![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
We wszystkich ss brakuje mi rozmaitości. Każdy facet to przesłodzony, wychudzony laluś, któremu wręczyć lizaka i wszystko rozpłynie się ze słodyczy. Delikatne noski, wąziutkie i pociągłe twarzyczki, blehhh. Gdzie facet z kilkudniowym zarostem, wystającymi i przyciągającymi wzrok kośćmi policzkowymi, skórzaną kurtką bądź szeroką bluzą?
Podobnie z kobietami. Wszystkie wyglądają jak anorektyczki, które tak często widzimy na wybiegach. Te same rozstawienie i kąt przechylenia oczu, te same usta. Masz tendencję do tworzenia pań o pociągłych twarzach, które wyglądają, jak gdyby podbródek ważył zbyt wiele; zresztą on sam jest zwykle szpiczasty i nieapetyczny. Postacie, które przedstawiłaś są fajne, intrygujące i zatrzymujące wzrok na dłużej, ale wystawiłaś ich dostatecznie sporo, by zmienić trochę styl. Grubsza pani w okularach też może być seksowna. Mężczyzna z zarostem i skórzaną kurtką również może być seksowny. Masz potencjał - wykorzystaj go i nie doprowadź do stagnacji. Ostatnio edytowane przez Snerta : 09.03.2011 - 16:14 |
![]() |
|
![]() |
#282 |
|
![]()
Po oglądnięciu wszystkich prezentacji,stwierdziłam że najpiękniejszy jest Patch.Kocham twoje simy,potrafisz ładnie ich zrobić.
|
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Blake ma czarujące oczy... i świetna prezentacja to jest.Bardzo mi się podoba.
#284 |
|
![]()
Prezentacja bardzo mi się podoba. Zazdroszczę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Mam dwóch nowych simów. Właściwie jednego sima i jedną simkę, ale kogo to obchodzi. Ważne, że są. Nawet nie jestem pewna, czy łatwo ich rozróżnić, ale co tam. Tak mi sie podoba.
Możecie obejrzeć, jeśli wam się chce, ale nie zaszkodzi, jeśli już i tak tu jesteście i to czytacie. Miłego życia życzę. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Bush : 12.03.2011 - 18:01 |
![]() |
![]() |
#286 |
Reputacja: 26
|
![]()
E, całkiem fajni są. Facet chłopaczkowaty, ale ładniutki
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Hennę miała. x]
|
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
fajni
![]() mam nadzieję, że jak ten temat ożył to i do fs dodasz nowy odcinek ![]()
#289 |
Guest
|
![]()
bardzo mi się podobają twoje simy
![]() chłopcy są zbyt dziewczęcy jak dla mnie, ale to zależy od gustu. Ogólnie to są bardzo ładnie zrobieni. Oby tak dalej!!! |
![]() |
#290 |
|
![]()
E! No właśnie. Od gustu zależy. Za dużo mamy już tych "macho". ;/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |