![]() |
#261 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
P.S. Czytaj ze zrozumieniem |
|
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
Katara,zachowałeś się jak rozpieszczony bachor.
Naprawdę,używanie PW jako powodów do zbanowania kogoś jest żałosne. Prywatne Wiadomości są po to,żeby móc sobie wygarnąć poza forum,co się o sobie myśli. No ale Ty nie przejmujesz się żadną krytyką,a jak coś to lecisz z płaczem do moderatora. |
![]() |
#263 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#264 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eee...wezwać jakiegoś prokuratora może?=p
Ale i tak jestem po stronie Dominica, nie wiem jak to było w końcu na tym czacie, ale Katara denerwuje mnie i tak. Nie będę się rozpisywać dlaczego. Tylko myśląc, nie ma za co go zbanować, bo za irytowanie innych to nie bardzo... EDIT: I zgadzam się z Chryzantemką ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
ciekawe do kogo poleci, jak bedzie starszy i ktos mu w realu cos powie.
pojdzie na policje ?
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
Nie chodzi o to,żeby dostał bana,raczej żeby odbanowano Wolta i Intenso,bo moim zdaniem zostali zbanowani niesłusznie.
Administracja powinna brzydzić się takimi konfidentami,ja rozumiem że ktoś może pisac do moderatora że x robi to a y tamto,ale to już jest przesada. |
![]() |
#267 |
|
![]()
Też jestem za odbanowaniem Wolt i Intenki.
#268 | |
|
![]() Cytat:
Charyzantemie to co powiedziałeś jest całkowitą prawdą i popieram to, aby odbanowano Wolcika i Leniwca ; p, nawet ja chociaż też jestem 11 chłopakiem, ale nie zachowuję się tak, jak nasz kochany K, chociaż w pewnym sensie też jestem ''rozpieszczony'', ale mam pewne granice . Według mnie on podobnie zachowuje się, jak Magda_Kaulitz . Ps. nie chcę nikogo obrażać |
|
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
Magda nie skarży do modów na użytkowników, a też by miała co im powiedzieć, ona nas wszystkich tylko obraża
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
Ja także jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca. Katara zachowuje się jak zwyczajne dziecko w przedszkolu.
"Plosie pani! Plosie pani! A intensooo mnie przezywa. I Wolt teeeeż!" Nurtują mnie dwa pytania. Czy Katara zachowuje się tak w realu, a jeśli tak to czy dzieci w klasie go lubią? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|