![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest to w opcjach gry. Musisz włączyć okienko zawartości zmodyfikowanej. Przy następnym uruchomieniu, zaraz przed wejściem do otoczenia wyświetli Ci sie to okienko i tam włącz obiekty zmodyfikowane (jakoś tak to szło ). I gdy następnym razem uruchomisz grę, dodatki powinny w niej być
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
weszłam do gry i okazało się , ze to mam zaznaczone( a po wgraniu dodatków do downloads to nie wyskoczyło mi przed wejśćiem do otoczenia żadne okienko, po wejściu też nie ;-). a co do tego cepa to po kliknięciu tego CEP_Windows-AutoInstaller.zip wyskakuje mi okno o treści No cookies found!
No valid MTS2 login could be found. Please note that you must be logged into MTS2 to use this server. Reasons for this not working are: * If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security. * Try allowing "modthesims2.com" in your security software for cookies. * MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download. Generated by getfile.php |
![]() |
![]() |
#263 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A jesteś w ogóle zarejestrowana na modthesims2?
Potwierdziłaś rejestrację mailem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
zarejestrowałam się właśnie. Jestem automatycznie zalogowana, a na poczcie swojej nic nie dostałam żeby potwierdzić. Ale tak jak mówię jestem zalogowana, a mimo tego wyskakuje mi to samo okienko.
O kurcze właśnie to wszystko co tam po angielsku jest przeczytałam i zrobiłam wg ich poleceń i mam ten plik CEP_Windows-AutoInstaller.zip jest on spakowany, nie chcę nic zepsuć, więc czy ktoś może mi powiedzieć gdzi go wypakować? Ostatnio edytowane przez lolita : 18.12.2008 - 18:14 |
![]() |
![]() |
#265 |
Reputacja: 11
|
![]()
możesz na pulpit. to tylko plik instalacyjny.
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
zainstalowany. Dalej nic nie mam.
|
![]() |
![]() |
#267 |
Reputacja: 11
|
![]()
hmhm... jakiego rodzaju dodatki ściągałaś? bo jeżeli fryzury, make-up, ubrania itp to sprawdź czy pokazują się w Warsztacie (start-> programy-> EA Games-> The Sims 2 (lub dodatek)-> Warsztat)
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
no i właśnie o to mi chodziło ;p myślę, że teraz wszystkie dodatki będa mi działać. nie wiedziałam co to są te całe meshe! dzięki!
|
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]()
Jak to dobrze jest mieć brata w domu, który zna się na komputerach!! Wszystko mi zrobił ;-) Co i tak było szczęściem, bo on nie cierpi simsów
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]()
Plis powiedzcie mi jak się robi własne dodatki.
Bo bardzo bym chciała zrobić parę fryzur według własnego pomysłu ale nie wiem jak ![]() Nawet nie wiem czy w ogóle się da. Proszę powiedzcie . |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|