![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
zapoznaj się regulaminem forum ,bo pisanie o pirackich wersjach gry grozi banem bodajże permanentnym i nie licz,ze ktoś Ci odpowie na zadane pytanie
|
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
Widzisz, dlatego trzeba oryginały kupować. Tak jak ja. : D
|
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
To niestety akurat nie daje żadnej gwarancji na poprawność działania gry. Ja mam takie błędy w mojej oryginalnej grze, że przestałam grać w oczekiwaniu na łatkę :/ Wydałam na to g*** kupę kasy i tyle z tego dobrego wyszło.
|
![]() |
![]() |
#265 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piracka gra tym tylko się różni od oryginalnej, że za nią nie płaciliśmy... To ta sama gra, co oryginalna więc działa tak samo. Ale mniejsza o piractwo, ja też mam takie problemy z grą, że prawie nie gram w Simsy. Obecnie bawię się starym zapisem, sprzed instalacji Po Zmroku więc gra jakoś działa. Ale jak zaczynam grę od nowa, w dowolnym mieście, to po jakimś czasie zaczyna się zabawa w chowanego z moimi ludźmi. Znikają na potęgę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
Też chciałam kupić sobie ten dodatek, ale naczytałam się o różnych błędach dotyczących tej samej gry i chciałam sprawdzić jak to będzie na moim komputerze. Pewnie już bym się cieszyła płytką, gdyby nie fakt, iż gra kompletnie nie jest dopracowana. Nie załujecie trochę, że nie poczekałyście z kupnem do poprawienia błędów? To tak samo jak kupiłam podstawową grę - przed aktualizacjami było tragicznie :/
|
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Ja napiszę o pewnym tricku, ale trzeba kogoś, kto się na tym zna
![]() Można też ściągnąć JEŻELI KUPISZ PŁYTĘ (ja nawet jak ściągnę grę, to kupuję i rejestruję oryginalną), to oszczędzi wysiłku, bo płyta jest chroniona. Bo nie widzę innego powodu, dla którego moja gra jest praktycznie bez błędów, jak to że ją inaczej instalowałam, korzystam z obrazu płyty i nie wchodzę przez launchera. Mojemu koledze samo wchodzenie przez plik startu gry, a nie launchera, przyspieszyło simsy ![]()
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
czy ktoś ma pomysł,jak inaczej mogę zdobyć książki i przepisy niż kupując je w księgarni?
w Bridgeport okno księgarni mam puste i nie mogę niczego kupić,a nie chcę przeprowadzać simki gdzie indziej,bo jak na razie (odpukać!) tylko w tym mieście gra mi się nie ścina |
![]() |
![]() |
#269 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |