Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2014, 12:16   #1
wenon

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Wiadomo jest iz ea dla kasy zniszczy kazda serie, nie ma co se nerwow psuc dodatkowo przez ea. Jak komos szkoda kasy to wystarczy poczekac na video recenzje graczy takich jak arhneu i innych niz te kontrolowane przez ea.
wenon jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2014, 12:25   #2
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

W trójce też nie myli niemowlaków. Wystarczyło pieluchę zmienić
Mi się niemowlaki w TS4 podobają... ale tylko z daleka. Po zbliżeniu... Cóż... Jedyne co mnie pociesza to fakt, że simom przyglądam się tylko wtedy, kiedy robię im fotki, a tu mi to raczej grozić nie będzie. Pewnie dlatego, że by mi musieli TS4 dać za darmo, bo inaczej palcem tego nie tknę i nawet jedna złotówka z mojego konta nie zniknie w celu kupna tej... gry, że tak zażartuję. Poród wygląda wręcz śmiesznie, w poprzednich wersjach wszyscy panikowali i czuć było atmosferę () a tu? Dostawcę pizzy witam z większym entuzjazmem niż oni nowego członka rodziny. Karmienie piersią? Ani to nie usiądzie, tylko stoi jak kołek, choć w sumie jeśli by simka z tym dzieciakiem usiadła to jedyne co by było widać to jej nogi przez tę cenzurę XXXL. No i mam nadzieję, że nie zrezygnowali z karmienia butelką, choć mnie tu już nic nie zdziwi.
I tak sobie myślałam o fundamentach, że jak dom będzie je miał (i co za tym idzie wszystkie budynki na naszej parceli), to jak będzie wyglądał garaż... Ale wtedy mnie olśniło! To The Sims 4! Tu nie ma samochodów, więc po co garaż? I od razu mi ulżyło..
stare 06.08.2014, 12:30   #3
FakeYourDeath

hahahaha, nawet gazety nie będzie XDDDDD
stare 06.08.2014, 23:10   #4
Mamełe

Cytat:
Napisał FakeYourDeath Zobacz post
hahahaha, nawet gazety nie będzie XDDDDD
Akurat to mnie nie dziwi. Ostatni raz szukałam pracy przez gazetę jakoś w 2003 roku...

http://jotem.in/spadek-sprzedazy-gazet-powody/

Cytat:
Napisał adamo030 Zobacz post
Jak przeczytałem jak ktoś napisał brak zmywarek, to pomyślałem, że oni naprawdę zrobią wodny dodatek i będą tam prysznice, jacuzzi, baseny, zmywarki, wszystko co z wodą. No po prostu

Też zwróciłam uwagę na to, że ta absurdalna lista dodatków może być bardzo bliska rzeczywistości ...

Ostatnio edytowane przez Mamełe : 06.08.2014 - 23:14
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 12:38   #5
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Toalety nie będą się psuć? Ej no! Wszystko mogę przeżyć, ale niezniszczalne toalety? Zgroza! I co ja widzę? Faceci znowu będą cali wydepilowani? Serio? Oni naprawdę będą jak lalki... Brak ogrodników - znowu. Brak chorób, ech... Aż mi się odechciewa dalej czytać.
stare 06.08.2014, 13:01   #6
anie_1981

Wszystko wskazuje na to, że ta gra naprawdę miała być albo Online, albo na komórki\tablety. Wszystko okroili do granic możliwości. Ja mówię, OK, niech sobie będzie okrojona ta czwórka, ale za to co pokazali dotąd i te wszystkie braki, to wartość tej gry oceniam na 70-80 zł, i naprawdę jestem hojna...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:20   #7
Nevada

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Wszystko wskazuje na to, że ta gra naprawdę miała być albo Online, albo na komórki\tablety. Wszystko okroili do granic możliwości. Ja mówię, OK, niech sobie będzie okrojona ta czwórka, ale za to co pokazali dotąd i te wszystkie braki, to wartość tej gry oceniam na 70-80 zł, i naprawdę jestem hojna...
bo to miała być gra online. Wstępnie miała wyglądać tak: http://kahlena.low-desert.org/other/TS4sv3.jpg
I w zasadzie wygląda tak samo. Tryb multi im nie wyszedł, więc go wywalili. Ta gra od początku była projektowana jako gra online i to miała być jej największa zaleta, największa innowacja w świecie simów. Gdy tego zabrakło, zostało niewiele.

To, że nie będzie opiekunek do dzieci, majstrów, samochodów potwierdzono tutaj, ogrodników - tutaj, cmentarzy - tutaj.
Co do zmywarek, to trudno powiedzieć. Szpitali raczej nie będzie, bo to królicza nora, a ich w ogóle ma nie być.
Nevada jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:01   #8
Piwusia

Czy to już potwierdzone, że nie będzie opiekunek do dzieci, majstrów, ogrodników, samochodów, zmywarek, cmentarza, szpitala...? Przypomnijcie mi czego jeszcze ma nie być, bo tylu rzeczy zabraknie, że już nie wiem czy wszystko wymieniłam.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:07   #9
anie_1981

Może łatwiej napisać co będzie... No wiec będą Simy, będzie fajny CAS, będą EMOCJE, będzie fajny tryb budowy, pominąwszy to czego w nim nie ma, czyli baseny, stawy, modelowanie terenu. Co tam jeszcze będzie... eghm... tatuaże będą, rakiety... nie wiem, to już chyba wszystko... A jeśli w dniu premiery się okaże, że jest tam coś super extra, to powinni zwolnić tych od reklamy...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:17   #10
eyvee

Ja jak na razie wstrzymuje się z zakupem czwórki - gra ma swoje plusy i minusy ( na dzień dzisiejszy ) i dopiero po licznych streamach, filmikach na youtube, informacjach po premierze zastanowie sie czy warto wydac tyle pieniędzy Są rzeczy w tej grze, które mnie oczarowały ( grafika i jakość mebli, domów, krajobrazów, wygląd simów, intensywność kolorów, dzieci szkolne, małe wymagania gry ), a także takie, które mi mówią " nie kupuj tego shitu!". Wszystko wyjdzie w praniu jak to mówią
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania