|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gio czyli teraz wiem, że mam się przygotować na bardzo długi komentarz
![]() I dodam, żeby również nie było nie na temat ![]() ![]() ![]() Tak nawiasem mówiąc, to szkoda, że troszkę "zapuściłeś" ten dział z reklamami FS bo zdjęcia w nim są świetne (ja bym w życiu takich nie zrobiła ![]() To chyba tyle, nie będę Ci zaśmiecać FS swoimi nietematowymi komentarzami ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hm... Plakacik bardzo fajny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie wiem, chyba ostatnio mi sie nudzi i stopniowo czytam rozne fs, teraz padlo na twoje;p
przeczytalam wszystkie odcinki i musze przyznac, ze sa naprawde dobre. georgia mimo swojej wredoty jest dosyc zabawna postacia i od razu ja polubilam. mam jednak wrazenie, ze zle charaktery sa zbyt mdle. tak jak kreacja dobrych wyszla ci super, tak ci zli niezbyt mi sie podobaja. brak im 'pazura';p ale oczywiscie to tylko moje zdanie. w kazdym razie na pewno bede czytac dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bonus fajny, Georgia walnęła super minę
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Reputacja: 15
|
![]()
Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze do bonusu
![]() Cytat:
![]() ![]() foda-se Co jak co, ale jak zobaczyłem Twojego posta, to pomyślałem, że zganisz mnie za offtop, albo zbyt dużą liczbę bonusów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam ![]() EDIT: Jest ten bonus, nie wiem czy mi wyszedł, ale jest ![]() ![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 11.07.2010 - 15:54 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Co prawda nie oceniłam jeszcze odcina, ale z pewnością to nadrobie.
Tymczasem oceniam ten bonusik. Bardzo mi się podoba, ale ten House nom tak do końca nie odzwierciedla ideału, ale można na to przymkąć oko- w każdym bądź razie poznałabym. Zdjęcia i teksty są OK. To wszysyko- bardzo fajnie, że masz chęci na robienie takich urozmaiceń . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Haha
![]() Georgia wyszła na tych zdjęciach po prostu przebosko ![]() Teksty też dobre ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
w sensie chodzilo mi, ze z tymi zlymi to takie 'pitu pitu' XD gdzies tam cos niby spiskuja, gdzie indziej cos tam robia, ale w sumie nawet nie robia tego dobrze (jakos wszyscy przezyli;p) i nawet nie wydaja zlowieszczego smiechu! (dobra, tutaj fantazja zdecydowanie wziela gore >D). to takie wiesz, mrowki, ktore mozolnie pracuja i poki co nie widac zadnych efektow. przydaloby sie cos z rozmachem! <ustawia juz cale fs>
wiesz, rozumiem, ze dobro zwycieza zlo, ale wydaje mi sie, ze powinno miec tez rownego przeciwnika ;> no ale dobra NIE CZYTAJ tak sobie tylko snuje swoje podstepne plany a co do bonusa (ostatniego, bo wybacz, ale nie chce mi sie reszty przegladac;p) to mimo, iz bardzo srednio lubie house'a, to teksty sa calkiem fajne! |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Szlag mnie trafi, tak wolno mi ten net dzisiaj chodzi
![]() No ale w końcu fotki się załadowały ![]() Bonus jest świetny... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|