|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która Gra z seri The Sims 2 jest najlepsza? | |||
The Sims 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 22.96% |
The Sims 2 Na Studiach |
166 | 22.96% |
The Sims 2 Nocne Życie |
211 | 29.18% |
The Sims 2 Własny Biznes |
186 | 25.73% |
The Sims 2 Zwierzaki |
194 | 26.83% |
The Sims 2 Cztery Pory Roku |
417 | 57.68% |
The Sims 2 Podróże |
219 | 30.29% |
The Sims 2 Na Święta |
74 | 10.24% |
The Sims 2 Szyk i Elegancja |
82 | 11.34% |
The Sims 2 Rozrywka Rodzinna |
56 | 7.75% |
The Sims 2 Impreza |
70 | 9.68% |
The Sims 2 Moda Z H&M |
122 | 16.87% |
The Sims Historie z Życia Wzięte |
40 | 5.53% |
The Sims Historie ze Świata Zwierząt |
48 | 6.64% |
The Sims 2 Czas Wolny |
119 | 16.46% |
The Sims 2 Młodzieżowy Styl |
67 | 9.27% |
The Sims 2 Kuchnia i Łazienka |
55 | 7.61% |
The Sims Historie z Bezludnej Wyspy |
48 | 6.64% |
The Sims 2 Ikea Urządza Dom |
68 | 9.41% |
The Sims 2 Osiedlowe Życie |
155 | 21.44% |
The Sims 2 Rezydencje i Ogrody |
39 | 5.39% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 723. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
4 pory roku bezapelacyjnie pierwsze miejsce! szkoda, że mój nieskoordynowany ruchowo tatuś złamał płytkę przy wkładaniu do pudełka. lubię podróże, miałam kiedyś taką fajną, niezależną kobitkę, która jeździła sobie po świecie. ofiara formatu[*] niech spoczywa w pokoju.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja znów lubię bardzo osiedlowe życie i cztery pory roku. CPR to był mój pierwszy dodatek i nie sądziłam, że tak go polubię. Myślałam że moimi ulubionymi będą podróże i czas wolny, ale jednak nie. Całkiem podoba mi się też WB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
mnie się najbardziej podobają osiedlowe życie i podróże ale zagłosowałam na osiedlowe życie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hey wszystkim. Mam do Was prośbę. Uprzedzam że nie jest zbyt oryginalna ale to dość duży dla mnie kłopot. Obecnie mam gre the sims 2 i dodatki: Na studiach, Własny Biznes, i Podróże, Chcę zainwestować w nowy a zastanawiam sie nad Zwierzakami i Cztery Pory Roku. Przejrzałam całe to podforum i domyślam się że większość od razu powie CPR ale dalej niewiem. Błagam doradźcie mi i uzasadnijcie swój wybór. Na wielu stronach czytałam opisy tych dodatków, oglądałam zwiastuny. Podam powody dla których chciałabym je mieć:
Zwierzaki: a)bo można mieć zwierzaki rzecz jasna b)skoro mam WB mogłabym otworzyć nowy sklep,c) mam dodatek na studiach i tam moge stworzyc sima zombie, ktore sa naprawde super a w zwierzakach moglabym stworzyc simy/wilkolaki no coz ale slyszlam ze zwierzaki szybko sie nudza a cztery pory roku : a) dzieki zmieniajacej sie pogodzie wszystko staje sie o wiele bardziej realistyczne w grze, b) po waszych opiniach zapowiada sie fajowo a wasze zdanie liczy sie dla mnie c) wydaje mi sie ze jest wiecej nowosci niz w zwierzakach CO wy na to? Pomóżcie i powiedzcie dlaczego ten albo ten dodatek ![]() a w ktorym dodatku jest wiecej nowych rzeczy typu meble ubrania i fryzury? ps. POzdrowienia dla wszystkich fanow gry The Sims:*** |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Możesz otworzyć sklep z warzywami i rybami
![]() Chociaż uwielbiam Zwierzaki i zawsze mam jakieś zwierzę w simowej rodzinie, to obiektywnie muszę przyznać, że CPR wnosi do gry dużo więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niestety nie grałam we wszystkie dodatki,ale najbardziej lubię CPR i Zwierzaki.A z mini-packów oczywiście H&M
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zapoznałem sie z każdym i jak dla mnie najfajniejsze są CPR, bez pogody całość jest strasznie sztuczna ;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja mam zwierzaki i jestem bardzo zadowolona nie mam natomiast 4 pór roku ale, zwierzaki to bardzo fajny dodatek polecam
