![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
tak, jest błąd gry.
|
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Ja grałam kiedyś Bellą. Przechodziła koło mojego domu. Kodem zrobiłam tak, żeby się wprowadziła, a potem ją wyprowadziłam normalnie, przez komputer. Wprowadziłam ją do innego domu i ona nie znała nikogo z Ćwirów, a we wspomnieniach nic nie miała, oprócz tego co jest na początku czyli, np. Tajemniczy sim i ja całujemy się po raz pierwszy.
|
![]() |
![]() |
#283 |
Reputacja: 10
|
![]()
To normalne, Blizniaczko
![]() ![]() Tez tak mialam i mnóstwo osób o tym pisalo...
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
Na pewnej stronie pisze wszystko dokładnie :
Don gdy poznał matke Kasandry chciał miec z nią romans, lecz ona odmówiła, Don bał się, że Bella wszystko wygada,o tym całym nieudanym POCAŁUNKU, bo on chciał ją pocałować na kanapie, tego samego dnia ściągnął do Miłowa siostry Kaliente, bo znał je , wystarczy kliknąć na jego wspomnienia, a tam pisze, że całował się z Niną K. po raz pierwszy itp. Wiedział równiez, że mają one w rodzinie kosmitów. Poprosił Dine o tą przysługę i gdy Bella następnego dnia przyszła do niego kazał jej spojrzec w teleskop i porwali ją kosmici. Proste chyba... |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
O boże! Naprawdę?!
To juz się robi nudne, przeczytaj kilka stron wstecz i się dowiesz wszystkiego... -.- |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Mnie dziwi jedno: skoro Bella "została" porwana u Dona dlaczego on nie ma wspomienia że została porwana przez kosmitów? Może nakłamał Mortimerowi?
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Reputacja: 17
|
![]()
Posłuchaj jeloł przecież to co piszę Patri to wszystko jest zmyślone przez twórców, np.
to zdanie: Don kazał Belli spojrzeć przez teleskop przecież nie można dać innemu simowi rozkazu spójrz przez teleskof to jest tylko tak napisane że u niego to się wydarzyło ![]()
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
No to chyba wiem że to wszystko jest powymyślane ;p Ale twórcy tak zrobili że niby Bella "jest" porwana.
|
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
Ja przywruciłem Belle kodem i miała w wspomnieniach mortimera aleksandra i kasandre.
|
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
A może było tak że została skasowana kodem move_objects on i gra została zapisana ... hihi <jak ja cos wymysle...>
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|