|
![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
http://thesimstimes.cba.pl/?p=5121
hej hej, potrzeby będą, tylko po prostu ich nie pokazali na filmiku (zapewne grali na kodach)
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja jestem po prostu przerażony po tym gameplayu. Całość wydaje mi się tak słaba, że nawet nie chce mi się tego komentować. O ile wcześniej chciałem zagrać w TS4 chociażby z ciekawości tak teraz chyba podziękuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
"Umysłowo nagrodzony – Ci Simowie jako dorośli będą szybciej polepszać swoje umiejętności. (Wymaga ukończenia odpowiedniej aspiracji – Mądre dziecko)."
Czyli są też aspiracje dla dzieci, nieźle ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
"Dudziarz (dop. red. – od gry na dudach) – Dudziarze znają arsenał piosenek, które dają mu władzę nad innymi. (Wymaga ukończenia odpowiedniej aspiracji – Muzyczny geniusz)."
Czyżby miały być dudy? No sam nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
ja tam na czwóreczkę ani grosza nie wydam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
whoa, naprawde widac ze wszystko bylo tworzone pod gre online. smiesznie ze zmienili zdanie, a zostalo tak jak jest, czyli bardzo srednio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A mnie się ten nowy filmik podoba.
- Interfejs - nareszcie poszli po rozum do głowy. Interfejs w każdej kolejnej części stawał się coraz bardziej chaotyczny. Trójka z dodatkami wzbiła się chyba na szczyty nieczytelności. Minimalizm zdecydowanie bardziej mi się podoba. Trochę żal "głów" wyskakujacych wraz z dostępnym interakcjami ![]() Nie podoba mi się za to obecność ikonki komórki przy podobiźnie sima. Wygląda na to, że każdy będzie miał przy sobie telefon z definicji (tak jak w trójce). Jest to głupie rozwiązanie, nie wiem, dlaczego nie można sobie po prostu telefonu dokupić i wsadzić do plecaka? - Grafika - jest bajkowa. Dla mnie to niebywały plus, urealnianie tylko zabiłoby tą grę. Wolę styl Disneya niż Crysisa. Wygląd simów mi raczej odpowiada, mogliby mieć trochę więcej polygonów, ale nie narzekam. Animacje ładne, chyba nawet lepsze niż w trójce. No i podświetlanie obiektów/simów - świetne pomysł, EA - czemu tak późno na to wpadliście?! - Galeria - super. Tego mi brakowało. Ciekawe, jak będzie działała z połączeniu ze dodatkami/akcesoriami/Store. Czy będziemy mogli pobierać z Galerii domy/simów z elementami, których nie posiadamy? Generalnie zarówno w przypadku galerii jak i CAS widać wzorowanie się na Spore. Mam nadzieję, że czwórka nie skończy tak samo. - Emocje - trochę na siłę. Nie podoba mi się połączenie interakcji z cechami simów. Niepotrzebny bajer. - Doczytywanie - nie jest źle. Widać, że po wczytaniu mamy dostęp do całkiem sporej okolicy, nie będziemy zamknięcie na małej działeczce. Myślę, że pocięcie miasta ma swoje plusy - simowie nie będą się za bardzo "rozchodzić" po okolicy i łatwiej będzie zapanować nad rodzinką. To tyle ode mnie (weekend bez internetu i dopiero teraz zobaczyłem filmik). Ostatnio edytowane przez Kasztanek : 20.07.2014 - 21:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
![]()
Nie jestem pewna, ale o ile dobrze widziałam to idzie to do góry, ale pojawiają się chyba tylko 3-4 akcje najbliższe.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Śmierć ze śmiechu jest bardziej niż głupia, ale głowy do góry, zapewne będzie to jeden z pierwszych modów... Komu nie będzie pasowała taka śmierć, to ją sobie wyłączy, ale dla pewności zabrońcie Simom opowiadania dowcipów...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|