![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście w życiu nie miałam bliźniaków.
I nie wiem czy ktoś tu już mówił, ale jest kod na owe dzieci. ![]() twinzr2cute (wpisać chyba podczas ciąży). Tylko nie wiem, czy potrzeba NŻ |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
Trze wpisać kod!!!
Forcetwins P.S. Albo,ći którzy mają WB niech zjedzą sernik przed "Postaraj sie o dziecko" ![]() *Nikara,takiego kodu nie ma |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
a u mnie to tylko wystarczy jak klikam simem na simke to wychodzi mała simka a jak simką na sima to mały sim
Dacie mi kod na blizniaki? Ostatnio edytowane przez Byku : 23.08.2007 - 17:18 |
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
Masz wyżej...
Forcetwins- u mnie działa. |
![]() |
![]() |
#275 |
Reputacja: 10
|
![]()
słuchajcie, jak simka jest w ciąży nic już nie zdziałacie.To jest już zamówione co do ilości dzieci.Jak tylko simka zachodzi już wtedy można insimenatorem sprawdzić ile ich będzie.I tak samo można insimenatorem zmienić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
Znam sposób na bliźniaczki! Najpierw trzeba wpisać kod: "boolProp TestingCheatsEnabled true", chyba każdy to zna. Istnieje kod na bliźniaki: "twinzr2cute". Nie wiem tylko kiedy go trzeba wpisać.
|
![]() |
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
U mnie dwa razy egzamin na bliźniaki zdał sposób:
Zanim simce urośnie brzuch (np. będzie wymiotować lub będzie ją bolał brzuch) wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true zaraz po tym wpisać kod Forcetwins. Następnie kliknąć simką z wciśniętym klawiszem Shift na samą siebie i wybrać opcję "ForceTwins!". |
![]() |
![]() |
#279 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Odnośnie sposobów na bliźniaki. Sprawdzałam parę najbardziej znanych sposobów, niestety mi się nie udało. Chyba sprawdzę parę innych i naprawdę interesujących, które podaliście. TYLKO RAZ udało mi się zrobić bliźniaki, a to tym sposobem: wpisałam kod boolprop testingcheatsenabled true, kliknęłam (trzymając Shift) na simkę i wybrałam opcję "Spawn.../Tombstone of L and D". Pojawił się nagrobek, na którym kliknęłam (bez shifta) i wybrałam "Make me alien pregnant". Potem kliknęłam jeszcze i wybrałam opcję "Speed up my pregnancy", żeby przyśpieszyć ciążę. Tuż przed porodem zapisałam grę, bo zawsze tak robię. Po zapisaniu Simka zaczęła rodzić. Myślałam, że będzie to normalny poród, a tu suprise - na moim monitorze widnieje napis "W rodzinie są teraz DWA nowe maluchy!". Zdziwiłam się. Nie zapisując, wyszłam z parceli i ponownie weszłam. Simka znowu urodziła bliźniaki. To akurat był wyjątek, przypadek losowy. Dlaczego? Bo wiele razy tak robiłam z innymi simkami, a tylko tamta urodziła bliźniaki. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, zapraszam na PW, bo do tego tematu raczej nie wrócę. EDIT: Wróciłam ![]()
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 07.10.2007 - 14:02 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
To ja poszukuję dobrego sposobu na dziewczynkę.
To dla mnie BARDZO ważne =C Myślałam nad tym,żeby w łóżku kliknąć simem na simkę i wybrać opcję "Postaraj się o dziecko",ale ja potrzebuję sposobu takiego na 100000 procent =/ Macie jakieś naprawdę pewne sposoby?Czy pozostaje mi zapisywanie gry podczas porodu i wczytywanie dopóki nie będę mieć dziewczynki? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |