![]() |
#261 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ogradzając ogród i zamykając furtkę. Wtedy jednak przez cała noc będą Ci jęczały pod drzwiami
![]()
|
![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zombie mogą też pojawić się w obrębie ogrodzenia, tak więc furtki za wiele nie dają. Można użyć tych doniczek i zbudować coś na kształt szklarni, wtedy nie wejda, bo nie mogą wejść do budynku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Mam takie pytanie chciałam urządzić przyjęcie z prezentami, ale okazało się że jest mało miejsca na dywanik i usunęłam większość rzeczy z domu i nie było nadal tego dywanika. nie wiecie czemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przyjęcie z prezentami wymaga miejsca nie tylko na dywanik ze stosem prezentów ale przede wszystkim dla gości którzy będą siedzieć na kanapach i podłodze na przeciw stosu z prezentami i obserwować innych simów otwierających prezenty. Może masz za mały pokój w stosunku do ilości zaproszonych gości?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
agatatoka - Jak właśnie Bindi mówiła,za mały pokój,a z resztą na te przyjęcie nie trzeba dużo rzeczy kupować. Wystarczy przestawić w jakieś miejsce fotele (możesz się dopomóc kodem Moveobjects on),i trochę przestrzeni do prezentów,ponieważ simowie stoją prawie wszędzie,i podchodzą po te prezenty z każdej strony.
![]()
![]() |
#266 |
|
![]()
Dzięki wam, poprzestawiałam wszystko i ten dywanik wrzuciło mi do najmniejszego pokoju, a nie tam gdzie planowałam, ale nie ważne. Fajnie że się udało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Mam takie pytanie, czy wy też macie problem z Klubem Lodowym ? Mianowicie pobieracie go, ale nie ma go w grze? Mnie to już wkurza bo za pierwszym razem jak go pobrałam to wszystko było okej, tylko później jak zrobiłam nowy save gry to nagle Klub Lodowy zniknął, a jak go jeszcze raz pobrałam to i tak go nie ma...
![]() |
#268 |
|
![]()
Co się właściwie dzieje w ten specjalny dzień w zimę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
A czy można zapisywać projekty swoich własnych pomieszczeń? Bo można oglądać i umieszczać gotowe już zaimplementowane, ale ja nie mam pojęcia czy i jak można własne pokoje zapisać i potem stawiać gotowe?
![]() |
#270 |
|
![]()
Absolem, niestety nie można zapisywać swoich pokoi. Można korzystać tylko z tych będących już w grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|