|
![]() |
#2 | ||||||
Reputacja: 10
|
![]()
dziękuję wam za tak liczne komentarze, aż mi się morda cieszy
![]() Cytat:
![]() Silver rozpisałaś się nieziemsko ![]() to może odpowiem na kilka Twoich ocen, w ramach tego, że bardzo to doceniam :3 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() swoją drogą, kiedyś może przedstawię tu Chrupka >D Cytat:
![]() oki, no więc teraz mój kolejny twór, który liczy sobie już trochę czasu :3 zapamiętałam sobie ten komentarz :3 tak więc z dedykacją dla Silver, za jej długiego posta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :3
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]()
Ochhh!
![]() ![]() ![]() Trzeba było nadrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze..teraz przejdę do rzeczy. Naama jest po prostu genialna! ^^ Jest idealna i nawet nie wygląda jak demon. Wręcz przeciwnie. Wszystko ma bardzo proporcjonalne i te oczka ♥ ja to mam gust xD <skromność> Na ostatnim zdjęciu wyszła świetnie. Ja wiem co tu jeszcze opisywać?... Chyba i tak Ci już pocukrowałam ![]() Sceneria też niczego sobie. Taka klimatyczna. Moja ocena to 100/10 (głównie za ostatnie zdjęcie ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]() Ogólnie rzecz biorąc, nie przepadam za niestandardowymi Simami (właściwie nawet sama nie wiem, dlaczego), ale trzeba przyznać, że Naama ma nieziemską urodę. Zastanawia mnie, skąd bierzesz te cudowne skiny (bo to nie pierwszy taki użyty przez Ciebie w tym temacie); mi się jakoś takie nie rzuciły specjalnie w oczy, chociaż może dlatego, że też nieszczególnie się za takimi rozglądałam? Hmm, ale chyba chciałabym to zmienić... Ten jest FANTASTYCZNY, taki jesienny, już go kocham!
Naama ma bardzo drobną twarzyczkę, po prostu śliczne usta i te oczy, wow. Bardzo lubię taki kształt brwi, aczkolwiek jeśli o grubość chodzi, to zdecydowanie wolałabym szersze. Zdaję sobie jednak sprawę, że przy takim skinie mocne, wyraziste brwi zniszczyłyby cały jego urok, więc czepiać się nie będę. Prezentacja jest świetna, tylko czemu ta Simka taka smutna? Z takim wyglądem byłabym chyba najszczęśliwszą istotą pod słońcem. ![]() Ocena wiadoma, więc pisać chyba nie muszę. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]()
haha ok, więc wstawię tu chrupencjusza >D
Malin, co do skinów, to są tutaj :3 http://www.modthesims.info/browse.ph...howType=1&gs=0 Cytat:
![]() dziękuję wam dziewczyny za komentarze, jesteście kochane :3 może ktoś jeszcze? ^^
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Simka na prawdę mi się podoba
jest taka delikatna, a zarazem diabelska ![]() jej rysy twarzy są genialne *_* jedynie nie podoba mi się ubranko :// a i prezentacja też miodzio no i fajne imię, Naama ![]() 1111111111111111111111111111/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ummm, ona jest niezwykle zjawiskowa
![]() Rzeczywiście - jak wspomniał już Ruiku - simka ma przepiękne rysy twarzy. Poza tym podobają mi się jej usta i - uwaga - nosek ![]() Oczy również są świetne, ale chodzi mi bardziej o kształt, bo jednak nie mogę przekonać się do tych ciemnoniebieskich gałek ocznych ( ![]() ![]() Bardzo podobają mi się jej włosy, no i plus za to, że świetnie ''dobrałaś'' kształt twarzy, co nie jest łatwe przy takich fryzurach. Musisz zmienić brwi. Te, których tutaj użyłaś są zdecydowanie za cienkie i za mało wyraziste. Mnie to przeszkadza, nie wiem, jak innym. Nie podobają mi się te rogi. Może dlatego, że są za wąsko( ![]() Muszę przyznać, że skin jest naprawdę fajny. Możliwe, ze gdybym miała taki w trójce, to bym go nie użyła, więc no cóż... plus za odwagę. W ogóle należy Ci się plus za to, ze kombinujesz, tworzysz simów ''nie ludzi'' bo to wymaga użycia ogromniej ilości wyobraźni (której Ci nie brakuje, biorąc pod uwagę Twoje fs ![]() Dobra, teraz czas na prezentację. Jest niezwykle klimatyczna, pierwsze zdjęcie wyszło świetnie. Rzut na twarz jest ''dokładny'', przy czym nie jest sztuczny. Dobrze, ze nie wygląda niczym fotka z policyjnych akt, czy coś ![]() A więc: Prezentacja - tak. Wygląd simki - tak. Pomysł - tak. Trzy razy tak. Przechodzisz dalej!- ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Fiu, fiu. Dałaś czadu.
![]() Jedyne, co mi się w niej nie podoba, to kształt nosa. Za to oczy biją wszystko na głowę. Mistrzostwo. 10/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nigdy jeszcze tutaj nie komentowałam, (jestem nowa
![]() więc postaram się nadrobić straty ![]() Obejrzałam wszystkie twoje simy i simki i krótko stwierdzam, że są świetne/ni. Właściwie wszyscy mi się podobali, czasami nawet od nie których twoich simek/simów nie mogłam oderwać oczu. ![]() Zawsze świetna prezentacja i pomysł na nią. Co do ostatniej simki po prostu dałaś czadu ![]() Prezentacja jest BOSKA! Z niecierpliwością czekam na kolejną simke albo sima ![]() Pozdrawiam
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|