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Hmmm... Ze względu na to, iż lubię porównywać, to zrobię subiektywną minirecenzję poszczególnych dodatków (podstawki oczywiście też):
TS2 10/10 (pierwsze, najlepsze, klimatyczne; od tego się zaczęła nasza przygoda z simami nowej generacji; co prawda istnieją tam irytujące wady [których większość naprawiają dodatki], ale w ogólnym rozrachunku nie psują dobrego wrażenia ;] ) TS2: NS 9/10 (dodatek oznaczony numerem jeden i IMO najbardziej klimatyczny; punkcik odjąłem za nieco przydługie [i przyłatwe] semestry. ale to nic, życie studenckie jest po prostu miodne i basta ^^) TS2: WB 6/10 (z tym dodatkiem trochę się pożarłem, gdyż tworzenie własnego przedsiębiorstwa jakoś nie przemówiło do mnie; plus mogę dać za możliwość zdobywania rang, a także całkiem niezły poziom trudności) TS2: NŻ 8/10 (ta część należy do grupy 'tych udanych' mimo iż jest w niej kilka aspektów, które mi nie pasują - po pierwsze: do dyspozycji dostajemy puste, niezasiedlone przedmieście; po drugie: w klubach oprócz naszych simów kręci się może z 4/5 ludzi [a to stanowczo za mało!]; inne nowości, takie jak samochody, wampiryzm, randki, czy nawet ścieżka dźwiękowa, są według mnie zrealizowane po mistrzowsku) TS 2: Z 4/10 (zawiodłem się po całej linii; owych tytułowych zwierzaków w grze jest owszem dużo, ale nie dorastają pięt tym z jedynki; posiadanie zwierzaka w domu bardziej przeszkadza, niż cieszy; i najgorsza rzecz pod słońcem - jak można było tak zbezcześcić wilkołaczą rasę?! zamiast rządnego krwi potwora mamy owłosionego facia z osteoporozą... te 4 punkty w ocenie są jedynie za edytor tworzenia psów i kotów, który jest nawet przyjemny. i za ładną okładkę) TS 2: CPR 8/10 (tu już specjalnie nie mam do czego się przyczepić; zjawiska atmosferyczne, ogrodnictwo i wędkarstwo są może mało rozbudowane, ale całkiem przyjemne; ^^ a za simorośle Maxisowi należą się brawa) TS 2: P 7/10 (miły, relaksacyjny dodatek... trochę jednak żal mi, że zabrakło w nim otoczeń zimowych; ale to nic - Wyspa Twi-jakaś nadrabia wszystko ^^ spory minus jednak za to, iż podczas zwiedzania otoczenia jesteśmy skazani na nieznośnie długie loadingi...) TS 2: CW 9/10 (początkowo nastawiony byłem dość sceptycznie, bo sama istota dodatku nie była zbyt pociągająca - jednak później okazało się, że nie jest wcale tak źle, wręcz przeciwnie - aż chce się grać. ^^ WRESZCIE dodano opcję starzenia się kilku simów naraz [już nie trzeba grać 10-ma rodzinami jednocześnie, żeby np. utrzymać związki wśród nastolatków]; trochę jednak nie wysilili się z dodatkowymi profitami, wynikającymi z entuzjazmu do hobby... Dolina Niezbędna także wykonana bardzo nieudolnie... ale już aspiracja drugorzędna i korzyści z niej czerpane są świetnie zrealizowanym pomysłem ^^) TS2: OŻ 9/10 (i tym dodatkiem też się zachwyciłem; nowe, wielkie miastowe otoczenie [i tu mam ochotę udusić polskich tłumaczy, za tę nieszczęsną 'Jaskinię...'], możliwość grania w apartamentach, które przypominają akademiki znane z TS2: NS i... nooo... magia! choć przyznam szczerze, że większy pociąg czuję do starej, poczciwej Abry, to na magię dwójkową wcale nie narzekam ^^) Akcesoria i inne duperszmerce: TS2: NŚ 9/10 (w połączeniu z zimą z CPR daje zabójczo klimatyczne [i prowizoryczne] święta Bożego Narodzenia... ;] co zimę robię moim simom taką udawaną Gwizdkę i dekoruję ich dom rzeczami z pakietu świątecznego; WIEEELKI plus należy się pakietowi za tego srebrnego, świecącego renifera, jest on po prostu boski ^^) TS2: I 7/10 (spory zasób ciuchów galowych i fryzur dla panny młodej to jedyne co mi się podoba; meble, łuki weselne, barki - to wszystko jest niepotrzebne; ani razu nie skorzystałem z przedmiotów imprezowych, bynajmniej dlatego, że imprezy robię bardzo rzadko) W resztę nie grałem i nie zamierzam oceniać po screenach. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|