|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc u mnie tak
Miłowo Biedak: Balbina jest sama i urodziła synka Czarka .Błażej jest nastolatkiem,a Damian jest na studiach z Andżeliką.Balbina z młodszym rodznstwem wyjechala na wakacjie. Przyjemniak : Daniel zerwał małżeńst z Marysią i ożenił się z Kasią langerk i mają córke obecnie dziecko Justyne a następne w drodze.Marysia adoptowała dzieci Karinę i Arnolda obydwaj dzieci. Marzyciel: Szczepan na studiach a Darek orzenił sie z Kasandrą i mają 5 dzieci Ćwir: kasandra (patrz wyżej) Mormiter orzenił się z Diną i mają 1 dziecko a drugie w drodze Aleksander na studiach. Lotario : Don ożenił sie z Niną i mają 3 dzieci Arwene, Balbine,Leokadie Dziwnowo Widmo : Ofelia zmarła jej córka ożeniła się z Jaśkiem i mają dziecko Kamasz : ten żołnierz adoptował 2 dzieci jego 2 synowie na studiach a 3 jest nastoladkiem Dziwak : Paskal urodził dziewczynkę Julie Leszek urodził dziewczynkę Emilke a Waldemer jest w ciąży Papużka: Cecylia jest zajęta swojią karierą i jest w ciąży Jakiś Nerwus adoptował córke i się ożeni z Cecylią Kwiatek Kowal: adoptowali dziecko a ich córka podrosla Werona Montek dziadek romea zmarł a babcia adoptuje dużoooo dzieci brat romea jest na studiach a on ożenił się z Julią Jutrzenka zabrano im dzieci a oni są w depresji i koniec ! Ostatnio edytowane przez Casslin : 28.11.2007 - 17:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja mało zmieniałam, ale wygląda to tak:
Dina i Nina: Dina wylądowała w łóżku z Mortimerem ![]() Nina mieszka sama. Ostro romansuje z Donem Lotario ![]() R odzina Przyjemniaków: tutaj się działo! Marysia i Daniel są na emeryturze. Daniel wciąż romansuje z pokojówką, a Marysia nadal nic o tym nie wie! Nie gram jednak nimi od dawna, ponieważ za chwilę by umarli ![]() Rodzina Ćwir: o Mortimerze już mówiłam. Aleksander nadal jest grzeczny, choć jest już nastolatkiem. Za to Kasandry byście nie poznali! Zmieniła wygląd, jest teraz wredną lalunią (blondynką z ostrym makijażem) Myśli tylko o sobie. Rzuciła pracę, utrzymuje się z emerytury Mortimera. Zatrudniła sprzątaczkę, choć wie, że go na to nie stać. A taka była grzeczna... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kaliente + Lotario. Nina wyszła za Dona i urodziło im sie dziecko Kornelia , a potem chłopiec (którego zapomiałam imienia) . Gdy córka stała sie dorosła wyszła za Damiana Biedaka i sie wyprowadzili.Ale Ninie znudziło się monotonne życie i pojechała na paracele publiczną i spotkała jakiegos facia.Rozkochałam ich BoolPropem i postaraj sie o dziecko . Po kilku dnaich urodziłsie Mateusz .Don nic nie podejrzewał i teraz opiekujo się nim.
Ćwir + Przyjemniaczek.Kasandra wyszła za Daniela iurodziły się bliżniaki.(Wcześniej Przyjemniaka ożeniłam z Langarek i też urodziły się bliżniaki .Od czego to zalezy ?)I teraz sa na wakacjach na wyspie Twikki. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Rodzina Ćwir: kasandra wzieła ślub z marzycielem po tym jak zdradzil ja don lotario
razem wychowoja syna ni pamientam jak mu tam ![]() za błędy w pisowni serdecznie przepraszam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja ożeniłam Kasandrę z Błażejem Biedakiem mają jedno dziecko
Balbinę wprowadziłam do Mortimera Gdy Aleksander stał się nastolatkiem wybrałam mu pragnienie romansowania i gdy stał się dorosłym zaczął kręcić z Niną i Diną(tak samo jak Don) Don i Aleksander zrobili bliźniaczką dzieci i wyprowadziłam jednego do Werony a drugiego do Dziwnowa Damian Biedak ożenił się z Andżeliką i mają bliźniaków Michała i Marcina(wiem że glupie imiona)Mieszkają u Przyjemiaków.Rodzice Andżeliki się rozwiedli gdy byli emerytami a Marysia zaraz potem umarła, a Daniel żałował po jej śmierci że się z nią rozstał i że ją zdradził z pokojówką która po rozwodzie go zostawiła Lilianna wprowadziła sie do Szczepana Marzyciela na razie nie mają dzieci ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Miłowo
Kaliente Dina wyszła za Mortimera (beka była w nocy poślubnej) i jest w ciąży, Nina natomiast z Donem wyjechali do Werony i mają 2 dzieci Ćwir Kasandra wyszła za Marzyciela a Olek jest nastolatkiem Przyjemniaczek Rozwiedli się, młode wyjechały Daniel ożenił się z Kasią i mają córeczkę Klaudie niemowle Marysia jest z Mari Fine (po ślubie) Biedak Adam sie urodził Błażej umie wszystko a te najstarszy płacze za Angeliką Dziwnowo Dziwak Pascal wyszedł za Nesrwusa i mają kosmitę, Waldemar w ciąży i ten ostatni zakochał się Papużka Nadal są razem Zmrok Ofelia wyszła za Jaśka i jest w ciąży a ta stara umarła ze starości Kowal Jadźka zaadoptowała Róże Kowal nic ciekawego ... W Weronei nie gram ... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja od nie dawna znów gram
![]() ![]() tylko Miłowo póki co ![]() Marzyciel... Dariusz zakochał się i ożenił się z moją simką Kasią....zemieszkali u niej w domu i mają córeczke Oliwie(podobna do taty;])jego syn został w starym domu i sam mieszka ![]() Kaliente Dina wyszła za mąż za Mortimera bo jest z nim w ciąży i się wyprowadzili,Nina szaleje obecnie łazi z każdym do łóżka ma romans z Donem,Danielem Przyjemniakiem,Marysią Biedak,Pokojówką i Listonoszem z tym,że ten ostatni przyłapał ją na zdradzie właśnie z pokojówką ale ona się tym nie przejeła teraz ma ochote na Dariusza Marzyciela ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ja gram tylko w Dziwnowie.
