![]() |
#271 |
Reputacja: 11
|
![]()
przespałam się z tym wszystkim i dla mnie póki co najbardziej podejrzani są ddo, bjork i spc... i na jedno z nich zagłosuję dziś.
|
![]() |
#272 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jedyny wniosek jaki mi się nasuwa na temat śmierci Malfuriona to taki, że pojawiły się na niego głosy wcześniej, więc mafia postanowiła to wykorzystać w jakiś sposób. Pewnie wiedzieli, że połączymy ostatnie głosy mieszkańców na niego z jego zgładzeniem przez mafiosów i utopimy się w teoriach.
Powrotu Meryam nie rozumiem, chociaz się cieszę. Hm, może Libby się machnęła XD |
![]() |
![]() |
#273 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#274 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Kiedy mafia kogoś zabija, to Libby nie powie nam, czy zginął Cattani, Szantażysta czy mafioso. Info o śmierci mafiosa otrzymujemy tylko jeśli sami go zabijemy.
![]() |
#275 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Dokładnie, info typu "winny/niewinny" pojawia się tylko w głosowaniu mieszkańców, nie przy śmierci z rąk mafii
![]() I w zasadzie to 3 na 19, bo przez całą mafię jak dotąd zginęła tylko jedna osoba - Malfurion. Szczerze mówiąc to dużo by ułatwiło gdyby rozprawić się z nieaktywnymi jeszcze w trakcie gry. No bo bądźmy szczerzy, od 3 dni toczy się gra, a niektórzy odezwali się RAZ. Zauważyłam jedną osobę, która w ogóle się nie odezwała. Po prostu nie rozumiem po co trzymać takich ludzi w grze, ale ok, minęły "tylko" trzy dni od rozpoczęcia, może się odezwą... a może nie.
#276 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ale czy ci, którzy nic tu nie napisali (tylko Kafelove czy ktoś jeszcze) przeglądali ten temat, widział ich ktoś? Bo jeśli śledzą co się tu dzieje i nie napisali nic to jest to dosyć dziwne. Jeśli ich tu nawet nie było to ban dla nich a my bawimy się dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Reputacja: 14
|
![]()
Może zacznę od tego czemu tak szybko zmieniłem zdanie z Bjork
![]() Po śmierci Malfuriona uznałem, że jeśli będę sam podejrzewał Bjork skończy się to waszym zbędnym zainteresowaniem, czyli atakowaniem ![]() ![]() Teraz chciałem poruszyć jedną kwestię ![]() Nie wiem czy pamiętacie, ale w poprzednich mafiach ha, ha znowu.. było identycznie. Ja pisałem dużo i bez sensu - jak zawsze. Podejrzewałem wielu ludzi i szybko zmieniałem zdania, a wy o to się czepialiście po czym szybko mnie zabijaliście. A później mogłem sobie jedynie popatrzeć na posty ala "a jednak nie - ups" Jeśli chodzi o to kogo ja podejrzewam - na chwilę obecną nikogo. Jedyne co myślę, że Meryam i Pink nie są w mafii? Dlaczego? Bo ich dwoje podejrzewałem od samego początku, ale nie wiem czy zauważyliście... Przez całą mafię zostawiali różne poznaki (nie wiem czy świadome), które udowadniały ich niewinność. I właściwie sam nie pamiętam jakie, ale pamiętam, że w tamtej chwili myślałem, że właśnie się zdradzili (oczywiście bycie mieszkańcem) . Możliwe, że się mylę, ale nie sądzę. I, żeby nie było. Nie staram znaleźć sobie sprzymierzeńców. Bo wcale nie odwracam uwagi od siebie. I nie wiem czy zauważyliście, ale wychylanie i bycie mafiosem lub inną ważną rolą jest cholernie głupie. Czy w historii mafii, była osoba, która pisała dużo i nie była podejrzewana? Na prawdę myślicie, że to taki dobry ruch na odwrócenie uwagi? Więc zaskoczę - nie. Gdybym miał jakąś ważną rolę to pewnie bym siedział cicho bo krzyczenie "ON JEST WINNY, ONA I ON TEŻ" prowadzi do własnej śmierci. I gdybym był mafiosem na pewno bym o tym pomyślał. ^ A jeśli pisanie takiego posta ma być taktyką? To pewnie pomyślałbym o tym na samym początku ataku na mnie ![]() Dziękuję, idę się myć ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Reputacja: 33
|
![]()
@up Ale skoro byłeś aktywny w innych edycjach i teraz, gdybyś był mafiozem, i postanowił być mniej aktywny, to też wyraźnie zwróciłoby na Ciebie uwagę
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
E tam, argument z siedzeniem cicho jest z dupy wzięty, że się tak pięknie wyrażę. Dlaczego? Bo każdy może być głośno i każdy może być cicho.
Bo nie chodzi o ilość postów, tylko o treść. A u ciebie Ciastku, to treść budzi wątpliwości.
#280 |
Reputacja: 14
|
![]()
A mi się wydaje, że dzisiaj zginę tylko dlatego bo podejrzewałem Bjork, bo gdyby nie to wszystko byłoby w porządku
![]() I nie chodzi o ilość postów (strasznie się na to uwzięliście), tylko o to, że mówię o swoich podejrzeniach często i wcale ich nie kryję - o to chodzi. A napisałem to tylko dlatego bo zawsze, gdy ktoś tak robi jest przez was prędzej czy później atakowany i okazuje się niewinny ![]() Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 27.08.2015 - 14:44 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|