|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
vanesska, tu masz opisane co trzeba robić, by mieć dodatki w grze bez użycia launchera:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55400 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no niewiem.. kiedys cos robilam z ddatkami wedlug jakiegos poradnika i fakt ze mialam dodatki ale tez i niebieskie parcele.. nie jestem dobra w tych plikach, rozszerzeniach itd. a niechce sobie rozwalic calej gry..
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dlaczego jak daje na kamień - "szlifuj" to on mi znika? myslałam ze będą one coraz ładniejsze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Na oszlifowany kamień trzeba poczekać do następnego dnia aż przyjdzie pocztą, a jeśli listonosz ci ich w ogóle nie przynosi to masz jakiś błąd, być może spowodowany modem/hackiem (ktoś tu już kiedyś pisał o tym błędzie).
Ostatnio edytowane przez Chloé : 17.04.2010 - 23:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam kilka pytań o szkołę i dzieci/nastolatków...
1. Co będzie, jeśli dzieci wcale nie będą chodziły do szkoły? Czy dziecko może zabrać opieka społeczna? 2. Co, jeśli w otoczeniu szkoły nie będzie wcale? Czy wtedy konsekwencje za niechodzenie będą takie same, jak gdyby była? 3. W WP dochodzi możliwość określenia kategorii parceli publicznej - jeśli jest tam możliwość określenia, że to szkoła (nie wiem, czy jest, bo pytam bez włączania gry), to czy można zbudować szkołę o takim wyglądzie, jak się chce, czy musi być koniecznie ten wielki kolos z SV i River? Pytam o to wszystko, bo chodzi mi po głowie zrobienie otoczenia w stylu średniowiecznym, jakiś zamek, ciuchy z dawnej epoki, ludzie utrzymujący się z tego, co sami wyhodują i złowią... Tyle, że ta szkoła nie daje mi spokoju, nie wiem, jak to obejść ![]() I czy są jakieś parcele publiczne, bez których otoczenie nie będzie funkcjonowało, czy mogę nie wstawić żadnej? Wiem, że bez niektórych ominą mnie opcje okazji i innych, ale na tym mi w tym konkretnym przypadku nie zależy, pytam, czy otoczenie będzie działało bez np. ratusza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
To może spróbuj w ogóle nie wstawiać szkoły. Nie wiem,czy się da, bo nie mam narzędzia do tworzenia świata, ale mi się wydaje, że można. Aha, jak już byś zrobił to średniowieczne miasto, to byłbym zainteresowany (ale tak żeby już było w formacie world, żebym nie musiał instalować), więc może wrzuć to potem na jakąś darmową stronę.
chrumek |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nie mogę wejść do żadnej parceli publicznej, robić zakupów, ani odwiedzać innych simów, mimo że wszystko jest zaznaczone jako dostępne. nie mam żadnych dodatków z neta, płytki też oryginalne... odkąd sim wrócił z wakacji tak się zaczeło. wcześniej też jeździł, ale grało. co to może być?
![]() ![]() aha jeszcze dodam, że niezależnym simom też się wejść nie udaje i pojawia się en obrazek niedostępne |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
a możesz powiedzieć co jest w tej chmurce? Bo na twoich screenach mało widać. Dziwne to jakieś...
![]() |
#9 |
|
![]()
Simy lepiej chodzą na 7 i Vista niż na XP?
Gram na laptopie na Xp i muszę chwilę (3-5sec) czekać aż się załaduję fryzury i ubrania. Natomiast na Viscie tego problemu nie ma , To normalne na Xp? Czy mam coś z laptopem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja gram na laptopie z Vistą, komputer spełnia wymagania i gra śmiga (mimo dodatków z neta i sporo Store), ale mnie też muli tryb tworzenia rodziny, więc chyba nie ma reguły.
Tyle, że wolno ładuje się wszystko w tym trybie - fryzury, ubrania, przełączanie między rodzajami ubrań, a o ładowaniu tekstur w tworzeniu stylu nawet nie wspominam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|