![]() |
#271 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam Abrakadabrę i jak powrzechnie wiadomo, by zarobić należy pokazywać sztuczki na scenie. Rozumiem, że mój sim jest przystojny, ale nie wiedziałam, że przez niego na scenie będą się dziać takie rzeczy...
![]() Od tej pory za każdym razem jest tyle asystentek na scenie ^^"
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
hehe.. nigdy sie z czymś takim nie spotkałam.musze koniecznie wyprobować!!
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
Wampiercjo jak takie cos Ci sie zdarzylo....
Ps.Skad masz taka twarz?? |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
a jak pokazujesz jakąś sztuczkę to co się dzieje - uczestniczy jedna czy wszystkie?
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Mi kiedyś wieczorem jak sim przyjechał z pracy to wyskoczyła tabliczka z napisem że przez niego ważny klient został ośmieszony i zostaje zwolniony takie tam duperelki a potem on ciągle płakał!Stał w miejscu i płakał!Biedaczek.Nie chciał nic robic .Wyglądał jak wmurowany w ziemie.I tak do rana.
|
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
Zdażyły mi sie dziwne rzeczy...
Kupiłam obraz jakiejs babki..(jest taka półka z obrazami)..Powiesilam ja na scianie..Kazalam dzieciakowi ogladac go i nagle slysze ze ta babka krzyczy a dzicku pokazuje sie w chmurce ten obraz i mdleje..Zobaczcie sami.. ![]() ![]() A dorośli natomiast klaszczeli..z radosci... Druga sprawa..Przyszedl do tego samego domu..Facet ktory gra na starowce..(nie pamietam jak sie nazywa..Zobacie!! ![]() ![]() Przyszedl noca i nie chcial pojsc!! Wiec go wykaslowalam ale nastepnej nocy powrocil.. Ps.Teraz zdjecia powinny dzaialac.. |
![]() |
![]() |
#278 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]()