|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nie wiem czy tego już nie było ale :
O co chodzi w pamiątkach z wakacji (tej walizce przy wspomnieniach ) jest tam takie coś : -Iść za przewodnikiem który pokarze mi 5 nowych widoków (czy jakoś tak) ??? |
|
|
|
#3 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Trzeba simem kliknąć na przewodniku, który stoi na parcelach wakacyjnych przy telefonie i zamówić różne wycieczki. Jak zamówisz 5 to spełnisz to pragnienie, jak 9 to spełnisz kolejne
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mam pytanie. Na tej wysepce Twikki(?) mam takie wspomnienie wakacyjne "tańcz w spódniczce z trawy na plaży bla bla bla...". Jak mogę je zrealizować?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jedź na parcelę publiczną. Zaczaj się gdzieś w pobliżu głośnika [umieszczone zwykle na zewnątrz] i poczekaj aż zjawi się jakiś Sim [najczęściej w 'trawowym' przebraniu, chociaż niekoniecznie] i zacznie wywijać. Kliknij na niego i wybierz opcję 'dołącz do tańca hula'.
Nie musi być na plaży, przynajmniej mi 'zaliczyło' wspomnienie, chociaż nie tańczyłam nad morzem
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Dankjee, udało się ^^!
1. O. A teraz mam pytanie. We wskazówkach gry jest napisane, że odpowiednia kombinacja pamiątek na półeczce coś tam daje. No, i wie ktoś może jaka to kombinacja? o! Znalazłem na jakimś forum: Cytat:
Ostatnio edytowane przez ILovMatGordon : 25.12.2008 - 23:04 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ad. 2
Nic ? x) |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jeśli mój sim kupi domek letniskowy będzie mógł tam zamieszkać? Czy tylko wyjeżdżając na wakacje zatrzymywać się tam?
|
|
|
|
#9 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
I proszę nie pisz po trzy posty, bo jeszcze nie jesteś aktywowanym użytkownikiem, dlatego Twoje posty musza przejść przez moderację. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Zapytam w tym temacie, ponieważ nie wiem, gdzie indziej to zamieścić.
Jeśli się da, to jak wyprowadzić jednego sima z domu? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|