|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee, ja polecam do zmniejszania zdjęć program PhotoFiltre, jest prosty i łatwy w obsłudze.
![]() Słodko i sielankowo. Czekam na dzieci Kise i Tony'ego. ![]()
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
hmm, ja zmniejszam zdjęcia za pomocą imgura i jestem bardzo zadowolony.
A rodzinka oczywiście świetna, wampirków coraz więcej! |
![]() |
![]() |
#284 |
Reputacja: 11
|
![]()
Świetna historia i piękne Simy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
Ginny ślicznota
![]() Tony...Mrau, ale głupio się czuje z tym że ma Sutton, bo u MNIE w grze, mam na niego inne plany...;p + kocham to zdjecie ![]() http://i.imgur.com/u4XjK.jpg |
![]() |
![]() |
#286 |
|
![]()
Ok, ciag dalszy rodzinki
![]() Rodzina Dracule / Hiwatari U Hiwatarich sielanka jak zawsze, Kai wzbijal sie po szczeblach kariery jako rekonstruktor DNA, ale zawsze mial czas przed praca zajac sie Rexem. ![]() Te leniwe, zaspane miny dzieciakow sa najlepsze wczesnie rano xd ![]() Poranna kawa Mary Lou przed praca w restauracji ;p ![]() Venessa bardzo dobrze dogadywala sie ojcem - wspolna bitwa na poduszki. ![]() TakZe bardzo duzo sie uczyla mimo jej buntowniczego wygladu - chciala zostac tak samo jak ojciec rekontruktorem DNA. ![]() Kiedy inni pracowali Rex sie bawil i bawil... ![]() ...plywal tak czesto, ze jego siersc byla ciagle mokra xd ![]() Mary Lou mimo duzo pracy zawsze znalazla chwilke wolnego czasu na swoje ulubione ksiazki. ![]() A co u Kise i Malany? Kise szykowal sie wczesnie rano do wyjscia w sprawie pracy, musial zrobic dobre wrazenie. ![]() Nawet nie zauwazyl, ze obudzil Malane "Oyy oyy skarbie wracaj do lozka lepiej, bo nie wiem czy przez ciebie nie spoznie sie do pracy..." ![]() "Juz nie zartuj, wygladasz bardzo elegancko, padna ci do stop, trzymam kciuki" ![]() Kise jeszcze raz spojrzal czy wszystko ma na swoim miejscu.. ![]() ....a Malana tylko zerkala na swojego wystrojonego jak Bog faceta xD ![]() Po podziwianiu garniaku trzeba zrobi sobie sniadanie, wiec czas do garow. ![]() ![]() Kise jeszcze mial chwile i pozwolil sobie na chwile medytacji xd ![]() I mala partyjke na prace mozgu ![]() ![]() Malana dalej cwiczyla i bylo juz widac efekty ![]() ![]() Odpowiednia sukienka i cud miod i orzeszki ![]() ![]() U Hiwatarich Kai grzebal w piecyku i wywolal pozar ;p ciapaa ^^ ![]() Rex cieszyl sie spacerem z Mary Lou ;] ![]() No i traaaaach! Trojaczki wyrosly! Kuroko ![]() ![]() Rossie ![]() ![]() Diva ^^ ![]() Trojka szalonych nastolatkow, a do tego rodzenstwo, mieszanka wybuchowa xd ![]() ![]() Czas uczcic urodziny, baseeen ! ![]() ![]() Rex nie mogl skorzystac z okazji i tez wskoczyl do mlodziezy polywac xd ![]() Zawody w wstrzymywaniu oddechu ![]() ![]() Moje "Aniolki Charliego" xD hahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Cudowne!! Trojaczki są fantastyczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
Myślę, że ta trójca dopiero namiesza
![]() Myślałam, że Kise jednak się wróci do Malany (if you know what I mean) ![]() Btw. powiedz mi, jak to się dzieje, że u Ciebie Tony jest takie ciacho, a u mnie nie ![]() ![]() ![]() Ale zmieniłam mu skina i wygląda lepiej ![]() Btw. 2: skąd masz jego fryzurę?
![]() |
#289 |
|
![]()
jesli jest carny skin to tak:
1. zmien go w mlodego doroslego - naprawi sie blad skina. 2. zmien go z powrotem z nastolatka - automatycznie poprawi sie skin i mozesz juz nim operowac do woli bo bedzie juz normalny. 3. wlosy hmmmm poszukaj tutaj, bo ja stad szukam fryzur ;] http://mysims3blog.blogspot.com/sear...el/Male%20Hair 4. wiele osob sie pytalo o skina, skiny mam TYLKO z lemonleaf'a + efekt poprawiony przez puder z lemonleaf'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
OOoo yay *w* śliczni są
![]() ![]() trojaczki ślicznie wyrosły już się nie mogę doczekać ich dzieci XDD tak jak Kisae i Tony'ego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|