|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta wersja loga nie do końca mi się podoba, kojarzy mi się z logo gry na urządzenia przenośne (tablet czy komórka). Być może dlatego że logo trójki było nieco bardziej złożone.
Zastanawia mnie co ma znaczyć "powrót do pierwszych odsłon gry". Przecież chyba nie zamierzają wrócić do zamkniętych parcel? ![]() Jak dla mnie, miło by było gdyby pomyśleli trochę o graczach którzy grają w dużej części dla budowania domów. Czyli więcej niż 2 rodzaje schodów, możliwość ustawiania drzwi i okien na połączeniu dwóch kratek (nawet z kodem się tego teraz nie da zrobić), trochę lepszy system budowania dachu bo teraz trzeba się czasami nieźle namęczyć żeby jakiś fajny efekt uzyskać. A - i limit 5 pięter jest irytujący zwłaszcza kiedy gra liczy za piętro fundamenty i fryz... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może za bardzo się nakręcam, ale jeśli zrobią wszystko o czym tu napisali, to będzie mega i czuję, że kupię czwartą część w ciemno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Gdybym Ja robił The Sims 4 pobawiłbym się trochę historią, żeby była jak, powiedzmy, 10 lat po The Sims 2. Nie to, że nie lubie tego, co się dzieje w trójce, ale tam jest najzwyczajniejsze "masz i graj". Nie chcę aby tak wyglądała czwórka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
No z tym logo to faktycznie kombinują, wygląda zupełnie, jakby do grafiki dobrał się Microsoft. Jeszcze trochę, a może zobaczymy kafelki zamiast porządnego menu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja powiem tyle, że jak ma to wyglądać tak, jak pokazano w linku, zapodanego przez kogoś już, to ja podziękuję :]
@up - BRAWA DLA TEGO PANA ![]() Mam podobne zdanie :>
To co zwiemy różą pod inną nazwą równie pięknie by pachniało... Ostatnio edytowane przez anizali : 25.07.2013 - 13:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dla mnie logo jest piękne, nie wiem czego wy chcecie
![]() Fajnie, że dużo ludzi pracujących przy 1 i 2 wzięło się za czwartą część. Mam nadzieję, że tym razem te jakże obiecujące zapowiedzi, znajdą odzwierciedlenie w rzeczywistości. Moim zdaniem, simy z pierwszej opublikowanej grafiki (z oczami) nie wyglądały źle, choć fryzury były tragiczne ![]() Ogólnie jestem dobrej myśli, a jeśli skopią tę grę, to trudno, najwyżej nie zarobią moim kosztem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() //Gingers: Za duży obrazek! Ostatnio edytowane przez Vanitas : 25.07.2013 - 13:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
nie mówię, że ktoś tutaj, ale ogólnie spotkałem się z wieloma opiniami, że logo jest "be", bo ma kryształek i "The" w złym miejscu. Dla mnie to logo właśnie bardzo dobrze się kojarzy, jest proste, ale nie przesadzajmy, że aż tak jak kafelki z W8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jak dla mnie "The" może być tak nad "i" jak i przed "s". Ale wersja bez kryształka (ta która wisi nad forum) bardziej mi się podoba
![]() ![]() Gingers: Sorry! ![]() //Gingers: Spoko, każdemu się zdarza ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 25.07.2013 - 13:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|