|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
kiedys gralam rodzinami Maxisa ale jak musialam znow instalowac to mi sie nie chcialo :/ no ale mialam tak
nina byle z tym donem nie mieli dzieci ale gdy zobaczyla ze jo zdradza z to pokojuwko kasio to wrucila do swojej siostry :/ dina taka sama jak zawsze została najwyzszo posode w karierze polityk kasandra zakochala sie w tym murzynie ( nie wiem jak on ma na imie ) i zyli dlugo i szczesliwie mortimel szybko zmarl ( wkurzal mnie ) bo chodzil do moich simow i wrzeszczal na nich pewnie za podglodanie go prze teleskop a z rodzino biedak nie nie robilam z marzycielami tez rzynajmniej tak pamietam xD pozdrawiam mocniutko wszystkich |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja gram w TS2 od wczoraj a już mój sim ożenił się z Niną Kaliente (która jest teraz w ciazy) a jej siostra zgineła.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Miłowo:
Ćwir: Kasandra zerwała z Donem i wprowadziła się do Marzyciela(jak mu tam? :shifty: ) i planują ślub. Ojciec Kasandry i Aleksander zostali w domu(nie opiekuję się nimi )Marzyciel: Stary Marzyciel chce wziąć ślub z Kasandrą. Szczepan wskrzesił swoją matkę Mariolę i się wyprowadzili i są na razie w skrzyni rodzin Szczepan nie może skontaktować się z Lilianą i już coś podejrzewa... ![]() Kaliente: Dina siedzi sama w domu i nie planuje już ślubu z Ćwirem (kurcze jak on się nazywa?), a Nina chajtnęła się z Donem i mają bliźniaków Samantę i Hektora ![]() Lotario: Don odpuścił sobie Kasandrę i ożenił się z Niną Kaliente Biedak: Balbina(w ciąży jeszcze ze swoim byłym i nieżyjącym mężem) wzięła ślub z Romanem Linijką który wprowadził się do nich ze swoją córką (zapomniałam imienia). Damian myśli że Andżelika jeszcze go kocha ,no ale cóż . Błażej jest już dzieckiem i chodzi do szkoły i na razie wiedzie mu się dobrze ![]() Przyjemniaczek: Marysia i Daniel odnowili swoją miłość i mają trojaczki (OMG!!!)Asię, Filipa i Klaudię; Andżelika i Liliana powoli się godzą, ale jeszcze są wrogami; znalazły miłość u bliźniaków Przytulniak - Liliana u Feliksa, a Andżelika u Maksa i planują iść na studia. Andżelika zaszła przedtem w ciążę z Damianem Biedakiem, ale niestety poroniła kilka godzin przed porodem. Od tamtej chwili nie nawidzi swojego byłego, a Liliana nie może i nie chce znaleźć sposobu na powiedzenie Szczepanowi że z nimi koniec. ![]() ________ Najwięcej rozpisałam się u Przyjemniaczków, bo to moja ukochana rodzinka by maxis . W innych miastach ani razu jeszcze nie byłam i na razie nie planuję Pozdrawiam :* |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja gram głównie Hakami. Więc...
Jan - jest obecnie emerytem. Doczekał się posady chirurga. Romansuje ze swoją synową, Martą, schodzi się i rozchodzi z Esmeraldą xD Esmeralda - jest emerytką i rekinem biznesu. Pół swego dorosłego życia romansowała z Kazikiem Koksem. Ona i Jan doczekali sie oprócz Lucynki, jeszcze 2 dzieci, Marcelego i Anastazję. Lucynka - wyszła za Maksa Cienia, mają synka w wieku małego dziecka, Aleksandra. Rzadko nimi gram xP Marceli - od niedawna jest dorosły. Ożenił sie z Martą Słomką i spodziewają się dziecka. Chce isc w slady swego ojca i zostać chirurgiem. Nic nie wie o romansie żony z Janem. Anastazja - Jest nastolatką i dziewczyną Ruperta Eleganta. Aspiracja - chęć bogactwa. Tak jak mama...xP |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
A ja w Milowie stworzylam dwie lesbijki (jedna barbietta, druga ulozona bizneswoman) i ta barbietta zakochala sie w Donie i on jej dzieciaka zrobil
. Dzieciak jest teraz na studiach ze swoja narzeczona, barbietta jest juz emerytka, a w Dona nie gram i nadal jest w tym samym wieku co byl *_*.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
U Ćwirów: Mortimer dalej romansuje z siostrami Kaliente. Kasandra wyszła za mąż za Marzyciela.
U Przyjemniaczków: siostry się pogodziły, dorosły i wyprowadziły. Ożeniły się z tymi sympatiami. Małżeństwo się pogodziło lecz Daniel nadal romansuje z kasią Langerak. później jednak jego żona go zdradziła (nie pamiętam imienia) i jest w ciąży z Mortimerem U Biedaków: Bachory odchowane, a ta babka(ich matka) ma nadwage i jest zaręczona z jakimś facetem którego sama stworzyłam. U Dona: mieszka teraz z jedną z sióstr Kaliente ( tą z ciemnymi włosami) prowadzą własny biznes (kwiaciarnię w przybudówce do jego domu ) U sióstr Kaliente: tą siostrą blondynką mało co gram, raz próbowałam zrobić z niej wampira ale nie chciała co ją wampiry odrzucają. No to na razie tyle
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja gram tylko w Miłowie xP bo jest najlepsze (no i też w moim mieście)
Ćwirowie : Mortimer ożenił się z Diną ale zerwał z nią bo zdradziła go z Donem. Stworzyłam mu ekstra-podobną do orginału Belle i jest razem z nią. Kasandre Don rzucił przed ołtarzem i orzeniła się z Marzycielem, Aleksander i nastolatek mnie nie obchodzą. Kaliente : Dina mieszka sama. W wielkiej depresji porzucona przez Mortiego została odrzucona przez wszystkich. Nina jest w ciąży z Donem i mieszka z nim. Przyjemniaczek : Bliźniaczki się nienawidzą. Marysia i dzieci mieszkają teraz sami, bo Daniel zdradził Marysie i się rozwiedli. Teraz Daniel mieszka z Kasią Lengerak i są ożenieni. Mają adoptowane dziecko. Biedak : Balbina ma kilku kochanków. Damian zaraz dorośnie i dalej ma tą samą sympatię. Balbinka zrobiła się na laske i mieszkają w ekstra-willi marzeń (no możę nie aż takiej ekstra )Marzyciel : Dariusz ożenił się z Kasandrą Próchnami nie gram xP |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja w Dziwnowie przerobiłam chatę tych trzech kolesi - braci co mieszkają pod wieżą i zachodzą w ciążę z kosmitami. Zrobiłam im mega wypas z oranżerią, wieżę zostawiłam no i na skutki nie trzeba było długo czekac - dwóch zielonych synów i jedna córka. Teraz oni samotnie wychowują dzieci i jest git. Na wieżę zabrałam schody - dosyc mam już tych ciąż... Dziewczyny - o ciąży w durny sposób w blogu-serialu łazienka na www.lazienka.pl
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Wszystko przez kosmitów - lazienka tivi oczywiście...
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Po freinstalce przerzuciłam się na Dona. Więc...romansował i romansował, ale wkońcu poznał prześliczną simkę Alaine. Po raz pierwszy naprawdę się zakochał i dzięki wspaniałemu boolpropowi zmienił aspirację na chęć założenia rodziny. Obecnie Alaina i Don mają 2 synów - bliźniaków, Danny'ego i Calvina oraz dwie córki Patty i Chloe.
Chloe właśnie skończyła studia na wydziale psychologii. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|