Dziwak: Paskal zaadoptował dziewczynkę (Dorotka), Leszek ożenił się z Blanką Bateryjką i mają bliźniaki (Paweł i Tomek), Waldemar ożenił się z Cecylią Papużką i mają córkę Samantę Papużka: Lucjan i Cecylia rozwiedli się, po czym uśmierciłam Lucjana Jedynak: Lola zaadoptowała dziewczynkę (Ania), wyszła za mojego sima Mariusza i ma z nim synka (Denis); Celina wyszła za Adama Kokosza i mają dwie córki (Angelika i Sylwia); Ernestyna wyszła za Nerwusa i adoptowali dwójkę dzieci (Artur i Laura); Krystyna wyszła za Anastazego i mają córeczkę (Gosia) Kamasz: gen. Bolesław jeszcze żyje. Damazy ożenił się z moją simką (Lena) i mają dwóch synów (Jarek i Michał); Rupert ożenił się z inną moją simką (Klara) i mają córeczkę Olivkę (imię dostała po mnie ;-)); Bartek ożenił się z Janką Kowal Kowal: Technik Zapylacz zmarł. Jadźka jeszcze żyje i mieszka z córką i zięciem Widmo: Oliwka zmarła. Ofelia wyszła za Jaśka Kowala, który niestety zmarł (chyba jakiś błąd w plikach, nawet SimPE nie pomogło), mają córeczkę Magdę W Miłowie i Weronie wcale nie gram (niedawno je wykasowałam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
U mnie Dina Kalinete zaczęła pracować jako nauczycielka.Pokochała dzieci i postanowiła jakies adoptować.Zaadoptowała śliczną dziewczynke i kupiła sobie mały domek.Nina ożeniła sie z Donem,ale gdy przyłapała go na całowaniu sie ze sprzątaczką, zerwałą z nim i zamieszkała z Diną.Teraz szuka kogos innego.Dały sobie spokój z tym facetem i są szczesliwe.Nina otworzyla swoj mały sklepik koło domku i jakoś zarabia...Niedługo potem jednak przeprowadziły sie do innego miasteczka.Nie chciały juz widywać tych ludzi ktorzy i ch zranili...Tak to teraz u mnie wygląda.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miłowo:
Tu dużo się nie zmieniło. Dawno w Miłowie nie grałam, więc za bardzo nie pamiętam. Wiem tylko, że Dina wyszła za Mortiego i mieszka u niego. Mają razem dziecko. Aleksander jest nastolatkiem i nie przepada za Diną, bo ta każe mu grabić liście ![]() ![]() Dziwnowo: Dziwak: Paskal- został porwany przez kosmitów i urodził mu się zielony \?/ (nie pamiętam imienia) chłopczyk. ten jako dorosły, ożenił się z jedną simową laską i mają razem dwójkę synów. Mieszkają naprzeciw rezydencji Dziwaków. Sam Paskal zakochał się w sprzątaczce, Genowefie, ożenił się z nią, spłodził 3 córki(Louise- teraz nastolatka, romansuje z kolegą; Laura- dziecko i Lukrecja-niemowlę). Miastowi mówią, że ten Paskal to tylko o łóżku myśli- zboczuch jeden ![]() ~ Waldemar długo nie mógł znaleźć drugiej połówki jabłka, zwłaszcza że miał na utrzymaniu córkę marsjankę Klementyna(teraz żona Kamasza, tego starego, jest z nim w ciąży). W miłości pomogła mu cygańkksa swatka, która zesłała mu jedną dziewczynę. Zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia, zwłaszcza, że była od niego dużo młodsza. Pożenili się i mają synka Karolka, marzy im się córeczka. Muszą się spieszyć ze względu na podeszły wiem Waldka. ~Leszek ożenił się z Blanką Bateryjką i adoptowali Barbarę. nie gram nimi.
Siedem dla władców krasnali w ich kamiennych pałacach, Dziewięć dla śmiertelników, ludzi śmierci podległych, Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie... Ostatnio edytowane przez Nastulka92 : 29.12.2007 - 16:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|