![]() |
#2811 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dostał ktoś ostatnio Demo? U mnie nic, tak więc raczej na pewno dostanę Demo razem ze wszystkimi pozostałymi graczami. EA i te ich "mądre" pomysły... Za wiele im to nie da, bo chociaż bardzo chcę się pobawić w tworzenie Sima, to w granie nim już niekoniecznie
![]() I jeszcze odnośnie całej kolekcji TS2, to wolę jednak instalować z płyt. Origin musiałby ściągnąć 12 GB z neta, ściągałby cały dzień. Niby jest to jednorazowa akcja, bo nie kazałabym mu kasować instalek, ale ja mam porobione obrazy płyt, które leżą na zewnętrznym dysku i instalacja przebiega mi sprawnie i w miarę szybko. Tak więc chyba nie skorzystam. Ktoś pisał o kluczach rejestru pozwalających na nie instalowanie gry za każdym razem jak instaluje system, jak to zrobić? Bo bym chciała tak mieć do wszystkich gier, instalacja ich jest żmudna i czasochłonna. Cała kolekcja TS2 i TS3, kolekcja Tomb Raiderów i jeszcze parę innych gier... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 03.08.2014 - 10:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2812 |
|
![]()
Ostatnio ktoś gdzieś pisał, że akcja z losowaniem demo ma się skończyć i potem zostaje tylko czekać do tego dwunastego.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Anie - problem w tym, że origin nie zostawia w tym przypadku instalki - nawet jeśli masz zaznaczone, żeby ich nie kasować.
Sama się na to nadziałam ![]() Cytat:
Ale spokojnie, 12 już niedługo ;] Premiera za miesiąc. Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio coś ucichło jeśli chodzi o newsy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 |
|
![]()
Liv, to cisza przed burzą (końcem embargo)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 |
|
![]()
Byle to były jakieś pomyślne niusy !
![]() Nudno tak w tym dziale się zrobiło... Mogliby znowu dać niusa, dobrego czy złego, żeby było o czym pisać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 |
Reputacja: 22
|
![]()
Jutro koniec embargo z Creator's Camp. Miejmy nadzieję, że będziemy mieli wysyp newsów..
O 16 naszego czasu kończy się embargo. Bądźcie w gotowości ![]()
Ostatnio edytowane przez Shattered : 04.08.2014 - 08:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
|
![]()
Konie embarga, dawać niusy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
|
![]()
Już wiele nowinek się pojawiło, a tutaj cisza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 |
|
![]()
Czy ja wiem, czy to takie nowości. Park już widzieliśmy.
A ekran wyboru parceli wygląda strasznie... http://oi61.************/2qi3255.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na szybko obejrzałam nowe zdjęcia z gry, na filmik nie mam czasu, bo zaraz muszę wychodzić z domu
![]() Zdjęcia są świetne, dobrze, że już tylko miesiąc do premiery ![]() Szalenie podoba mi się grafika w tej grze, ilość obiektów i wygląd simów. Patrząc na zdjęcia wydaje się, że simy będą miały mnóstwo zajęć do wyboru.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|