Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.11.2010, 15:38   #261
anjanka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

wgrałam simsy ale jest kolejny problem otóż starsznie wolno sie gra ładuje juz czekam godzine i nic...
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.11.2010, 18:32   #262
Ilona
Guest

zapoznaj się regulaminem forum ,bo pisanie o pirackich wersjach gry grozi banem bodajże permanentnym i nie licz,ze ktoś Ci odpowie na zadane pytanie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 02:38   #263
Color
Guest

Widzisz, dlatego trzeba oryginały kupować. Tak jak ja. : D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 10:09   #264
Katka_Psychopatka
Guest

Cytat:
Napisał Color Zobacz post
Widzisz, dlatego trzeba oryginały kupować. Tak jak ja. : D
To niestety akurat nie daje żadnej gwarancji na poprawność działania gry. Ja mam takie błędy w mojej oryginalnej grze, że przestałam grać w oczekiwaniu na łatkę :/ Wydałam na to g*** kupę kasy i tyle z tego dobrego wyszło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 10:19   #265
anie_1981

Piracka gra tym tylko się różni od oryginalnej, że za nią nie płaciliśmy... To ta sama gra, co oryginalna więc działa tak samo. Ale mniejsza o piractwo, ja też mam takie problemy z grą, że prawie nie gram w Simsy. Obecnie bawię się starym zapisem, sprzed instalacji Po Zmroku więc gra jakoś działa. Ale jak zaczynam grę od nowa, w dowolnym mieście, to po jakimś czasie zaczyna się zabawa w chowanego z moimi ludźmi. Znikają na potęgę.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 17:17   #266
gggia65
Guest

Też chciałam kupić sobie ten dodatek, ale naczytałam się o różnych błędach dotyczących tej samej gry i chciałam sprawdzić jak to będzie na moim komputerze. Pewnie już bym się cieszyła płytką, gdyby nie fakt, iż gra kompletnie nie jest dopracowana. Nie załujecie trochę, że nie poczekałyście z kupnem do poprawienia błędów? To tak samo jak kupiłam podstawową grę - przed aktualizacjami było tragicznie :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 17:27   #267
Wampirencja

Ja napiszę o pewnym tricku, ale trzeba kogoś, kto się na tym zna A mianowicie "zgrać" płytę na komputerek i potem grać tylko z obrazem płyty.
Można też ściągnąć JEŻELI KUPISZ PŁYTĘ (ja nawet jak ściągnę grę, to kupuję i rejestruję oryginalną), to oszczędzi wysiłku, bo płyta jest chroniona.

Bo nie widzę innego powodu, dla którego moja gra jest praktycznie bez błędów, jak to że ją inaczej instalowałam, korzystam z obrazu płyty i nie wchodzę przez launchera. Mojemu koledze samo wchodzenie przez plik startu gry, a nie launchera, przyspieszyło simsy

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2010, 18:29   #268
Chryzantem Złocisty
Guest

czy ktoś ma pomysł,jak inaczej mogę zdobyć książki i przepisy niż kupując je w księgarni?
w Bridgeport okno księgarni mam puste i nie mogę niczego kupić,a nie chcę przeprowadzać simki gdzie indziej,bo jak na razie (odpukać!) tylko w tym mieście gra mi się nie ścina
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.11.2010, 17:44   #269
Searle

Cytat:
Napisał gggia65 Zobacz post
Też chciałam kupić sobie ten dodatek, ale naczytałam się o różnych błędach dotyczących tej samej gry i chciałam sprawdzić jak to będzie na moim komputerze. Pewnie już bym się cieszyła płytką, gdyby nie fakt, iż gra kompletnie nie jest dopracowana. Nie załujecie trochę, że nie poczekałyście z kupnem do poprawienia błędów? To tak samo jak kupiłam podstawową grę - przed aktualizacjami było tragicznie :/
Oni nie dopracują tej gry i nie wyjdzie ona za jakiś czas z poprawkami, tylko zrobią do tego łatki. Więc ja nie żałuję (w sumie wielkich problemów nie mam z nią) że ja mam, bo grę już mam i wiem czego się po niej spodziewać, a nie jest powiedziane że łatki naprawia wszystkie błędy.
stare 22.11.2010, 17:44   #270
Chryzantem Złocisty
Guest

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
czy ktoś ma pomysł,jak inaczej mogę zdobyć książki i przepisy niż kupując je w księgarni?
w Bridgeport okno księgarni mam puste i nie mogę niczego kupić,a nie chcę przeprowadzać simki gdzie indziej,bo jak na razie (odpukać!) tylko w tym mieście gra mi się nie ścina
pomocy :>>>
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania