Pierw stara się załagodzić sytuację z Milą, bo oczywiście musiał się na niej wyżyć po złym dniu w pracy, później okłamuje żonę, że wróci o osiemnastej, a gdy Mila się martwi, ten miętoli się z jakąś lasencją z pracy i idzie z nią na drinka. Tylko niech go Mila złapie, to pożałuje bawieniem się uczuć żony i w końcu skończy się to rozwodem ! -.- Mam nadzieję, że odwiedzi Milę któregoś dnia Rob, wyżali się mu i zostaną TYM RAZEM szczęśliwą parą Jayden wyrósł na naprawdę ślicznego chłopca, mam nadzieję, że nie będzie taki jak ojciec, tylko mądry po mamusi. Mila również jest śliczna, i szkoda mi bidulki. Niech swojego "wspaniałego" mężulka zostawi w tej chacie, a sama się przeprowadzi do ładniejszego domku, pozostawiając wszelakie przykre sytuacje. Odcinek miło się czytało, po za tymi momentami miętolenia się Alexa z Au coś tam. =.=
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 15
|
Jayden to klon mamy. :>
Tak, tak... wróciłam! ^^ Poprzedni odcinek, z racji ilości tekstu, nieco ciężko się czytało, lecz nie znaczy to, że był nudny, o nie!~ Było tam kilka literówek, chyba tylko na początku i gdzieś przy końcu. Nie będę Ci tu jednak tego zaznaczać, bo znów zostanę posądzona przez kogoś o czepialstwo. ![]() Gdy przeczytałam wzmiankę o Robercie wiedziałam, że coś się zaraz stanie! <nie wiem czy to zamierzony chwyt czy po prostu tak o! o nim wspomniałaś> Co do ich kłótni - kup Mili bejsbola, bo jej się przyda. ;D Wczorajszy odcinek rządzi! Hm... Wielki doktorzyna się znalazł, pf... co jak co, ale Mrs. White tą swoją buźką nawet w połowie nie dorównuje żonce. Myślę, że Alex wda się w romans, naprawdę! A teraz zareklamuje Roberta, bo czuję, że znowu namiesza: + nigdy nie obraziłby Mili w tak bezczelny sposób + punktualny + wierny + zawsze kochający + zrobiłby dla niej wszystko + szanujący ukochaną + nie zachowuje się egoistycznie + ROB EROS, BÓG SEKSU, NO HELOŁ!
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Alex zachował się jak ostatni idiota! No za chwilę po tych drinkach będzie się za przeproszeniem bzykać z jakąś dziunią! Mógł po prostu powiedzieć "Sorry, dziuniu, ale wracam do mojej pięknej żony". Zgadzam się z Myrtkiem. Niech się rozwiodą, a Mila z Robertem będzie szczęśliwa, będzie gromadka dzieci, wnuków i będzie happy end.
czekam na next
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 14
|
Znów mam coś do Alexa...
Nawet na urodziny synka debil nie poszedł Mila i Jaden.... Mila sobie radzi i dobrze Jaden dorasta.. A Alexy jak to Alex pracuje i kłóci się z żoną.Widzę, że doszła jakaś nowa pani, której imienia nie pamiętam Alex poszedł z nią gdzieś.... Czekam na next |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jayden to czysta mamusia, te oczka
![]() Wiedziałam, że te poranne przeprosiny to jakaś wielka pomyłka. Już na pierwszym zdjęciu, przeczytaniu ich pierwszego fragmentu wiedziałam że coś się święci. Urodziny jego syna, a ten poszedł na drinka z tą Srajt. Po tych drinkach wskoczy jej do łóżka i biedna Mila... Niech go kopnie w dupę, i opamięta się! Rob by tak nigdy nie zrobił! 3
|
|
|
#9 |
|
|
Oł maj gad, przecież ta pani doktor nawet ładna nie jest. Głupi czy ślepy?!
Frajer... A tak go lubiłam, zawsze byłam za nim, a nie za Robem, co żeś narobiła ;( Ale Jayden cudowny, śliczne dziecko i według mnie rysy ma po mamusi
|
|
|
|
#10 |
|
|
True true. I to wielgachne czoło!
![]() A Mia piękna, ja nie widzę, że przytyła czy coś. Ten ród męski to taki nieogarnięty. Takie rzeczy mówić! I do tego olał urodziny własnego syna, no niedobrze Alex, tracisz w moich oczach... Jayden jak najbardziej przeuroczy. Bardzo podobny do taty, ale oczy to ma chyba po mamie. Czuję, że niejedno serce złamie w przyszłości. Byle był troszkę bardziej ogarnięty niż tatuś:] Ja to Mili życzę cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. No i lepiej niech się weźmie za siebie, bo jeszcze ofiarę losu z niej zrobią co to tyko u męża na garnuszku siedzi.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|